Hektor Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) Bu ritüelin amacı, size büyüler (özellikle ejderha büyüleri) konusunda yardımcı olacak, rehber bir ejderhayla bağlantı kurmak ve var olan bağınızı kuvvetlendirmektir. Bu ritüel ay gökte ilk göründüğü gün (hilalde) yapılmalıdır. Sonrasında Dolunay zamanına kadar her gün (toplamda 14 gün) tekrarlanmalıdır. Burada önemli olan eşlikçi ejderhanızın varlığını hissetseniz veya onunla bağlantı kursanız dahi, ritüeli Dolunaya kadar devam ettirmektir. Eğer ritüeli tamamlayamazsanız korkmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken, ritüele bir sonraki Hilal zamanında tekrar başlamaktır. Bu ritüeli yaptıktan sonra; “ben ritüeli yaptım, fakat Eşlikçim ile herhangi bir bağlantı kuramadım” gibi cümleler kurarsanız şu tavsiyeleri dikkatli okumalısınız: a) Siz ejderhayla bağlantı kurmuşsunuzdur, fakat onun varlığını hissedebilecek kadar keskin duyulara sahip değilsinizdir. Bunun için bol meditasyon pratiği yapmalısınız. b) Bir nedenden ötürü büyünüz işe yaramamıştır. Bunun için ritüeli uygulamayı düşündüğünüz andan itibaren tüm yaptıklarınızı, hislerinizi, tutum ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. Eğer bir sebep bulamazsanız ben buradan yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer başarısız olduğunuz ortadaysa, ejderhaların sizinle bağlantı kurmak istemediği konusunda emin olmanızda sakınca görmüyorum. Bunun yerine daha farklı formlardaki bir çok varlıkla bağlantı kurmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta herkesin enerjisi ejderhalarla uyumlu olacak diye bir kural yoktur. Ritüelin yapılışına geçmeden önce hatırlatmak istediğim iki şey var 1) Bu ritüel Pagan inançlarına uygun olarak yazılmıştır 2) Bu ritüel ile bir ejderhayı eşlikçiniz olması için çağırırsınız ve ondan “rica edersiniz”. Bir dost gibi! Yani bu ritüel ile bir ejderhayı zorla çağırma (summon) söz konusu değildir. Ritüel İçin Gerekli Malzemeler 1) Bir adet kırmızı kütük mum (kalın olanlardan) 2) Tarçın tütsüsü (gerçek tarçın olması daha iyidir) 3) Zeytin veya vanilya yağı 4) Bir ejderha figürü (heykel, biblo veya çerçevelenmiş resim) Çemberinizi bildiğiniz yöntemle açın. Kırmızı mumun üstüne, yukarıdan aşağıya doğru şu rünleri (rune) kazıyın. Kazıma işlemi sırasında ritüeli yapma amacını içinizden kuvvetli bir biçimde geçirmelisiniz. (Rune dizimi: Uruz, Algız (Eolh), Gebo (gifu), Fehu.) http://runesbymelody.com/wp-content/uploads/2013/10/uruz.pnghttp://runesbymelody.com/wp-content/uploads/2013/10/algiz.pnghttp://runesbymelody.com/wp-content/uploads/2013/10/gebo.pnghttp://runesbymelody.com/wp-content/uploads/2013/10/fehu.png Kullanacağınız yağla mumu 3 kez yağlayın ve şunları üç kez söyleyin;Gücün ejderhaları, ışığın ejderhaları, Bilgeliğin ejderhaları, kudretin ejderhaları, Verin bana sihrinizi, verin bana desteğinizi, Yapılan bu büyüyle verin bana rehberliğinizi. Mumu yerine koyup yakın. Sonra tütsüyü yakıp şunları 3 kez söyleyin;Ejderha türünün tümüne bu ateşi verir ve bu tütsüyü sunarım, Beni, dostluğunuza layık olarak görmeniz için. Ejderha heykelinizi (veya onları temsil eden eşyayı) dikkatli bir şekilde 3’er kez mum alevinden ve tütsü dumanından geçirin ve bunları yaparken şu sözleri bir kez tekrar edin;Temizlensin ve arınsın bu figür, bu kutsal ateş ve tütsüyle, İstenmeyen tüm etkileri defetsinler yaptığım bu sihirle. Figüre birkaç damla yağ damlatın (en iyisi parmağınızın ucuyla yağlayın) ve bu işlemi yaparken de şunları söyleyin;Bu figürün üstüne çekerim ejderha ırkının kutsamalarını tüm gücümle, Dostluğuyla beni onurlandıracak ejderha için değerli bir konut olsun diye. Figürü sunağınıza koyup şu sözleri söyleyin;İyi ve adil olan her şeyin adıyla, ejder ırkından bir arkadaş çağırıyorum. Eğer aranızda beni eşlikçiliğine layık bulan varsa, bu ritüeli bir dostluk işareti olarak görsün. Benimle bilgisini paylaşmak isteyene bağlılığımı sunuyorum. Ona vereceğim kıymet, altından daha değerli bir armağan olacak gözümde. Dostluğunuzu hiçbir şeye değişmeden yücelteceğim. Yaşamımın kalanında “ejderhaların anlayışını” dünyaya geri getirmek için çalışacağım. Sihrinizi ailemi, dostlarımı, dünyamı, kendini savunamayanları, ve değerli olan her şeyi korumak ve iyileştirmek için kullanacağım. Yaşamım ve şerefim üzerine yemin ediyorum. Bu sözleri söyledikten sonra eşlikçiniz için istediğiniz şekilde bir meditasyon yapın. Yaklaşık olarak 30 dakika boyunca (en az), ejderha ırkının varlığını, duygularını, bilgeliklerini içinizde hissetmeye çalışın. Doğru titreşimi hissettiğinizi düşündüğünüzde ritüeli sonlandırıp çemberinizi kapatın. Fakat mumu asla söndürmeyin. Bırakın yaklaşık olarak bir saat boyunca yansın. Sonrasında da mumunuzu üflemeden söndürün. Unutmayın Dolunaya kadar her gece bu ritüeli eksiksiz yapmanız gerekmektedir. Eğer ejderhalar size yanıt verirse onların varlığı ve sihri sizi fazlasıyla şaşırtacaktır. Bu ritüel çeviri olmakla birlikte anlaşılır hale getirmek için bazı düzeltmeler yaptım. Dilerim aradığınızı bulursunuz. Hektor Kasım 10, 2015 sirius tarafından düzenlendi görseller yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Müsait olduğum en yakın tarihte deneyeceğim bunu çok teşekkürler. Bir kaç soru sormak istiyorum. Ejderhaların hepsi iyi (yani pozitif, zararsız, anladınız sanırım demek istediğimi) mi? Kötü, bize zarar vermek isteyenleri olabilir mi? Yani çağırdığımızda kötü şeyler de olabilir mi? Bir de ra-sheeba enerjisi hakkında ne düşünüyorsunuz ejderhalarla iletişimde, bağlantı kurmada etkili olur mu? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Bir timsah, ayı, aslan, kartal, ağaç, bitki ya da solucan ne kadar iyi veya kötüyse, ejderhalar da o kadar iyi veya kötüdür. Bu ritüelin amacı onlardan biriyle (size yardımcı olmak isteyen) bağlantı kurmanızdır. Korkmanızı ya da çekinmenizi gerektiren bir durum yok. Sadece deneyip, ejderhalarla uyumlu olup olmadığınızı göreceksiniz. Ejderhaların (veya başka varlıkların) bazen, bazı insanlarla doğrudan bağlantı kurup onlara bilgi aktardığı doğrudur. Fakat verdikleri bilgilerin yozlaştırılmasını ve kullanışsız hale getirilmesini -evrendeki her varlığın hissedeceği gibi- pek kabulleneceklerini sanmıyorum. Ra-sheeba veya ejderhaların enerjisi, ismine ne derseniz deyin, o kadar basit ve kullanılabilir bir yapıya değildir. Maalesef insanların bazen iyi niyetle, bazen de kötü niyetle geleneksel ve kadim bilgileri yozlaştırarak adeta paket programlar haline getirmeleri durumu içler acısı hale getiriyor. Gerekli olduğunu düşünmüyorum kendimce. Tabi karar size ait. