Ellen Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 I-Doser'ı duymayanınız kalmamıştır. Bugüne kadar ki uyuşturucu dozlarının yanı sıra, yapımcıları Haziran 2012'de 200 dozluk yepyeni bir doz paketi daha çıkardılar. ESP, durugörü gibi dozlar yapılmış. Bu yeni dozların arasında Zero Gravity isimli bir doz "Sıfır Yerçekimi" etkisi yapıyor. Kulaklıkla, astral seyahate çıkacakmış gibi hazırlanarak dinlediğinizde (yani karanlık bir odada sırtüstü uzanıp, hareketsiz) tam anlamıyla yatak altınızdan çekilip, yükseldiğinizi hissediyorsunuz. (Korkup gözlerinizi açmayın, ya da benim gibi uçma hissi başladığı anda keyiften, kasılarak gülüp konsantrasyonunuzu bozmayın ) LEVİTASYON MP3 DOSYASI İÇİN LİNK: http://turbobit.net/nbehwinegewl.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Teşekkürler Ellen . Bu akşam deniyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CastielAngel Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Hmm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Damarisyeah Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 teşekkürlerr.. bu tarz mp3ler daha çok paylaşılsa süper olurr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CastielAngel Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 gzl deneyim olucak .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 teşekkürlerr.. bu tarz mp3ler daha çok paylaşılsa süper olurr Bulabildiğimce paylaşmaya çalışacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 virüs çıkıyor. zaten direk inen dosya .exe uzantılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Virüs filan görmedim ben ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Sonuç alamayanlar için -illaki olacaktır- beyninizin i-dosere uyumlanması gerekiyor.Bunun için bir program var,isteyen olursa verebilirim. Bu arada,herhangi bir virüs yok,linkte sağlam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 tüh bende işe yaramayacağı için çok üzgünüm ( hep böyle şanslar beni bulur zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TopaL Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 demin denedigim kadariyla 1 saatlik kismin 10 dakikasini hareketsiz bi sekilde gecirebildim önce vücuda bi agirlik cöküyo sanki 13. dakikada parmaklarimi oynatmak istedigimde oynatamadim O.o sanki menteseleri paslanmis bi kapi gibi gicirdayarak hareket etti desem yeridir isaret parmagim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Sonuç alamayanlar için -illaki olacaktır- beyninizin i-dosere uyumlanması gerekiyor.Bunun için bir program var,isteyen olursa verebilirim. Atarsanız çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Teşekkürler bu gece deneyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TopaL Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Atarsanız çok sevinirim. merak sarip premiumunu indirdim. dozlar arasinda reset denen bi doz dinlenmeliymis onun disinda mp3 yerine .DRG denen bi formatla caliyo dosyalari. forumda sorun olmuycaksa bi konu acip paylasabilirim premiumu ve 150 küsür ses dosyasini ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 virüs falan paylaşıyorsunuz tarzı bir şey algılamayın. sadece, indirdim fakat inen kilobayt değerinde .exe uzantılı bir dosyaydı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Dosyada sorun var başka bir linkte verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler güzel paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 virüs falan paylaşıyorsunuz tarzı bir şey algılamayın. sadece, indirdim fakat inen kilobayt değerinde .exe uzantılı bir dosyaydı . Sanırım upload edilen sitedeki indirme linki gibi gözüken reklam bannerlarından birine tıkladınız. Paylaşım için teşekkürler Ellen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 hayır bendede aynısı oldu indirebileceğiniz dosya bilgisayarınıza zarar verebilir dedi sanırsam site biraz garip ellen bize başka bir link verebilir misin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 merak sarip premiumunu indirdim. dozlar arasinda reset denen bi doz dinlenmeliymis onun disinda mp3 yerine .DRG denen bi formatla caliyo dosyalari. forumda sorun olmuycaksa bi konu acip paylasabilirim premiumu ve 150 küsür ses dosyasini ? Ben normal indirmeden aldım. Atarsan tabikide iyi olur Virtue bende indirdim fakat sorunla karşılaşmadım indirirken bi 10 dk bekletiyo başka dosya indirmedin umarım oradan. Sitenin garipliği de sadece 2.açılan sayfadan ötürü söylediğiniz net Bende indirdim fakat bu şekilde olmadı. Umarım en azından bir kaç üyeye yararlı olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Doz gerçekten ilginç . Belli bir süre dinledim ellerim ve ayaklarım nerdeyse tamamen uyuşmuştu. Avuç içlerim yere bakacak şekilde ellerimi koymama rağmen dozun sanırım 15. dakkasından sonra avuçlarımı yukarı bakıyor gibi hissettim.Bir süre daha geçtikten sonra ses hızlanmaya basladı sanki bir pervanenin çalışmasıyla oluşan hava titreşimi gibi bir şey vücüdüma etki ediyordu.Havalanma hissini çok az yaşadım belki ama güzel bir doz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Benim tek kulağım duymuyor bu I-Doserler yinede bana etki eder mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Pek sanmıyorum tam etki alabileceğini çünkü her iki kulaklığa da ayrı frekans veriyor . Ama yine de bir dene derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Arkadaş bu İ-Doser mp3leri neden tam ben transa geçmişken korkutucu bir hal alıyor? Tam rahat huzurluyum birden çınnnnn diye ses geliyor gel de zıplama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Arkadaş bu İ-Doser mp3leri neden tam ben transa geçmişken korkutucu bir hal alıyor? Tam rahat huzurluyum birden çınnnnn diye ses geliyor gel de zıplama. Haha aynen aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.