princessofrain Oluşturma zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2013 Arkadasimla yolda yuruyorduk. Bankamatikten para cekmem gerekti ve bankamatige dogru yoneldik. O esnada bir adam bana bakiyordu. Sanki bir sey soylemek istiyor, huzurla karisik bir istegi var gibiydi. Cok 10 saniye kadar baktiktan sonra dondum ve para cektim. Arkadasim da bu arada adamin oldugu yone bakiyordu. Ben de dolayisiyla adami gordugunu sandim. Para cekme islemi bittikten sonra arkadasimin yanina gittigimde adam da gitmisti. Arkadasimla onun hakkinda konusmaya basladim. Ama o kimseyi gormedigini soyledi. Cok garip bir durumdu. Bu olay nedir, bu adam kimdir sizce? Adami da tarif edeyim bu arada: Acik kahverengi gibi bir takim elbise giymis, kravatli, yasli, kir sacli, zayif, kemikleri belirgin biriydi. Cok kaliteli bir yasami varmis gibi, elit biri gibiydi. Yorumlarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moses Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 http://img23.imageshack.us/img23/2295/bscap0001wjw.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Monna Rosa Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 http://img23.imageshack.us/img23/2295/bscap0001wjw.jpg Mizah anlayışına hayranım. Hele imzana bitiyorum :D Bence o gayetde bir insandı. Bazen bakarız ama gördüğümüz şeyi algılayamayabiliriz. Bunu direk olarak paranormal varlık vs. gibi şeylere yormamak gerekir. Eğer seni izleyen biri varsa tekrar görürsün aynı biçimde büyük ihtimalle. Tekrar aynı suretle görürsen bu varlığı o zaman konu açmanı tavsiye ederim. Basit bir yaşlıda olabilme ihtimali büyük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Bence arkadaşının gözünden kaçmış sıradan birisiydi herşeyi paranormal olarak yormamak lazım bir çok şeyin bilimsel açıklaması da söz konusu. İnsan o sırada bir düşünce halindeyse gözünün önündekini bile göremeyebiliyor bazen edit: üstteki üyeyle aynı şeyi yazmışız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saykosahan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Arkadaşınız sizi korkutmakta istemiş olabilir, bunu bazen bende yaparım çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Bence kiralık katil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 http://img23.imageshack.us/img23/2295/bscap0001wjw.jpg Haha İyiydi bu ... Arkadaşım her şeyi paranormal varlıklara bağlamaya gerek yok . Arkadaşının oraya baktığını zannediyorsundur belki .. Zaten bir kez karşılaştığın bir durum . Sürekli tekrarlansa belki bişeyler denilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 bu ara insanlarda cidden özel oldugunu birilerinin biseylerin ona musallat oldugunu takip etme gibi bi sevdaya düsmüs durumdalar. sana sölemiyorum yanlıs anlama sakın genel bi durum bu soruna gelinecek olunursa ya göz doktoruna git yada arkadasının mizah anlayısını sorgula Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 http://img23.imageshack.us/img23/2295/bscap0001wjw.jpg Tam oturmuş ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 bu ara insanlarda cidden özel oldugunu birilerinin biseylerin ona musallat oldugunu takip etme gibi bi sevdaya düsmüs durumdalar. sana sölemiyorum yanlıs anlama sakın genel bi durum bu soruna gelinecek olunursa ya göz doktoruna git yada arkadasının mizah anlayısını sorgula Günümüzün hastalığı bu ya. İlgi manyaklığı deniyor buna. No offense ama bu herkeste biraz var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princessofrain Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Günümüzün hastalığı bu ya. İlgi manyaklığı deniyor buna. No offense ama bu herkeste biraz var. offense not taken ama gördüğümden ve yaşadığımdan eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 belki adam seni beğendi baktı baktı sonra bundan iş çıkmaz dedi yürüdü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princessofrain Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 dedem yasindaydi. iyi ki yurumus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
misamane Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Bir keresinde ben de siyah kapüşonlu bir genç görmüştüm.Sabahtı daha güneş doğmamıştı. Bi 4 saniye falan ordaydı sonra dikkatlice baktım yok oldu. Bir şey sorcam ama saçma gelebilir.O yaşlı adamı gördüğünüz zamanlarda aklınızda hep yaşlı bir akrabanız ya da dedeniz var mıydı belki ondandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 herkes farklı birşeyler yaşıyor.bende sorun var herhalde hiç başıma gelmiyor bu tür olaylar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Küçükken bana da olmuştu. Geçer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Normal bir olay bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.