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaşım için teşekkürler, oldukça güzel bir ritüel... =)) Bir de ra-sheeba enerjisi hakkında ne düşünüyorsunuz ejderhalarla iletişimde, bağlantı kurmada etkili olur mu? Ra-sheeba enerjisi ilk geldiğinde oldukça güçlü ve doğru bir sistemdi, Zaten Merlyn (Ra-sheeba'nın bulucusu) bir ejderha ritüeli yapıyor arkadaşlarıyla ve o ritüelden sonra sürekli ejderha şeklinde bir varlık tarafından izlendiğini fark ediyor ve onun ejderha eşlikçisi olduğunu öğreniyor. O ejderhanın bilgeliğiyle ra-sheeba sistemini kuruyor her şey güzel ama sonra maalesef bilerek ya da bilmeyerek kendi rehberi dışında sal rachel'in kanal bilgilerine itimat ettiği ve sistemde oynamalar yapıp sisteme dışarıdan semboller soktuğu için sistem bozuluyor. O yüzden hektor'a katılıyorum. Geleneği bozmayıp ejderha eşlikçisinin doğrultusunda gitseydi güzel bir sistem olabilirdi ama maalesef new age kültürünün etkisiyle, sistemi popüler içi boş enerji çalışmalarını dönüştürdü ve bilgiyi koruyamadı. Örneğin ilk eğitimler tek seferde olurdu, sistem az öz ve belliydi, sonra bunu iki seviyeye ayırdı. ardından üstüne alakasız başka bir şeyler daha ekledi, en kötüsü ise "ben bir sembol gördüm ra-sheeba yaparken" diyen herkesin sembolünü sisteme kabul etti. Sal rachel'in de uydurma kanallarıyla iyice sistem bozuldu. sistemin şu anda işlemediği bir çok kişi tarafından bilinir ve söylenir. (Tanıdığım ve gerçekten ra-sheeba'yı derinden uygulayan masterların hepsi paralel bilgiyi verdiler, ilk geldiğinde oldukça güçlüydü lakin sistem dejenere oldu şeklinde açıklamayı yaparlar.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Ra-sheeba hakkında çok şey duymuştum-okumuştum ama bunları bilmiyordum neyse elimizdeki enerji sistemlerine bakalım artık Cevaplarınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 çok güzel hoşuma gitti fakat pagan değilim maalesef yinede çok teşekkürler , izninizle bir kaç pagan arkadaşımla paylaşmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darqusse Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 ejderha bayılıyorum ejderhalara cok saol :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Her gece yeni bir mum mu kullanacağız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Her gece yeni bir mum mu kullanacağız? kütük mum zaten kalın ve büyüktür o yüzden 14 gün boyunca bitmesi imkansız yeni bir muma da ihtiyaç yok aynı mumu kullanabilirsin görmen için göstereyim kütük mum bu http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDRObs9r9zcVCj247m30MpxjvgCpInD3g-DiS1cNQPDPJez0cb bu arda bende bir soru soracaktım şey bende bordo kütk mum var kırmızı yerine onu kullansam olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Pembeye, kahverengine, veya siyaha kaçmadığı sürece kırmızının tüm tonları kullanılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 peki, bu ritüeli yapmadığımız halde bir ejderhayla kendiliğinden bi iletişim olduğunda ne düşünmek gerek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 peki, bu ritüeli yapmadığımız halde bir ejderhayla kendiliğinden bi iletişim olduğunda ne düşünmek gerek ? Bu soruya 2 şekilde cevap verebilirim. Birincisi; İletişime geçen kişi ejderhaların seçtiği kutsal bir insan ve 40 yaşından sonra ejder peygamber olacak. İkincisi; Ejderhalarla iletişime geçip bu soruyu soran kişi ya gerçekten ejderhalarla görüşmüyordur veyahut gerçekten bir ejderha karşısına çıkmıştır fakat onunla iletişime geçemiyordur ve bu veya benzeri bir ritüeli yapmaya ihtiyacı vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Gerçek tarçın olması daha iyidir derken, tütsüyü dışarıdan almak yerine