serpentine Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 Söylenene göre 3. Murad bir gün sabah namazına kalkamaz ve uyandığında Allah korkusuyla bu şiiri yazar. Bestesi de ona aittir. uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail’in kastı canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar cümle kuşlar dill-u dillerince tesbihe başlar tevhid eyler dağlar, taşlar, ağaçlar uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan semâvâtın kapıların açarlar mü’minlere rahmet suyun saçarlar seherde kalkana hülle biçerler uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan bu dünya fanidir sakın aldanma mağrur olup tac-u tahta dayanma yedi iklim benim deyu güvenme uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan benim, murad kulun, suçumu affet suçum bağışlayıp günahım ref’et rasûl’ün sancağı dibinde haşret uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan Sultan III. Murad Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Sözleri çok güzel gerçekten.Ben ney versiyonunu daha çok severim... http://www.youtube.com/watch?v=yUWRu2yQ4Yc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 bu dünya fanidir sakın aldanma mağrur olup tac-u tahta dayanma yedi iklim benim deyu güvenme uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan bu kısım çok hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Bir de şöyle gitar & ney versiyonu var Duet Ney & Guitar - Uyan Ey Gozlerin - YouTube Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Bir de şöyle gitar & ney versiyonu var Süper bir harman olmuş gerçekten.Harikaymış.Sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.