Temmuz1 Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 Papa 16. Benedikt 28 Şubat'ta istifa edeceğini açıkladı. Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz, neden 28 Şubat'ta? İstifanın söz konusu olamayacağı bir makamda ilk defa olacak istifa hakkında neler düşünüyorsunuz? Bilgi paylaşımı lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 kocadı artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Bi araştırdım daha öncede iki istifa yaşanmış biri 5.Coelestin 1294 digeri 12. Gregory 1415 Gregory muhaliflerin zorlamasıyla bırakmış deniyor. Ama bu adam kilisenin iyiliği için bırakıyorum demiş, bir başka bakıştanda özel belgelerin Vatikandan sızdırılmasından kendini sorumlu tuttugu için bırakıyor demişler... Tabi bunlar hep medya belki de başka sebeplerde yatıyordur nedeni bilinmez........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temmuz1 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Ölene kadar kalmak üzere bu göreve seçiliyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 İstisnalar olur böyle elbet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 HaberTurk te şu an konu ile ilgili canlı yayın yapılıyor. Merak edenlere. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temmuz1 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Şu anda izliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Papa 16. Benedikt 28 Şubat'ta istifa edeceğini açıkladı. Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz, neden 28 Şubat'ta? İstifanın söz konusu olamayacağı bir makamda ilk defa olacak istifa hakkında neler düşünüyorsunuz? Bilgi paylaşımı lütfen. ay sonu çıkıyor ki maaş hesaplarında sorun olmasın maaşı tam alsın, hem bunun ihbar süresi var Şaka bir yana haberi ilk okuduğumda 28 Şubat tarihini gördüğüm anda aklıma yukarıdaki geldi ihbarı o zaman doluyor demek ki dedim Altında ne yatıyor bilmiyoruz bilebileceğimizi de (en azından yakın zaman içinde) hiç sanmıyorum. Yaknız onaltıyıldız sitesinde idda edildiği gibi sızdırılan belgeler değildir sanmıyorum. Hakkaten onaltıyıldız sayfasını bir okuyun karnınız ağrıyor gülmekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Aytunç Altındal'ın söylemine göre sakladığı bir sır varmış ve bu sır açığa çıkarsa bu vatikan'ın sonu olacakmış. Bu yüzden görevi bırakmış vesaire. Komplo teorileri üretmeyi seviyoruz biz de.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 hele Aytunç Altındal çok değer verilen bir komplo teorisyeni tamam ama yazılarının yarısını okuduğumda yok artık diğer yarısında da neremle gülsem diye şaşırtıyor beni. Bakın yahu Papa olmak demek neredeyse dokunulmaz olmak demek ve bu büyük sırrı (diğer papalarda olmayan bak sen) saklayacak en iyi yöntem papalıkta kalmak mı yoksa istifa etmek mi? Böyle aptalca komplo teorisi olabilir mi yahu Papa sırrı ağzından mı kaçıracakmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Varsa böyle bir şey istifa edince de söyleyebilir, komik gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.