kendimiz yapmamızı mı, yoksa direk tarçın kabuğunu tülbente sarıp yakmamızı mı kastettin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Bu soruya 2 şekilde cevap verebilirim. Birincisi; İletişime geçen kişi ejderhaların seçtiği kutsal bir insan ve 40 yaşından sonra ejder peygamber olacak. İkincisi; Ejderhalarla iletişime geçip bu soruyu soran kişi ya gerçekten ejderhalarla görüşmüyordur veyahut gerçekten bir ejderha karşısına çıkmıştır fakat onunla iletişime geçemiyordur ve bu veya benzeri bir ritüeli yapmaya ihtiyacı vardır. birincisi, böyle bi şey gerçekten başıma geldi ve hatta konu bile açmıştım bu yüzden. bi kaç ay devam etti bu durum.. kafamda ikimiz birden varmış gibiydik. şu sıralar pek iletişim halinde değiliz.. gerçi açtığım konuda başka olaylardan da söz etmiştim. üslubum yüzünden pek kimseyi inandıramamıştım ikincisi, böyle bir ritüel ya da herhangi bir varlıkla iletişime geçmeyi hiç bi zaman isteyip düşünmemiştim. böyle konularla pek ilgim yoktur üçüncüsü, bu ritüeli bi süre daha tekrar iletişime geçmeyecek olursa yapmayı düşünüyorum. yani ancak bu durumda ihtiyacım olabilir böyle bi şeye. ve evet.. iletişimimiz pek kuvvetli değildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Gerçek tarçın olması daha iyidir derken, tütsüyü dışarıdan almak yerine kendimiz yapmamızı mı, yoksa direk tarçın kabuğunu tülbente sarıp yakmamızı mı kastettin? Tarçını aktarlardan toz şeklinde alıp kolay yanan kömürün üstünde yakarsanız daha iyidir. Ama "ben kolaya kaçmayı severim" derseniz, o zaman da çubuk tütsü kullanabilirsiniz Toz haline getirilmemiş tarçın kabuğunu yakmak zor ve gereksizdir, zaman kaybedersiniz ve konsantrasyonunuz dağılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 ...veyahut gerçekten bir ejderha karşısına çıkmıştır fakat onunla iletişime geçemiyordur ve bu veya benzeri bir ritüeli yapmaya ihtiyacı vardır. Bu çalışmanın umarım ki işe yarayacağını düşünüyorum. Ama elbette öncesin de zarar görürmüyüm görmezmiyim diye bir kaç korunma çalışması yapmayı düşünüyorum. Fakat Tedirgin olduğum nokta şu; korunma çalışması bu çalışmayı etkiler mi ? (içime bir tedirginlik doğdu kalanını özel mesaj atayım sana dur ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Bu çalışmanın umarım ki işe yarayacağını düşünüyorum. Ama elbette öncesin de zarar görürmüyüm görmezmiyim diye bir kaç korunma çalışması yapmayı düşünüyorum. Fakat Tedirgin olduğum nokta şu; korunma çalışması bu çalışmayı etkiler mi ?(içime bir tedirginlik doğdu kalanını özel mesaj atayım sana dur )Çalışmanın herhangi bir tehlikesi yok. Zaten çember kurmanız da olası herhangi bir negatif durumu ortadan kaldıracaktır. Fazladan yapılan korunma bence gerekli değil. Sonuçta kendinize ruhani bir dost çağırıyorsunuz. Karşısına zırh giymiş bir halde, kılıç ve kalkanla çıkmak ve "hoşgeldin" demek ne kadar doğru biraz durup düşünmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Çalışmanın herhangi bir tehlikesi yok. Zaten çember kurmanız da olası herhangi bir negatif durumu ortadan kaldıracaktır. Fazladan yapılan korunma bence gerekli değil. Sonuçta kendinize ruhani bir dost çağırıyorsunuz. Karşısına zırh giymiş bir halde, kılıç ve kalkanla çıkmak ve "hoşgeldin" demek ne kadar doğru biraz durup düşünmek lazım Doğru haklısın ancak korunma yöntemimi şifa yolu ile yapacağım. Çember açmak falan hiç alanım değil zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Bu