Hektor Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Bu tılsımın amacı, yatmadan önce düşündüğünüz kişiler hakkında rüyalarınızda bilgiler almaktır. Bazı durumlarda o kişilerle yaşayacağınız olayları da görebilirsiniz. Hazırlanması kolay ve denenmiş bir İzlanda büyüsüdür. Tılsım sadece Yaz Gündönümü (Midsummer) gecesi yapılır. Aşağıdaki semboller gümüş bir levhaya veya beyaz bir deriye (derinin beyaz olması önemlidir) çizilir. Sonrasında yastığınızın altına koyup, uykuya dalana kadar bilgi almak istediğiniz kişiyi düşünmelisiniz. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Icelandic_Magical_Stave_draumstafir.svg/300px-Icelandic_Magical_Stave_draumstafir.svg.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Tılsım sadece Yaz Gündönümü (Midsummer) gecesi yapılır. Bunun nedenini açıklar mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yaz gündönümü (midsummer veya litha) yılın en uzun günüdür (gündüz vakti manasında). Yani güneşin gökte dünyayı en uzun süre kutsadığı gündür. Paganlar için güneş ve güneş Tanrıları önemli bir yere sahiptir. Bunlardan en bilinen tanrılar Apollon ve Lugh'dur. Ve ikiside (tabi saymadıklarımızın bir çoğu için de geçerli) kehanet ve ilham tanrıları olarak da bilinirler. Özellikle Apollon'a ait kehanet tapınakları tüm dünyaca bilinir Bunun da nedeni güneşin ve ışığın karanlıktaki geleceği aydınlatması gibi sembolik bir biçimde açıklanır. Gelenekte paganlar 21 Haziran gecesi evlenecekleri kişileri rüyalarında görmek için çeşitli yöntemlerle kehanet uykusuna yatarlar. Tabi bu kutsal gün sadece kehanet için değildir. Güneşin insanlara ve doğaya verdiği güç bir çok amaç için kullanılabilir. Dilekler dilenir, ayinler yapılır ve özellile kadim uygulamalar bu gün gerçekleştirilir. Sözün kısası yaz gündönümü dünyamızdaki en sihirli günlerden biridir. Umarım sorunuza cevap verebilmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hello Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 bu beyaz deri insan derisi olabilir mi? yani kendi derimiz? kolumuza falan çizsek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 bu beyaz deri insan derisi olabilir mi? yani kendi derimiz? kolumuza falan çizsek?Tılsımlı dövmeler (ki bu tamamen başka bir alandır) dışında tılsımlar kola, bacağa, başa veya başka bir vücut parçasına çizilmez. Çizilirse de işe yaramaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Yaz gündönümü yaklaşırken bu uygulamayı da hatırlatmakta fayda var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Sembollere takıldı benim gözüm. Üç çatalı gördüm gene , Mistisizm ve Duyular dışı algılamayı temsil ediyor . Poseidonun mızrağı pagan kökenli sonuçta . Altındaki yuvarlak çemberde notaları simgeleyen sembolde de var , Armoniyi temsil ediyor . Diğeri de Kelt kökenli galiba . İlkinde duran .Baştan ikincisinde yani , çengel gibi birşey sonuncusunda yok . Bu da istenilen kişi ile alakalı önyargıların kırıldığı ve kişi imgesinin netliğe kavuştuğu anlamına gelebilir kanımca .. Sanırım Aslan majisinide bugünlerde kullanabilirsiniz . Apollon madem bu kadar güçlü bu aralar .. http://www.gnoxis.com/%C3%B6zg%C3%BCven-sa%C4%9Flamak-i%C3%A7-aslan-majisi-60191.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Deneyelim bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 bakalım ne oalcak deneyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Yaz dönümü gelmek üzereyken harika bir paylaşım olmuş, özellikle benim için çok faydalı oldu cidden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Sabaha karşı uyuyanlar ne yapsın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
infinite evren Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 merhaba, ölen bir kişi ile ilgili bilgi de alınabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 bunun için tılsıma filan gerek yok kendi düşüncen ile her şeyi yapabilirsin..ben istedigim kişiden istedigim herşeyi yer- zaman kişi ne olursa görebiliyorum üstüne birde film çeker senaryo yazarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 bunun için tılsıma filan gerek yok kendi düşüncen ile her şeyi yapabilirsin..ben istedigim kişiden istedigim herşeyi yer- zaman kişi ne olursa görebiliyorum üstüne birde film çeker senaryo yazarım...Olay lucid rüya görmek değil zaten, o kişi hakkında bilgi almak. İkisi birbirinden farklı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Dün geceymiş ve kaçırdım artık yapsam birşey olmaz değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Tecrübem yok ama yapsam bişey olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Tecrübem yok ama yapsam bişey olur mu ? Seneye artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Seneye artık Ya üzüldüm cidden mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Ya üzüldüm cidden mi ? Dündü maalesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Dündü maalesef Hiç zarar görmeyeceğim bir uygulama var mı ? daha önce hiç majikal işlem yapmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2015 Hiç zarar görmeyeceğim bir uygulama var mı ? daha önce hiç majikal işlem yapmadım. Zarar verme amacında değilseniz ve tecrübeniz olmadan varlıklarla uğraşmazsanız zarar göreceğinizi zannetmiyorum ama enerjinizi doğru yönlendirmek önemli, öylesine yaptığınız bir uygulama işe yaramayabilir. Nasıl bir uygulamadan bahsettiğinizi de bilmiyorum, örneğin ben cadılıkla yani büyü ile uğraşıyorum. Fakat her ne tür bir uygulama yapmak isterseniz isteyin, üzerine çalışmak, bilgi sahibi olmak ve meditasyon önemli faktörler bildiğim kadarıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Bunu yaparken bir yerde yanlış yapmış olmam lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yazıldığı şekliyle yaptıysanız biraz sabırlı olun. Bir kişi için yedi gün boyunca deneyin. Yedi gün sonra birkaç gün ara verip sonra tekrar deneyebilirsiniz. Yatmadan önce kişiyi uykuya dalana kadar düşünün. Normal saatinizden biraz daha erken yatağa girin. Tüm bunlara rağmen olmuyorsa (ki deneyip sonuç alınan bir uygulama) o kişiyi geçip başka bir kişiye odaklanın. İşe yaradığı kişide yatmadan önceki duygularınız, düşünceleriniz ve zihin durumunuzun farkına varın. Daha sonra işe yaramadığını düşündüğünüz kişiler için tekrar deneyin fakat duygu ve düşüncelerinizi kontrol ederek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Yazıldığı şekliyle yaptıysanız biraz sabırlı olun. Bir kişi için yedi gün boyunca deneyin. Yedi gün sonra birkaç gün ara verip sonra tekrar deneyebilirsiniz. Yatmadan önce kişiyi uykuya dalana kadar düşünün. Normal saatinizden biraz daha erken yatağa girin. Tüm bunlara rağmen olmuyorsa (ki deneyip sonuç alınan bir uygulama) o kişiyi geçip başka bir kişiye odaklanın. İşe yaradığı kişide yatmadan önceki duygularınız, düşünceleriniz ve zihin durumunuzun farkına varın. Daha sonra işe yaramadığını düşündüğünüz kişiler için tekrar deneyin fakat duygu ve düşüncelerinizi kontrol ederek. Bugün tekrar denemeye başlayabilirim yani? Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Earth Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Yaz dönümüne az kaldı, kurun altarlarınızı ☺️ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.