Mystics Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 Merhaba ben cin çağırmak hakkında bilgi almak istiyorum.Birçok konuyu okudum ancak sormak istediğim bazı ayrıntılar var.Ve lütfen çağırmayın,tehlikeli,şöyle böyle lafları yazmayın.Amacım sadece bilgi toplamak. İlk olarak fincanla çağırmada her şeyi hazırladıktan sonra işaret parmaklar koyuluyor ve ? Cin çağırma duası mı okumak lazım? veya direk soru sormaya başlansa da olur mu? Ayrıca parmağımız fincan üzerinde olucak mı fincan hareket ederken? Cin gönderme duası gerçekten işe yarar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Cevap verebilecek olan yok mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Sevgili Mystics: Öncelikle şunu rahatlıkla yazmak istiyorum ki cinler fincanla, tabakla, çatalla, bıçakla çağrılmaz Cin çağırmak için öncelikle bir cinden nasıl korunulur onu öğrenmek şart. Çünkü cinler, insler gibi mantık yürütemezler. Yani karşısında her kim olursa olsun eğer o kişiyi tehditkar hissederse kendini savunmaya alacaktır. Bu yüzden, bir duadan çok daha fazlasına ihtiyacın olacaktır. Cin çağırmaya gelince; Bu hazırlık için öncelikle ciddi bir bilgi birikiminin olması şart. Çünkü "Cin" dediğimiz kavram sadece bir ırktır. Yani sen bir ırk genellemesi yapamazsın. Sınıflarına, krallıklarına, soylarına, isimlerine göre bir çalışma yapmak zorundasın ki bu da oldukça zahmetli ve bir o kadarda risklidir. Okuduğum sağlam kaynaklarda ki en önemli bilgiyi yazayım sana; Cin ırkından bir varlık çağırmak ve ona hükmetme yoluna girmek için, kişinin evvela dünyevi işlerden elini eteğini biraz çekmesi gerekmektedir. Cin ırkından bir varlığı çağırmadan önce 3 gün bir odada (acil ihtiyaçlar haricinde) çıkmadan oruç tutulur, ibadet edilir ve Süfli alemin, bağlı olduğu uydusunun (öyle geçer) ve bu uyduya bağlı olan yıldız takımının vaktinin gelmesi hesap edilir ki bu da ayrı bir hesap kitap işi yada vekf denen bir hesaplama yöntemidir. Vekf yöntemi biraz zahmetli ancak bu işler için öğrenilmesi ŞARTTIR ! Tüm yukarıda yazdıklarım yolunda giderse; süfli alemin kapısını açabilirsin. Ancak açıldığında sanma ki cinler bana itaat eder, ahanda gördüm oldu bu iş.. Yok öyle bir şey. Cin = vahşi hayvandır. Ehlileştiremez, şayet ırkını, soyunu sopunu bilmezsen o zaman başına cidden bela almış olursun. Sonuçta sen bir arı kovanına çomak sokuyorsun. Nasıl ki kovandan bal almak kolay değilse, Cinlere hükmekmekte aynı derecede hatta çok daha zordur. Eski alimlerin bu konuda çok deneyimleri olmuştur ancak adı üstünde, adam bu yola kendini adamış Bizim gibi 2 elham bi fatihayla girmemiş bu işe.. Yani anlayacağın, bence sen bu işlere hiç kalkışma. Ne kendi huzurunu boz, ne de cinlerin huzurunu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 İslami kaynak olarak, havas var. Gizli İlimler Hazinesini edinip, okuyabilirsin. Açık konuşayım ben inanmıyorum, bugüne kadar varlıklarını kanıtlayabilen herhangi bir insan yok. "Ben kanıtlarım" diyen varsa pm butonu orda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Öncelikle uzun süredir bu sıteye gırmıyordum herkese merhabalar ! suan telefondan gırıyorum sıteye imla hatalarım var o yûzden kusura bakmayın. Konuya dahil olmak istedim çünkü deneyımlerım var. Deneyim derkende öyle komik ve sıradan şeyler degil. Lakin isterseniz anlatırım 3. Yorumda ki arkadaş olayların ve anlatım şeklini alıntı yaparak anlatmıs kendi deneyımlerı yok belli oluyor.. Konuyu açan arkadasa gelınce oncelıkle cin çağırmak ıcın öyle tabak canaga ihtiyaca yok sadece 3 adet malzemeye ihtiyacın var.. Cınlerle konuşmak ıcın aramice konusmana gerekte yok onlar seninle beyınsel olarak konuşuyor. Cin gördüm dıyende yalan soyler cınlerı kimse göremez Süleyman peygamber bile gorememıs... Sımdı arkadaşım oncelılle bana yaşını soylersen bende ona göre anlatırım cin nasıl cagırılır.. Şeytanı rahmanı veya olgunlaşmamış ifrit :/ ne istiyorsan onunla muhattap olursun.. He bu