biggang Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2007 Merhaba... Sizlere cok eski olan ama benim yeni duydugum bir paranormal olayi anlatmak istiyorum... Kesinlikle yasanmis bir hikayedir, uydurma falan deyildir. Olay 1950' lerde Mugla Milas'da gecmekte. Tam ayrintilari ile bilmesem de yasanan olaya sahit olanin agzindan kisaca anlatayim. bu sahis, aksam isinden evine gelir yatagina yatarmis ama kimse sabah adami yataginda bulamazmis. yook dusundugunuz gibi uykuda yurume gibi bir olay yok.. zaman icinde insanlar takip etmeye baslamis hareketlerini, nereye gidiyor ve ne yapiyor diye. fakat bir turlu kimse bulamiyormus adam ne yapiyor nereye gidiyor diye. Bir gece sehir mezarliginda elinde Icki siseleriyle mezarlikta tesaduf eseri oradan arabasiyla gecmekte olan bir tanidigi ve ailesi gorur. Mezarlikta, birileriyle icki icerken gorulmus. Abi ne yapiyorsun burada demis? Adam da gormuyormusun demis arkadaslarla icki iciyorum... evet gercekten de icki iciyormus ama arkadaslariyla degil. Ama mezarlik sakinleriyle... Sonra bu olayi donup sahit olanlar koyde anlatiysade kimse inanmak istememis... Daha sonradan mezarlik bekcisininde bu tur olaylari gordugunu ve artik ruh sagligini yitirme korkusuyla isini biraktigi soylenir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 güzel bir hikayede bu şahit olanlar neye şahit olmuş anlayamadım kefenli çürümüş cesetlerin adamla içki içdiğinemi yoksa adamın kendi kendine içip arkadaşları görmüyonuzmu demesinemi:Dboş bir hikaye bence kafanı yorma böyle yüzlercesi var ben mezarlığın üstünde oturuyorum 10 yıl önce içkiyi bıraktım ondan önce hep mezarda içerdim hiçbiri kalkıpta bizede bi kadeh doldur demedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 hiç bu kadar gülmemiştim arkadaşım çok safsın yhaw....SARHOŞ ADAMA İNANILIRMI Allah bilir o şahitler de cahilin ta kendisidir,,,etraı nasıl kandıracaklarını bilmemişlerdir böyle birşey uydurmuşlar,,, ***BELKİ BU ADAM DERVİŞ TİR DEYİP MEZARINA ÖLÜLERLE KONUSAN HOCA FALANDA YAZDIRMIŞLARDIR***İÇKİYİ BIRAKMAK İSTEYENLER ORAYA GİDİYORDUR... amacım dalga geçmek değil ama komik ne yapayım,,ölen kişi kabir azabı görüyor yahu;içki içmek akıl karımı,,,belkide o ölü mezarından fırlamış adama din dersi vermiştir...herne olursa olsun BU YAZI SAÇMA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 bende bu tip çok hikaye duydum ama gerçek yaşamışların ağzından dinlemedim ayrıca bende mezarlığa yakın oturuyorum star:D ve hiç mezarlardan birileri çıkmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 o zaman sizin oradaki ölülerin hepsi gizli gizli içiyordur!!! bende gidiyorum ara sıra ama mezarlar sanki bana bişeyler demek istiyor:emin olun bir çogu bana dünyada akıllı ol diyor aklını kullan diyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 bunun komik bir yani yok.. Bu tur olaylara sahit olan yuzlerce insan var. tabiiki kefenle icki icerken gorulmemis sizler gibi kiyafet varmis ustunde o mezarlik sakinlerinin. Ayrica bu tur varliklar, yada paranormal olaylari, herkesin gorebilecegini sanmiyorum. Sadece 6.hissi kuvvetli, saf,(cocuklar ve artik cocuktan farki olmayan yasli insanlar) yada akil saglini yitirmis olanlar gorebilir. Zaten cocuga, deliye, ve yasliya kimse inanmiyacagi icin. Zaten 6. hislerde toplumumzda fasa fiso gibi goruluyor. Bende mezarlikta gormedim, ama varliklarini kabul ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 BENİM 6. HİSSİMDE MAŞALLAH VAR YANİ...ama ben görmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 abartmayın bende gördüm aynısından yalnız benim gördüklerim hap alıyorlardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 ben bu platforma abuk subuk hikayeler yazmak icin uye olmadim. Inanmak istemeyen inanmasin ama dalga gecer bir bicimde yorum da yapilmasin. Ustelik goren de ben degilim 1940 yillarinda Mugla geciyor. Surekli anlatilir bu olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 üstüme alındımda bana diyorsun heralde neden parladınki sadece hap alıyorlardı dedim kendi yazdığına inanıyorsunda benimkine niye inanmıyorsun ve sana dalga geçer gibi geldi bu arada bir düşün istersen niye akıl sağlığını yitirmişler görüyor sadece kimsenin onlara inanmayacağındanmı yoksa bşaka birşeymi??