daiwo Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar ben photoshopu kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu ve çalışmalarımı paylaşmak istedim. Hepsinde emeğim vardır.Kesinlikle alıntı değildir.Bazıları fotomanipülasyon bazıları da kompozisyon tekniğiyle yapılmıştır. Göktaşı çarpması http://b1302.hizliresim.com/16/g/k3tlu.jpg Hayalet Gemi http://b1302.hizliresim.com/16/g/k3f5q.jpg Taksim Zombie http://c1302.hizliresim.com/16/j/k5tu3.jpg Bu da Pandora İstanbul çalışmam http://c1302.hizliresim.com/16/l/k7qb2.jpg Fırtına http://a1302.hizliresim.com/16/l/k7qzl.jpg Kara Orman http://d1302.hizliresim.com/16/l/k7rd1.jpg Nükleer Serpinti http://b1302.hizliresim.com/16/t/khtdx.jpg Buz çağı 4. Levent http://d1302.hizliresim.com/16/v/kkmnr.jpg Şubat 27, 2013 daiwo tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 gerçekten çok beğendim ama harry potter hariç onu kolay buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 gerçekten çok beğendim ama harry potter hariç onu kolay buldum Beğendiğinize sevindim Teşekkürler Harry potter deneme çalışması oldu tam o yüzden çok sade görünüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Beğendim elinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Beğendim elinize sağlık. Beğendiğinize sevindim Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChinaSorrows Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Çok güzeller dawo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 çok güzeller ama harry cidden olmamış emeğine sağlık acayip etkiledi beni özellikle istanbul harikaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Harry Potterı kaldırdım çok amatör olduğu için Gün geçtikçe daha iyi çalışmalar çıkıyor elimden ilginize teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Ben de İstanbul çalışmasına bittim diyebilirim. Ellerine sağlık, çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Güzel çalışma ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 taksim zombie gerçekten beğendim, hayalet gemi de hiç fena değil ama göktaşı olmamış sanki. Diğer açıdan sadece 2 Haftada bunu yapabilmiş olmanızdan dolayı tebrik ederim. Sevdiğiniz bir alan bulmuşsunuz sanıyorum. Tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 taksim zombie gerçekten beğendim, hayalet gemi de hiç fena değil ama göktaşı olmamış sanki. Diğer açıdan sadece 2 Haftada bunu yapabilmiş olmanızdan dolayı tebrik ederim. Sevdiğiniz bir alan bulmuşsunuz sanıyorum. Tebrikler Teşekkür ederim Gök taşını 3. günümde yapmıştım ondan olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Ben de İstanbul çalışmasına bittim diyebilirim. Ellerine sağlık, çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. O çalışmanın üzerinde çok durmuştum.Hakkını verdi doğal olarak Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Güzel olmş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Çok güzeller orasına diyecek bi rşey yok ama bana 2 hafta içeresinde bu kadar ilerleye bilmen bana pek de doğrucu gelmedi yanlış anlama beni ama düşüncem bu 8s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heppha Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Muhteşem olmuş ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Hep böyle hayran hayran bakıyorum işte . Yetenek mi yok kafam mı basmıyor daha iki resmi birleştiremiyorum . Bir ara başka bir üye vardı onun dersleri çalışmaları falan takip ediyordum yok yine olmuyor olmuyor paint'e devam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aun Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Sen bu işi kapmışsın.Önün açık.Devam et after effect,cinema 4d tarzı programlarada geç videolar üzerinde de kullan bu yeteneğini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Çok güzeller orasına diyecek bi rşey yok ama bana 2 hafta içeresinde bu kadar ilerleye bilmen bana pek de doğrucu gelmedi yanlış anlama beni ama düşüncem bu 8s Dünyanın en iyi photoshopcusu bir adam var Alexander Koshelkov onun çalışmalarını izledikten sonra bir azimle başladım netten dersleri izledim çok şey öğrendim kendimden de bişeyler katınca çok çabuk ilerleme kaydettim.İster inanın ister inanmayın size kalmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Hep böyle hayran hayran bakıyorum işte . Yetenek mi yok kafam mı basmıyor daha iki resmi birleştiremiyorum . Bir ara başka bir üye vardı onun dersleri çalışmaları falan takip ediyordum yok yine olmuyor olmuyor paint'e devam Bende başta ön yargılı yaklaşmıştım programa hiç bişey yapamıyordum.Ama çok güzel dersler var internette.Zamanla birazda istekliyseniz çabucak öğreniyorsunuz.Hayal gücünüzüde katarsanız yapamayacağınız şey yok Hele ki bişeyleri öğrendikten sonra kendiniz katmaya başladıkça oldukça eğlenceli bir hal alacak yaptığınız çalışmalar.Umarım azmedip başarırsınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Dünyanın en iyi photoshopcusu bir adam var Alexander Koshelkov onun çalışmalarını izledikten sonra bir azimle başladım netten dersleri izledim çok şey öğrendim kendimden de bişeyler katınca çok çabuk ilerleme kaydettim.İster inanın ister inanmayın size kalmış Alexander ın çalışmalarını izledim biliyorum. netten dersleri bende takip ediyorum. Ben asıl ıllıstrator programında çalışıyorum yenice photoshop a başladım. Ama ben hala yaptıklarımı beğenmiyorum gittim kursa yazıldım sadece iki hafta içerisinde bu dereceye gelmene şaşırdım evet resimler çok güzel devamını dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
daiwo Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Alexander ın çalışmalarını izledim biliyorum. netten dersleri bende takip ediyorum. Ben asıl ıllıstrator programında çalışıyorum yenice photoshop a başladım. Ama ben hala yaptıklarımı beğenmiyorum gittim kursa yazıldım sadece iki hafta içerisinde bu dereceye gelmene şaşırdım evet resimler çok güzel devamını dilerim. Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.