Jump to content

Çizimlerim (Yeni)

Tristiana

Önerilen Mesajlar

Ve evet geneli olarak güzel çalışmaların var , tebrik ediyor sakın hız kesmeni istemiyorum :)

resimlerde, bakışlarda ki ifadeler aynı , şuna ve ya buna benziyor diyemeyeceğim o senin yeteneğinle alakalı parmaklarına has bir yansıttığın ifade, sanırım tam oturmamış bunun üzerine çalışabilirsin mesela, ve farklı ifadeleri de deneyebilirsin , (acizane eleştirim :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yetenkli olduğun bariz belli, başarılarının devamını dilerim.

Bir de naçizane bir sorum olacak, 2.portre de ilham aldığın karakteri öğrenebilir miyim? Eğer yok ise alkışa şayan bir çekicilikte. (Bazen kendimi tutamıyorum, sürç-i lisan eylediysem affola.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslına bakılırsa insan anatomisi gerçekten zor hele benim için,bazen gerçekten çok uğraştırabiliyor.

Buyurun sanırım bunu istemiştiniz: Ve ayrıca yorumlar için teşekkür ediyorum,dediğiniz gibi iyi bir sanat okulu hep hayalim olmuştur fakat şansım batsın ki giremedim inşallah üniversiteyi sanatsal okurum. :o

http://radialinfo.com/bodybuilding-supplements-muscles.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hiç güzel değiller , ben daha güzelini yaparım ayrıca hepsi çok kolay :p:D şaka bir yana hepsi çok güzel internetten bulmaya çalıştım bazılarını ve buldum çok az fark var , çok başarılısın yani artık anlatacak sözler bulamıyorum :) gelecekte çok iyi yerlerde olacaksın bence belki bir abidin dino :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...