çalışmanın umarım ki işe yarayacağını düşünüyorum. Ama elbette öncesin de zarar görürmüyüm görmezmiyim diye bir kaç korunma çalışması yapmayı düşünüyorum. Fakat Tedirgin olduğum nokta şu; korunma çalışması bu çalışmayı etkiler mi ? (içime bir tedirginlik doğdu kalanını özel mesaj atayım sana dur ) aslında ejderlerden korkmaman lazım korkun onları çağırmanı güçleştirir . Geçmiş yüzyıllarda ejderhalar bilge kişiler ve şifacılar olarak tanımlanıp insanlara yardım için dünyaya gönderildiğine inanılırdı bu yüzden onlardan pek korkmazlardı tabii onları gördükleri bir muamma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
joen Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Bu konuda biraz yeniyim ben. Acaba ejderha ne işimize yarayacak ileride? Yani sadece gelip gidiyor mu yoksa bize bir şeyler mi fısıldayacak? Yoksa sadece manevi mi pek anlayamadım :\ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Bu konuda biraz yeniyim ben. Acaba ejderha ne işimize yarayacak ileride? Yani sadece gelip gidiyor mu yoksa bize bir şeyler mi fısıldayacak? Yoksa sadece manevi mi pek anlayamadım :\ İlk olarak öğrenmeniz gereken bir çok uygulama var bu ritüeli yapmadan önce. Ejderhalar günümüzde bedenli varlıklar değillerdir fakat bu güne kadar çalıştığım ruhani varlıklardan fiziksel düzleme en rahat ve doğrudan etki edebilen bir enerjileri var. O kadar ki, ejderhalar hakkında hiçbir bilgisi olmayan çevremdeki maneviyat yoksunu insanlar bile onların varlığını doğrudan hissedip çok kez bana bu konuda sorular sordular. Tabi yine hatırlatayım onların dostluğunu kazanmanız için, onu hak ettiğinizi göstermelisiniz. Ayrıca bu ayini deneyimsiz biri yaparsa çok işe yarayacağını düşünmüyorum ama tabiki bu benim fikrim Ejderhalar ne der bu konuda o kadarını bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrLovatic Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Bir müslümanı dinden çıkarır mı sizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jamiryo Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Ritüelin kaynağını belirtmemişsiniz ne kadar eskiye dayanıyor yada hangi kitapta geçiyor yanlış anlamayın ama paganlar için yeni ritüel ve rünlerin pek önemi olmadığından kaynağın eski olması bizim için önemli amacım bunu öğrenmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Bir müslümanı dinden çıkarır mı sizce Semavi dinlere göre ejderha şeytanı temsil eder. Yani müslüman, hristiyan veya yahudi olan biri yaparsa şeytanla anlaşma yapmış olur. O yüzden lütfen bu dinlere tabi arkadaşlar uzak dursun bu ve benzeri pagan ritüellerden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Semavi dinlere göre ejderha şeytanı temsil eder. Yani müslüman, hristiyan veya yahudi olan biri yaparsa şeytanla anlaşma yapmış olur. O yüzden lütfen bu dinlere tabi arkadaşlar uzak dursun bu ve benzeri pagan ritüellerden. Semavi dinlere göre şeytan değil , hatta Hz.Süleymanın yüzüğünün saklandığı kaleyi koruyan bir varlığın da ejderha olduğu yazılıyor. Hiç duymadım ejderhalara şeytan denildiğini , ilk kez sizden duydum. Yani ejderhanın kutsal bir varlık olduğunu biliyorum . semavi dinlere inanan birisinin yapmasını sakıncalı değil bence , yapabilir. Sonuçta ejderha kutsal bir varlık ve zarar vermesi diye bir şey olamaz yani en azından ben öyle düşünüyorum . Belki kötüleri de vardır olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.