vhercle Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2007 Gördüğüme Sevindim Görmesem daha iyiydi seni orada o gece Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar Hatıralar unutulmaz Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bin kere daha yandım ama canım Gördüğüme sevindim Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar Hatıralar unutulmaz Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bin kere daha yanarım sana canım Gördüğüme sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 güzelmiş sözleri saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 ama nette bi türlü bulamadım kötü yanı o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bişey sölemeliyim bütün gün bu şarkıyı kimin sölediğini düşündüm ismini bile hatırlayamadım şidi siteede daha önce hiç bakmadığım bi yere ölesine baktım ve karşımda anlatamam çok yoğun istedim sanırım bu şarkıyı bulmayı sağol vhercle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Çok güzel bir şarkı ve bende çok ayrı bir yeri var bu şarkının sağol.Bende bi video koyımde isteyen dinlesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.