Xian Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 Eveet size çok güzel bir o kadar da kolay bir soruyla geldim umarım bilirsiniz Soruyoruuuum: Sarı, mavi ve yeşil renkli kutulardan sadece birinin içinde bir adet top bulunmaktadır. Kutuların üzerinde şu önermeler yazılı: Sarı kutu: Top, mavi kutuda değil. Mavi kutu: Top, bu kutuda değil. Yeşil kutu: Top, bu kutuda. Bu önermelerden en az biri doğru ve en az biri de yanlış olduğuna göre top hangi kutudadır? Not: Sebebiyle açıklarsanız, akıl sorusuna akıl cevabı vermiş olursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Sarı sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Top sari kutudadir. ve sari kutunun uzerinde yazan top mavi kutunda deil onermesi dogrudur cunku top kendisinde. yesil kutunun uzerinde yazan top bu kutuda onermeside top sari kutuda oldugu icin yanlistir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Aslında daha basit yoldan şöyle, top mavi kutuda olsaydı diğer iki önerme de yanlış olurdu. top yeşil kutuda olsaydı ikiside doğru olurdu. Diyorum bu forumun üyeleri çok zeki diye gerçi Khuizo sebebini söylemedi ama çok bozuldum o bilince en baştan ya olur mu böyle hiç eğlencesi kalmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Bu kadar üzüleceğini bilseydim bilerek yeşil kutuda derdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Hee bunu dedin ya daha da acıdı biliyo musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 :dance2::dance2::dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Böyle kolay soruları ben bilemiyorum.Zor olmalı ama hislerim sarı diyor : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 (düzenlendi) 2 doğru 1yanlış, veya 1 doğru 2 yanlış olması gerekiyor. 1 ve 2 doğruysa, 3 yanlış olur. Uyar. Top, sarı kutuda. 1 ve 3 doğru olursa, 2 de doğru olur ki, Bu da uymaz. 2 ve 3 doğru ise. 1 de doğru olur. Yine uymaz. 1 ve 2 yanlışsa, 3 de yanlış ulur. Uymaz. 1 ve 3 yanlışsa, 2 de yanlış olur. Uymaz. 2 ve 3 yanlışsa, 1 de yanlış olur. Uymaz. Haziran 14, 2014 punitive tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.