KaTiLxPiRe Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=exIn8SRoT84 Paylaşmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Ben de şarkı söylüyor sanmıştım videoları yazınca tüh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 hayır zaten yeterince kuantum fiziğe özelde dolaşıklık teorisine takığım senin yüzünden buna felsefe/filozofi eklenecek. Disleksi bir insanım arkadaş ben dibine kadar okuyup araştırmadan bırakamam ki ben konuyu. Ohooo işimiz var. Seyredelim bakalım sonra araştıralım. Sevmiyom seni pire Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Ne kadar önemli bir insan,iyi-kötü kavramlarını kabul etsek bile hangi tarafta olursa olsun,büyük bir insan. ptahba ben seni seviyorum:D,bilgilisin,değerlisin.Filozoflar önemli insanlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 en çok etkilendiği insanlar arasında Wagner varmış. Bu şu demek ben Nietzsche'nin eserlerini okurken Wagner'in müziğini dinlemeliyim ki içinde bulunduğu ruh durumunu koklamayı başarabiliyim. Yaktın başımı yemin ediyorum hayır Wagner aynı zamanda ciddi ırkçı bir adam müziği ne kadar iyi olsa da nihayetinde karşımızda saf ırk peşinde koşmuş bir adam var. Üff yemin ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Ben Antik Yunan ile başlamıştım,ağır ağır kitaplar.Devlet'i 2 yada 3 kere okumuşumdur,sonra Soficikle tanıştım:D.Sofiyi 3 kere okudum.Ufak yaşta insanın gelişmesi çok zor oluyor,çok çabalıyorum,bakalım sonumuz ne olacak. Nietzsche'nin tüm kitaplarını okuma isteği var içimde,ama bir yanda da Antik Yunan var.Elimdeki 2 kitap bitince Nietzsche'nin okumadığım kitaplarını okuyacağım.Edebiyat öğretmenleri sınavlar için neden kalın kalın kitapları okumamı ister anlamıyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 2. videoyu müzik niyetine sürekli dinliyorum.Müzikten daha hoş geliyor kulağıma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Şen bilimden başlıyorum okumaya belki de daha erken dönem eserleri veya ünlü böyle buyurdu zerdüştten başlamam gerekirdi ama işe bilim lafını duyunca dayanamıyorum ben. Şen bilimden başlıyorum kitabı online buldum idefix'ten 5 tl indirdim akşam başliycam okumaya tabletten bana 5 tl borçlusun. edit: 4.88 TL 5'e yuvarladım ama artık 12 kuruşun lafını etme sende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 yaa deme öyle bende okuyamıyorum şimdi,okumam gerekenler var.Geçtin beni olmuyor böyle:( KaTiLxPiRe Üzüldüğünü Gösteriyor. Şaka bir yana filminide izlemek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.