Jump to content

Çaldığınız Müzik Aletleri Neler?

Çaldığınız Müzik Aletleri Neler?  

47 üye oy kullandı

1. 1. Çaldığınız Müzik Aletleri Neler?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Heves edip başlayıp yarım bıraktıklarımı sayayım madem >> Klasik gitar, akustik gitar, elektro gitar, org hatta bir ara arkadaşın piyanosuna ve kemanına sarmıştım da bir kaç gün sürmüştü o.O'

Yanıtlama zamanı:

Konunun mevcut olduğunu gördüm fakat sadece açılan bölümün türüne göre olduğu için daha geniş bir konu açayım dedim :)

Yanıtlama zamanı:

Bu anı daha önce yaşamış gibi hissettim bir an :)

Neyse diğeri yeterli gibi geliyor bana, o yüzden muhtemelen silinir.

Yanıtlama zamanı:

5-6 yıl önce bir hevesle Ney satın almıştım. Kursa gitme imkanım olmadı hiç, kendi çabalarımla üfleyip ses çıkarabiliyorum o kadar. :) 2 yıldır da Harmonica (Mızıka) çalıyorum. Ney macerama bakılırsa bunu bayağı ilerlettim. En güzeli küçük olması, yanınıza alıp istediğiniz yere götürüp, canınız sıkıldı mı çalabiliyosunuz. Küçük ama bi o kadar ama sihirli bir enstrüman mızıka. :)

Yanıtlama zamanı:

Lisede bateri caliyordum ve acayip flut calarim bildiginiz ortaokuldaki blok flutlerden cok pis calarim kemana eslik etmisligim var flutle o derece calarim yani sinir tanimam sigara icerken calmasida cok guzel oluyor ayrica :D

Yanıtlama zamanı:

Güzel başlangıçlar insanı olduğum için, bir müzik aletine heves edip öğrenmeyi yarıda bırakarak geçti hayatım. Org ve piyano çalmayı profesyonele yakın derecede biliyorum. Akustik gitara da heves edip yarıda bırakmıştım. :confused:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...