Deejay Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2007 oncelikle forumda yazdıgınız bırseyin okunmasini ıstıyorsanız... 1. bolum bolum veya alt alta satır satır olarak yazın araya boslu koyun yada siir gibi kısa kısa bölerek yazın, 2. 1-2-3 veya a-b-c diye bölümlere ayırın. 3. başlığı kısa tutun. 4. resimler güzel olur. 5. biraz durup konuya farklı acılardan bakın. 6. cook uzun birseyse kısa kısa ve 4-5 satırlık parcalara ayırın. 7. yaptıgınız alıntıları kesın okuyun aklıma baska gelmiyor ama alta fikirlerinizi eklerseniz sevinirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 konuyu önce kendiniz okuyun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 iyide ben o alt alta yazmasini beceremedim:mad: konulariniza sahip cikin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 ewet kendi okuyamadığı konularıbize okutturmaya calışmasınlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deejay Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 düşünceleriniz gzl ne diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 ilk paragrafa dikkat çekici şeyler yazın,kişi okumaya ilk paragraftan başladığına göre ilgisini çekecek bir şekilde yazıya başlanmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 bence hexagram haklı... birde konuyu sadece yazanın anlaması gibi bir olasılıkta var.bunuda göz önünde bulundurmak gerekir.bu birazda yazanın konuşma ve anlama şekline bağlı birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benim adımı kulllanın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 başlık iyi olmalı en başta ve konuya giriş...öz olmalı bi yazıyı kopyalarken gereksiz şeyler çıkartılmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Güzel taktikler (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deejay Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 maksadım herkesin ise yarıyacak bir taktik vermesiydi bnce gzl de oldu. bu konuyu yazarken şahit oldugum olaylardan örnekler aldım sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Attığınız başlığa dikkat edin: "E Bu Kadarına da Pes Yaanee" veya "Ba Ba Ba Neler Oluyor Orada" gibi başlıklar ilgi çekmiyor. Ne hakkında olduğu bile belli değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 kısaca başlık duru olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 ne yaparsanız yapında önce konunun daha önce açılıp açılmadığına bakın yeter ha bide tamamı büyük harflerle yazmayın konuları saptırmayın ki konunuzun açılmasıyla kapanması bir olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Eğer bir soru sorduysanız.. Cevabını beklemeden çekip gitmeyin.. O kadar yardım etmek için cevap yazıyoruz.. Sorunu olan insan cevap atma teşebbüsünde bile bulunmuyor =/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Baş lık çok dikkat çeksin ve etrafta hareketli resim olsun aynı zamanda başlığın top 15 te gözükmesini istiyorsanız 2 3 yorum da siz yapın bir de yasak mı bilmiyorum başlığı değişik yazı türünde ya da büyük harfle yazın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Baş lık çok dikkat çeksin ve etrafta hareketli resim olsun aynı zamanda başlığın top 15 te gözükmesini istiyorsanız 2 3 yorum da siz yapın bir de yasak mı bilmiyorum başlığı değişik yazı türünde ya da büyük harfle yazın:D Verdigin fikirlerin hepsi yasak .. Konu açmadan önce Forum Kurallarini okuyun ve başlıgı içerigi yansıtacak şekilde seçin ve açmadan önce arama bölümünden konu daha önce acilmismi die aratin.. Alıntı yapacaksanız arama yaparken başlıgı aratmak yerine konu içinden uzun bi cümle aratın.. Alıntı yapılan konunun başlıgı cogu zaman degistirildigi icin bu sekilde arama yapmak sizin icin daha kesin sonuc verecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.