Jump to content

Hayata Son Bakışlar

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

farecik mi? :)) abi buda shrek deki çizmeli kediye benziyo dimi yani (fare) :))) cik olmus burda halbuki pislik bşişiyin teki :p yada ben öle biliyorum... :))

Yanıtlama zamanı:

yahu farecik yazık melül melül bakıyor. ya o askere ne demeli helikopterden sarkan. Hollywood filmlerine benziyor ama gerçek foto , güney afrika kıyılarında bir tatbikatta çekilmiş ve N.G tarafından yılın fotolarına aday olarak gösterilmiş.

Yanıtlama zamanı:

fare çok güzel poz vermiş bence süper bi olay bu......doğa kanunu ... bi düşünün siz su içmeden duramazsınız onlarda fare yemedn... :sick:

Yanıtlama zamanı:
ya paraşütle uçan adamın yerinde olmak hiç istemezdimmmm :rofl:

timsahda azını acmış beklior :D oo bugünlük yemegim azıma gelior die :D yatagına servis :D

Yanıtlama zamanı:
fare çok güzel poz vermiş bence süper bi olay bu......doğa kanunu ... bi düşünün siz su içmeden duramazsınız onlarda fare yemedn... :sick:

:rofl:................

Yanıtlama zamanı:

worth1000 di yanlis hatirlamiyorsam.. bu tur gercegimsi tuyler urperten fotolarin kaynagi.. de tabi sahteler.. :) .. ben gercek sandigim donemde en cok trenden korkmustum..

Yanıtlama zamanı:
worth1000 di yanlis hatirlamiyorsam.. bu tur gercegimsi tuyler urperten fotolarin kaynagi.. de tabi sahteler.. :) .. ben gercek sandigim donemde en cok trenden korkmustum..

evet worth1000 adlı sitden .. :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...