erost Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Tarafımca yazılmış ve sabah akşam okuduğum bir duadır : gündüzün güzelliklerini gösteren Gecenin kötülüklerinden koruyan Zor anımda da yanımda olan Anam,babam ; Tanrım ve Tanrıçam Elementler ; ateş,hava,toprak,su ve ruh Doğunun,batının,kuzeyin ve güneyin koruyucuları Sizlere yanımda olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum... Bana,aileme,insanlığa,doğaya ve evrene sahip çıktınız.. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Kendine göre bir dua yazmışsın ve sana göre güzeldir tabi ki ona lafım yok ama diğer insanlar için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. En azından uyaklı yaparak daha akışkan hale getirebilirdin diye düşünüyorum. Yine de paylaşmaşsın sağol.... (konu ismini değiştirdim.) Bu sırada bir öneride bulunayım. Bir dua yazmadan önce bazı deneyimli kişiler tarafından yazılmış duaları incelemenizi tavsiye ederim. Böyle bir araştırma neticesinde en azından derlerseniz, daha iyi dualar yazabilirsiniz, aynı zamanda gelenekte nasıl dua yazılır ve önemli noktalar nerelerdir bunları fark edebilirsiniz. Yoksa ister istemez spell ve dualarınız 23 nisan şiirlerine dönebilir. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sydra Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 gündüzün güzelliklerini gösteren / Gündüz Kötülükleri salan ne ? Gecenin kötülüklerinden koruyan /Gecenin Güzelliği neden yok ? Zor anımda da yanımda olan / Sadece Başı sıkışınca Tanrı veya Tanrıça vs. diyen biz değilmişiz şükür... Anam,babam ; Tanrım ve Tanrıçam / Elementler ; ateş,hava,toprak,su ve ruh Doğunun,batının,kuzeyin ve güneyin koruyucuları Sizlere yanımda olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum... Bana,aileme,insanlığa,doğaya ve evrene sahip çıktınız.. / Son Bölümden Tümden bişey anlamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erost Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 gördüğüm kadarıyla eleştiriye bayılan bir kişiliğiniz var sydra ozaman siz paylaşın biz uygulayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 gördüğüm kadarıyla eleştiriye bayılan bir kişiliğiniz var sydra ozaman siz paylaşın biz uygulayalım Bu duanın hiç bir özelliği yok, belki sizin için önemli olabilir ama rastgele yazılmış 2-3 sözü buraya yazmak pek bir şey değiştirmez. Aksine insanları hazıra alıştırır, ben buna sadece "Tanrım lütfen beni rahata kavuştur" gözüyle bakıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sydra Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 gördüğüm kadarıyla eleştiriye bayılan bir kişiliğiniz var sydra ozaman siz paylaşın biz uygulayalım Eleştiri değil Gerçekler sende görmeyi dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.