RowneSM Oluşturma zamanı: Mart 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 10, 2013 Merhaba arkadaşlar. Ben yanlışlıkla top 15 stats (ismini yanlış yazmış olabilirim) yani konu başlıklarının üst tarafında yeni açılan konular kısmını yanlışlıkla kapadım. Bunu nasıl geri açabilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Yan tarfındaki ok butonuna tıkla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeneraLSmoker Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Alemsiniz ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RowneSM Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 ArpiA öyle bi yer göremedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Top 15 Stats başlığının sağında kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Demin yanlışlıkla bende kaldırdım Turn off Top Stats'tan ok butonu da yok oldu apışıp kaldım birden Yararlı linklerden Enable Top Statistics'e tıkla geri geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RowneSM Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.