Temmuz1 Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 Benim burada sözünü etmek istediğim başka bedende doğmak değil. Hayatınızın 25-30'lu yıllarında ailenizden ölmüş kişilerin hayatını gözden geçirir seniz bir kişinin yaşamının aynısını yaşadığınızı göreceksiniz. Bu bir tez. Çevrenizde bu konuyla ilgili gözlemleriniz oluştu mu bilmem ama benim hayatım böyle.... İlk farkına vardığımda paniklemiştim şimdilerde dingin bir şekilde yol alıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugur3495 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 İlginç bir tespit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 İnsan çevrenin etkisiyle biçimlenir. Aynı çevrede yaşıyorsanız benzer bir hayat yaşamanızdan daha normal bir şey yok. Akraba olduğunuza göre aile yapınız, zeka seviyeniz de yakındır. Ben çok şaşırmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Ben Elea filozoflarının birinin atom altı parçacıklarının birleşimi olabileceğim düşünüyorum,hiç bilmediğim halde aynı düşünceye sahiptik.Ama tabiki çok saçma bir şey bu dediğim :DBuna inanmam ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Değişik bir tezmiş.Benim ailemdede, akrabalarımdada ölen kişiler oldu.Ama ben onların yaşadıklarının aynısını yaşamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 daha önce hiç dikkat etmemiştim böyle bir şeye.. ama gerçek olma ihtimali yokmuş gibi geliyor bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.