Xian Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 Kısa hikayelerin derlendiği ilk King kitabı. Bazı hikayeler gerçekten sarsıcı. Bu başlığı icat eden editörün aklına gene hayret ediyorum. Orijinal basımdaki bazı hikayeler Türkçe basımda maalesef yok. Dediğim gibi kısa kısa hikayeler, insan yazıdan mı korkucam diye düşünüyor bende öyle düşünmüştüm ama hiç öyle olmuyor çeşitli hikayeler var karışık okusanız da sorun olmuyor ruh çağırmadan diğer varlıklara kadar her şey var. Bildiğim kadarıyla 1978 yazımı bir kitap elimde şuan bulunuyor, bilmiyorum bulabilir misiniz, eski ikinci el satan kitapçılarda bulunuyor çoğunlukla. Okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 internetten pdf olarak indiririm:) ekrandan okumak daha rahat geliyor:) bu arada forum imzan çok hoşuma gitti bu arada başlığı yanlış açmışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Aaa evet öyle olmuşş dikkat etmemiştiim düzeltmeye çalışırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Aaa evet öyle olmuşş dikkat etmemiştiim düzeltmeye çalışırım. başlığı değiştiremiyosun deyü biliyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Modlara link attım amma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Modlara link attım amma sen şifre yazmışsın ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Değişti ama yine olmamış hahah neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Stephen king in ilk kitabı Carrie(göz) değilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Stephen king in ilk kitabı Carrie(göz) değilmi ? Araştırdım biraz internetten ama o kitap 2. veya 3. sırada birinci bu. Zaten ilk veya son olması kaliteyi etkilemiyor S.King'te Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.