adamredford Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 Merhaba arkadaşlar. Sizinle hala yaşamakta olduğum olayları anlatacağım. Kısa bir süredir 3.göz açma Çakra açma ve meditasyon. Ara sıra cadılık hakkında araştırmalar yapıyorum. Ve Wicca'lık ilgimi çekti. Wiccalıkla ilgili şeyleri öğrenmeye başladım ve büyüler yaptım. Bir çoğu gerçekleşti. İblislerin benimle konuştuğunu farkettim. ve geceleri uykumdan uyandırıp bana birşeyler söylüyorlar. Öldürmelisin. Öldür onu. Hadi kalk Hemen onu öldür gibi geçen gece birini gördüğüme yemin edebilirim. ayakları ters bir insan figürü şeklinde. ve ondan beridir. onların beni duyabildiğini öğrendim. Hatta neredeyse çoğunu bir insan figüründe görüyorum. Acaba bu özel bi yetenekmi yoksa gerçekten musallat meselesimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simeron Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Tamamen bilinçaltı gibi geldi bana. Bu tarz olayların içine girmen ve devamlı bu noktaya odaklanman sana rüya ile karışık bir senaryo sunmuş. İşin diğer kısmı daha tehlikeli. O anda yani hipnoz hali gibi bir durumdayken öldürme içgüdüsü hoş bişey değil. Bence birine zarar vermeden doktora görünmelisin. Şahsi fikrim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Doktora gorun, sizofren olma ihtimalin yuksek. Boyle basliga, boyle cevap. Gercekten bu basliklar bitmeyecek gibi. Simdi hak verdim veryansin eden arkadasa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simeron Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Bu tarz sitelere aynı şirket işe alımlarındaki gibi mülakatla alınsa çok daha iyi olur bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 o değilde o ayaklar hep ters arkadaş ona takığım ben Bedenleniyor ama ayağı düz yapmayı eceremiyor demek ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 1-Konu başlığı yanlış (yardım edin diye konu açmak yasaktır.) 2-Tamamen bilinçaltı, bir dönem dizi film fantastik unsurlara ara verin. wicca cadılık ve büyü gibi kavramları bir kenara bırakıp, biraz daha sosyalleşin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Kesin cindir o ayakları ters ya hani . Kesin sana cinler musallat olmuş . Ayetel kürsi oku bol bol .Bide keçi sütü iç . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 DEmondur o demon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Kesin cindir o ayakları ters ya hani . Kesin sana cinler musallat olmuş . Ayetel kürsi oku bol bol .Bide keçi sütü iç . Ahahahh gece gece güldürdün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Şizofreni başlangıcı. wiccalık olayını abartmışsın da bilinçaltın atarlanmış gibime geldi Çık dışarı hava al biraz Siteye kayıt için +18 sınırı getirilmeli kanımca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Şizofreni başlangıcı. wiccalık olayını abartmışsın da bilinçaltın atarlanmış gibime geldi Çık dışarı hava al biraz Siteye kayıt için +18 sınırı getirilmeli kanımca aynı fikirdeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elturco Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Yorganını üstüne iyi ört olm; bi tarafın açıkta kalıyodur. O yüzden şaapmışsındır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 tamam herkes esprisini yaptı, güldük eğlendik ama yeter. artık tükkanı kapatıyoruz. konu kilitlenmiştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar