Tristiana Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 Arkadaşlar son günlerde çizdiğim bir kaç çizimimi sizlere sunmak istiyorum.Ayrıca sanat ile ilgilenen arkadaşlarıma yardım da edebilirim veya onlar bana eder. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Çok güzeller,ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Teşekkür ederim,emeğime saygı duyup yorum yaptığınız için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Ve evet geneli olarak güzel çalışmaların var , tebrik ediyor sakın hız kesmeni istemiyorum resimlerde, bakışlarda ki ifadeler aynı , şuna ve ya buna benziyor diyemeyeceğim o senin yeteneğinle alakalı parmaklarına has bir yansıttığın ifade, sanırım tam oturmamış bunun üzerine çalışabilirsin mesela, ve farklı ifadeleri de deneyebilirsin , (acizane eleştirim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için,hız kesmek yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Ellerine sağlık üni için özel yetenek sınavlarına girmelisin insan formu orantıların çok iyi. Hem prof bir ortamda kendini denemiş olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yetenkli olduğun bariz belli, başarılarının devamını dilerim. Bir de naçizane bir sorum olacak, 2.portre de ilham aldığın karakteri öğrenebilir miyim? Eğer yok ise alkışa şayan bir çekicilikte. (Bazen kendimi tutamıyorum, sürç-i lisan eylediysem affola.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Aslına bakılırsa insan anatomisi gerçekten zor hele benim için,bazen gerçekten çok uğraştırabiliyor. Buyurun sanırım bunu istemiştiniz: Ve ayrıca yorumlar için teşekkür ediyorum,dediğiniz gibi iyi bir sanat okulu hep hayalim olmuştur fakat şansım batsın ki giremedim inşallah üniversiteyi sanatsal okurum. http://radialinfo.com/bodybuilding-supplements-muscles.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrLovatic Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Demi Lovato yu ve Göz çizimini çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 göz çizimin çok başarılı Ayrıca saç çiziminde fena sayılmaz ama yüz çizerken biraz daha tonlama yapmalısın. Ama yinede iyi . Bende koyacağım yakında çizimlerimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Tonlama yapmaya çalışıyorum.Zamanla başarılı olacağım inşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 İnşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 hiç güzel değiller , ben daha güzelini yaparım ayrıca hepsi çok kolay şaka bir yana hepsi çok güzel internetten bulmaya çalıştım bazılarını ve buldum çok az fark var , çok başarılısın yani artık anlatacak sözler bulamıyorum gelecekte çok iyi yerlerde olacaksın bence belki bir abidin dino Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Göz çiziminde kullandığın kalemleri öğrenebilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Göz çiziminde kullandığın kalemleri öğrenebilir miyim? aslında bence anlaşılıyor keçeli kalem ve kurşun kalem gibi öyle midir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Çok teşekkürler. Çizimde kullandığım kalemler HB-3B-7B-Siyah boya kalemi. Bir insanın bir çok hayali olabilir ama ben sadece çılgın bir ressam olmak istiyorum,teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 çılgın ressamları severim her ne kadar resimde yetenek olarak 0 olsam da bu arada resim çizerken sana yardımcı olacak bir şarkı biliyorum bunu dinlemen yardımcı olabilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Harika,gothic metalin tanrıçalarından,güzel şarkı beğendim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heppha Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Çok güzel bende karakalemle uğraşmaktayım.Detaylı ve salt çizimlerimde mevcuttur.İnsan anatomisinde iyiyimdir.Bu arada gölgelendirmen gayet güzel olmuş tebrikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Çok güzel bende karakalemle uğraşmaktayım.Detaylı ve salt çizimlerimde mevcuttur.İnsan anatomisinde iyiyimdir.Bu arada gölgelendirmen gayet güzel olmuş tebrikler. Teşekkür ederim,Arif'cim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Bu da 30 Dakikada çizdiğim bir resim,az önce bitirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heppha Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Çizimler devam ediyor ben kendikimide yakında paylaşırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Tabi hemen bitir merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Salı günü yapılacak "Obezite Semineri"ne çizdiğim resim. http://c1303.hizliresim.com/17/9/kwvvk.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.