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Amacim kavga degil, bu olayi yillardir anlatirlar. Kimseye laf atmiyorum. Ustune alinma. Akil sagliklarini yitirme sebebi bence goruduklerinden dolayi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Onlar muhtemelen kabir bitirimleridir.Cesetlerin altın dişlerini araklayıp içkiye yatırıyorlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 bu konuyu kapatın gitsin bence milyonlarca hikayeden biri hikaye işte adı üstünde gören varsa çıksın yazsın yoksa sussun :D:D ben duyduklarımın hiçbirine gördüklerimin bir kısmına inanırım şahsen:D kavgaya lüzum yok böyle bir konu için kırmayın birbirinizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Bir de kabir başlarını mesken tutmuş,gelen meyyit yakınlarıyla meyyiti konuşturan adam vardı.İnanılmaz bir hadiseydi ama bir alim hadisenin mahiyetini ortaya çıkardı nihayetinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 çok kabir gördüm hepinizin gördüğünden yüzlerce fazlasını ama böyle bir şey yaşamadım uydurma bunların hepsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 ben böyle anlatımları sevmiyorum inandırıcı gelmiyor ne biliyim fake de olsa bir video veya foto olması daha çpok insan çeker... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 yahu arkadaşlar mantıklı düşünelim yhaw...akıl var mantık var,,,,bir insan öldü ve kabirde ruh nerede ya kabir azabı çekiyordur,,,yada mezarı cennetin bir köşesini andırmıştır orada rahat rahat kalıyordur... bir kere adam içiyor zaten sarhoş,,,bu adamın verdiği her cevaba güvenilirmi,,,,çünkü adam bilincini yitirmiş beyine oksijen gitmiyor,,,ne konuştugunu bilmiyor,,,o adam dese valla ölü bir kız arkadaşım var meyhaneye gidecez şimdi içecegiz dese bunadamı inanacaksınız...GİDİN KABİR HAYATIYLA İLĞİLİ KİTAPLAR OKUYUN,,,bu akıl dışı şeylere inanmayın,,,içkiyi Allah yasak etmiştir,,, ki öldükten sonra kişi yaptıgı yanlışlar için pişman olacaktır,,,azap cekecektir bide üstüne çıkıp içkimi içecek,,,YHAW BEN BİRAZ ÇAKIR KEYF OLAYIM ONDAN SONRA KABRE GİRER AZABA DEVAM EDERİZ... arkadaşım komik duruma düşüyorsun,,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 benimde içmişliğim var ölülerle.sohbetleri çok hoş arkadaşlardı doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INGIC Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazık ya.. Ruhlar içki içmez ve insanlarda ki ruh un boyutu çok farklıdır astrali ileri derecede başaran herkes bilir bunu ve akabinde bu konunun çok tiri-viri oldugunu Böyle şeylerle doldurmayın o güzel aklınızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 yen gördüm bu konuyu, tam anlamiyla sacmalik!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ben sordum böyle bir olay yokmuş.muğla milasta oturan çok yakın akrabalarım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 :)Yarasınnnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 teyzemlerin evi mezarlığın karşısında, enişten her akşam balkonda kadehini mezarlığa doğru kaldırır ve öyle başlar içmeye. o geldi aklıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkksilence Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 adam dalga geçmiş işte olm anlamadınız mı espriyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.