duygu Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2006 http://img79.imageshack.us/img79/391/dnyanngecegrnau4xc7.jpg bi bakın çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2006 http://img375.imageshack.us/img375/6665/image0011hk3rq.jpg bunu tıklayın sonra ctrl+a yapın tekrar bakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2006 ALINTI(duygu @ 5 09 2006, 00:50 ) 8052[/snapback]http://img375.imageshack.us/img375/6665/image0011hk3rq.jpg bunu tıklayın sonra ctrl+a yapın tekrar bakın. [/b] bir ara 30 dakikada bir deprem bulutu takibi amacıyla uzun zaman izlemiştim... yetmedi evdede karınca gözlemi yapıyordum..ormana gider karınca gözlemleri yapardım... şimdilerdede gnosis'e merak saldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Karınca gözlemini bende yapdım ama merakdan değil , ewe bi tünü olmuş gelmişler anlamadım (4.kat) Hergün bişiyin içinden çıkıyolar ekmek, şeker , yıkanmış bardak vs ülehn yemek yiyemez oldum bigün aldım elime limonu sıkdım üstlerine baqdım kimse yoq meydandaöldüler dedim b*k öldüler dahada çoğalmışlar daha da sonra anladık ki bahceden uzanan asma ağacından geliyomuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ellerine sağlık süperler helede dünyanın görünüşü bayıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 ya şimdi o asker çıkıyo dediğin tuşlara basıyorum japon bi kız çıkıyo ama ben bunun anlamını anlayamadım ne yani neyi anlatmaya çalışıyo askerken bi anda kız resmi çıkıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 ALINTI(DoLoreSS @ 21 09 2006, 14:06 ) 13235[/snapback] ya şimdi o asker çıkıyo dediğin tuşlara basıyorum japon bi kız çıkıyo ama ben bunun anlamını anlayamadım ne yani neyi anlatmaya çalışıyo askerken bi anda kız resmi çıkıyo [/b] bişey anlatmaya çalışmıyo onu da öyle vermiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 fotorafın cekıldıgı yerde olmak isterdim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.