ange Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2013 arkadaşlar duyduğuma göre insanın kendi idrarını birkaç damla kafasından dökmesi büyü mü bozuyor yoksa nazardan mı koruyor bu konuda bilgisi olanlar açıklama yaparsa çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bence sadece pis kokmana yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 hiçbir büyü bu şekilde bozulmaz bence eğer bu şekilde bozulsa herkes bunu yapar ve büyülerden korunma mı büyü bozmanın da belli kuralları vardır ilk önce size büyü yapılıp yapılmadığından emin olmalısınız eğer büyü yapıldığı kanısına varırsanız başınıza gelen kötü olaylardan yola çıkarak hangi büyü olduğunu bulabilirsiniz . Sonra her büyünün kendine göre bozuma yolu vardır bazıları ritüel gerektirirken bazıları gerektirmez mesela bunu bularak büyünün bozulma yolunu bulur ve büyü bozma işlemlerine başlanır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redbird Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Daha önce hiç duymamıştım bunu. İdrarla ilgili garip hurafeler dolaşır ezelden, ben böyle bişey olduğunu sanmıyorum dicem ama daha bilgili olanlar ne der bilemem tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Büyü gibi karmaşık bir şeyi başından aşağı çiş dökerek bozamazsın kanımca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Valla idrar artık internet ortamında efsane olmuş bir şey. (sanki her gün kaç defa yapmıyoruz) Bunlar da bir siteden alıntı. İnsanlar artık antibiyotikmiş ilaçmış hiç duymadılar heralde:D *Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor... *En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize! *İdrarla ovulan artroz hafifliyor... *Günde birkac tamponla kılıç yarası bile iyilesiyor... *Pencere camlarını, hicbir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor! *On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları. *İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor. Kılıç yarasına kadar gelmiş bir efsane Ha bir de arapların deve idrarı olayı vardı unutmadan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bende bir sitede papaz büyüsü bozmak için 3 damla idrar için isterseniz kola veya meyve suyuyla karıştırabilirsiniz yorumunu görmüştüm. Yapmayın arkadaşlar hiç olur mu böyle şey ya. Spatha'nın dediğine katılıyorum... Böyle bir şey yapmış olan varsa da rahat rahat iğrençlikte sınır tanımamış insan olarak nitelendirebilirim onu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 içine idrar karıştırılıp yapılan büyülerde var diyorlar. Allahsen Böbrek atardamar yoluyla genital bölgeye gelen yediğin besinlerin sıvı halde çıkmasına yarar sağlayan bir şeyin büyü bozmayla ve ya onunla büyü yapmayla ne alakası var su aksın yolunu bulsun tek sürüleceği yer layık olduğu yer olan tuvaletin deliğine sür gitsin:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 şey diye duymuştum; kapıya domuz yağı sürülerek yapılan büyüler varmış. O büyüleri bozarken, tuvaletini o kapıya doğru yapman gerekiyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bende bir sitede papaz büyüsü bozmak için 3 damla idrar için isterseniz kola veya meyve suyuyla karıştırabilirsiniz yorumunu görmüştüm. Yapmayın arkadaşlar hiç olur mu böyle şey ya. Spatha'nın dediğine katılıyorum... Böyle bir şey yapmış olan varsa da rahat rahat iğrençlikte sınır tanımamış insan olarak nitelendirebilirim onu. damlalığa işemek lazım onun için 3 damla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Efsane olarak büyülerde at ve kurbağa sidiğini biliyorum ama ne kadar gerçek bilemem.Bana kalırsa çok muzur fikirler gelir aklıma.En iyisi işin ehli bilen arkadaşların cevaplaması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 İdrarın korunma sağladığı doğrudur. Genel olarak vücut salgıları "alan belirlemek" için kullanılır, tıpkı hayvanların biyolojik olarak yaptığı gibi. Bir kaç eski tarifte idrar + tuz karışımının evleri arındırdığını okumuştum. Ya da sivri objeler ve idrar dolu bir şişe kuytu bir yerde saklanarak kaynağı belirsiz negatif enerjilerden korunulabilir. Büyülerde her işlem semboliktir, her yapılanın amacı bellidir ama dediğine ancak bu kadar açıklık getirebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Aklıma ilk gelen cümle 'neyin kafasını yaşıyor bunu söyleyen' oldu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Her buyucu aynı buyuyu yapacak dıye bırsey yok.Her yapılan buyude aynı sekılde bozulacak dıye bır durum yok bunun bır cok yontemı vardır.Kişilerin yöntemlerine ve kullandıgı hatta yaşadıgı yöreye göre değişir.Dogru duymuşsun pisliği pislikle temizlemek için yapılıyor .Sadece idrar değil içine tadı kötü olan veya kokusu tuhaf şeylerde koyulabılıyor. sirke gibi mesela...bır eve yapılmıs garıp bır buyuyu bozarken gormustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 şey diye duymuştum; kapıya domuz yağı sürülerek yapılan büyüler varmış. O büyüleri bozarken, tuvaletini o kapıya doğru yapman gerekiyormuş. Kapıya doğru nasıl olacak o iş? Karşı komşu görürse ne olacak? Polise şikayet ederse görürüm ben sizi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Şaman kültüründen kalma inanışlarımızdan biri. Batıl denilmesi doğru değil, batıl sıfatının hor görücü bir niteliği var. Gerçek yanı olmasa da bu tür kültürel inanışların korunması önemli bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Kapıya doğru nasıl olacak o iş? Karşı komşu görürse ne olacak? Polise şikayet ederse görürüm ben sizi. ben duyduğumun yalancısıyım. ayrıca kendi kapıma yapıyorum kardeşim kimene 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WALE Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 idrarla ilgili eski bir ritüel var ama başa damlatmayı hiç duymadım. sadece şu şekilde; Büyü yapılan evin her odasının 4 köşesinede idrarını bırakıyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 İdrar ne değerli şeymiş arkadaş. Büyü bozar, saç çıkarır, kılıç yarasını iyileştirir, utanmasalar "Bilgisayar kasasına bir kap çiş koyun o da ne! Bilgisayar elektriksiz çalışıyor! İdrar aşkına!" diyecekler. Üçüncü dünya savaşı kaynakların azalmasından çıkacak diyorlardı. Çişten çıkmasın lan. Durun durun bu kadar değerli bir kaynağı boşa harcamayalım, evin önüne bir tezgah açayım ben. Kabı 5 liradan köşeyi dönerim belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darqusse Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 ıyy umarım denememişsindir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SamhainScream Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 bedensel parçaların (idrar,tırnak vs.) şeylerin aşk büyülerinde kullanıldığını biliyorum Domuz yağı tıp olarak bir çok şeye iyi geliyor birinci ağızdan duyduğum birinin anlattığına göre bacak ağrısına domuz yağının sürülmesinin çok yararlı geleceğini söylemiş bir doktor domuz yağı bulmak kolay olmadığı için bir yerden getirtmişler ve kullanımdan bir gün sonra ağrı aniden kesilmiş Kurbağa kanının bedende tıraşlanıp sürülen bir bölgede bir süre kıl çıkarmayacağını duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 (düzenlendi) Sanırım kusuyorum Lütfen bunu deneyen varsa benimle konuşmasın bile Öyle bir şey olmadığını düşünüyorum. Mantık dışı. İdrar yediğin yemeğin sadece içinde süzülmüş halidir Kendinizi o şekilde korumayın derim Şubat 7, 2013 Ellen tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Çoğu kişi bu forumun amacının ne olduğunun farkında bile değil. http://www.gnoxis.com/bos-konus-alani-10214.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 arkadaşlar neden boş yorum yapıyorsunuz eğer iğreniyorsanız yorum yapmayın konuyu kapatın lütfen konuyla alakalı olmayanları moderatörlerimize bildireceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Biri ortaya bir şey atmış diğerleri peşinden koşmuş, bırak koşmayı uçmuş. Biri 3 damla idrar büyü bozmaya yetmez diyor diğerleri ona güvenerek idrarla büyü yapılmayacağını söylüyor. Hayır idrarla da büyü yapılır, aşk büyülerinde çok duydum. Suyla yapılıyorsa idrarla neden yapılmasın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.