Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2013 Sayınız çok fazla biliyorum. Bu forum sizlerle renkleniyor. Engin bilgi dağarcığınız okyanuslar kadar geniş fikir yelpazeniz sayesinde.Yazarken bile krize girdim lan çok gülüyorum sağolasınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Liseliii,liseliii dar etekli o güzel liseliii bu şarkı bana gelsin,lise 2. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Şimdiye üniverstenin 2 inci senesinde olmalıydım amma velakin serserilikten okumaya vakit bulamadık açık öğretim liseliyim tüm liselilere aloha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Güldürebildiysek ne ala Geceyuruyen. Bari birde YGS için hayır duası etseydin. Chat bölümünde gördüğüm kadarıyla forumdaki liseli topluluk olarak durumumuz pek iyi değil çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Başlığı görünce kendimi mırıldanmaktan alamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Ne olursa olsun yeterki beyin küçük kalmasın a dostlar. Beyin yaşı önemlidir. 30 yaşına gelipte ergen kafası taşıyan şahsiyetlerle karşılaşmayınca anlamazsınız bu dediğimi. Not: Liseli değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Liseli var liseli var,kimisi güldürmeyip mide bulandırırken kimisi bir kardeş sıcaklığıyla sevilebiliyor.Ama birçoğunu seviyorum,lise 2-3 favorim tekrar oku deseler okurum onların arasında:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Lise arkadaşlarımı özledimm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Sayınız çok fazla biliyorum. Bu forum sizlerle renkleniyor. Engin bilgi dağarcığınız okyanuslar kadar geniş fikir yelpazeniz sayesinde.Yazarken bile krize girdim lan çok gülüyorum sağolasınız. Lanet olsun sana :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Adam liseli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Ahahaha o fotolar ne ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Sayınız çok fazla biliyorum. Bu forum sizlerle renkleniyor. Engin bilgi dağarcığınız okyanuslar kadar geniş fikir yelpazeniz sayesinde.Yazarken bile krize girdim lan çok gülüyorum sağolasınız. şu anda forumun büyük bir bölümünü karşına aldın. brace yourself Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 biri foto mu dedi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Ne biçim yasak oda, sırf orada yazdığı için çiğneyesi gelir insanın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Liseli olmanın,yaşınızın kıymetini bilin.Liseli olmak "yaşamak" tır.Çok özlüyorum o dönemimi.Bu yılların yeri dolmuyor...ve kendinizi geliştirin.Bedeni büyük olup aklı küçük olanlardan olmayın.Güzel bir gelecek diliyorum sizlere. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 İlk okulumdanda, kresimdende, lisemdende nefrret ediyorum! elimde olsa hepsini yıkar yerine genel ev yaptirirdim hak ettigi yer orasi çünkü! oturdugum sıradanda sınıfın kapisındanda, göya arkadas oldugumuzu soyleyen ve birbirimize arkadas gözuyle bakmaya zorlayan canlılardanda nefret ediyorum! Biriyle kavga edipte iki gun sonra barisan ona kardeş diye hitap eden iki yuzlu adi grursuzlardan nefret ediyorum! Canlilardan nefret ediyorum! ozelliklede dısardan eve gelirken meslek lisesinin onunden gectigim zaman arabesk rapi son ses dinleyen zibidilerden nefret ediyorum! yazı tahtasından, kantinden, öğretmen masasindan, merdivenin yanindaki paslı korkuluktan, geometriciden ve geometriden hepsinden nefret ediyorum! Mezun olmus olmam nefret etmeyecegim anlamina gelmez!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RowneSM Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Ahahhha başlığı gördüğüm anda gülmeden duramadım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Burayı terket:D hadi git yat liseli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 http://img18.imageshack.us/img18/1905/41934456382621030254815.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 http://img18.imageshack.us/img18/1905/41934456382621030254815.jpg Esin bu benim de lütfen, hemen inanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Esin bu benim de lütfen, hemen inanırım O kadar mı conoyum aşkolsun berkan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 O kadar mı conoyum aşkolsun berkan Sana da şaka yapmaya gelmiyor hadi bir şarkı armağan et bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.