arada unutmadan o cin dedilerıne hukumdarlık yapamazsın oyle kuçuk sevimli şeyler gelmesin aklına.. Neyse çok uzatmıyım eğer yaşını burada soylemek ıstemıyorsan ozeldende yazabılırsın. Ama konuya buradan devam ederim madem millet cin çağırmak ıstıyor cagırmayı anlatıyım da millette emelıne ulassın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Öncelikle uzun süredir bu sıteye gırmıyordum herkese merhabalar ! suan telefondan gırıyorum sıteye imla hatalarım var o yûzden kusura bakmayın. Konuya dahil olmak istedim çünkü deneyımlerım var. Deneyim derkende öyle komik ve sıradan şeyler degil. Lakin isterseniz anlatırım 3. Yorumda ki arkadaş olayların ve anlatım şeklini alıntı yaparak anlatmıs kendi deneyımlerı yok belli oluyor.. Konuyu açan arkadasa gelınce oncelıkle cin çağırmak ıcın öyle tabak canaga ihtiyaca yok sadece 3 adet malzemeye ihtiyacın var.. Cınlerle konuşmak ıcın aramice konusmana gerekte yok onlar seninle beyınsel olarak konuşuyor. Cin gördüm dıyende yalan soyler cınlerı kimse göremez Süleyman peygamber bile gorememıs... Sımdı arkadaşım oncelılle bana yaşını soylersen bende ona göre anlatırım cin nasıl cagırılır.. Şeytanı rahmanı veya olgunlaşmamış ifrit :/ ne istiyorsan onunla muhattap olursun.. He bu arada unutmadan o cin dedilerıne hukumdarlık yapamazsın oyle kuçuk sevimli şeyler gelmesin aklına.. Neyse çok uzatmıyım eğer yaşını burada soylemek ıstemıyorsan ozeldende yazabılırsın. Ama konuya buradan devam ederim madem millet cin çağırmak ıstıyor cagırmayı anlatıyım da millette emelıne ulassın Benim 22. Dinliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Nasıl göremez,görenler var-ki bana göre psikolojik-. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Birminikpenguen - Moderator olan avukat ablamıza sormamız gerekıyor aslında.. Ben soylerım yöntemi çok basit lakin sonucunda suclanıcak cunah keçisi olmak istemem.. Mod.lar uygun goruyorsan suan yazıyim isterseniz ? Yaşını o yuzden sordum cunku bazı arkadaşlar 15 yaş cıvarlarındalar ve bu konular ılgılerını asırı çekiyor.. Beni alakadar etmez ama dedim ya sonunda suçlanacak kısı olmak istemem.. He illa istiyorsanız ozelden yazabılırım..(herhangi bir ücret veya para falan talep etmeyecegım) sadece gerçek olduğu ıcın sıkıntıyı mınımıze edelim. Bu arada paylasılan bir çok ritualitelı büyü veya cagırmalar eksik söyleniyor cunku dogabılıcek sıkıntılardan sorumlu olmamak ıcın.. Katil*pire - evet dediğin gıbı kendin soyledın psikolojik.. Sımdı öncelikle psikolojik tranvalar veya sızofrenık vakalarda hayali arkadaşlar olabılıyor..bunlar beyının halısulasyonudur. Bunu bilimsel olarak kanıtladılar zaten. Cınler bizimle aynı boyut varlıkları olmadığı ıcın onları goremeyız fakat telkin şeklinde duyabılırız. Bazı açık bedene sahip insanların bedenlerıne girip onları kullanâbılırler o ayrı ama.. Yılan , Sinek , örümcek gıbı hayvan formlarında bulunurlar. Para olarak soğan kabuğu kullanırlar, pis kokan yerleri severler lakin bu rahmanı olan cınler bunlara dahil değildir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sevgili Mystics: Öncelikle şunu rahatlıkla yazmak istiyorum ki cinler fincanla, tabakla, çatalla, bıçakla çağrılmaz Cin çağırmak için öncelikle bir cinden nasıl korunulur onu öğrenmek şart. Çünkü cinler, insler gibi mantık yürütemezler. Yani karşısında her kim olursa olsun eğer o kişiyi tehditkar hissederse kendini savunmaya alacaktır. Bu yüzden, bir duadan çok daha fazlasına ihtiyacın olacaktır. Cin çağırmaya gelince; Bu hazırlık için öncelikle ciddi bir bilgi birikiminin olması şart. Çünkü "Cin" dediğimiz kavram sadece bir ırktır. Yani sen bir ırk genellemesi yapamazsın. Sınıflarına, krallıklarına, soylarına, isimlerine göre bir çalışma yapmak zorundasın ki bu da oldukça zahmetli ve bir o kadarda risklidir. Okuduğum sağlam kaynaklarda ki en önemli bilgiyi yazayım sana; Cin ırkından bir varlık çağırmak ve ona hükmetme yoluna girmek için, kişinin evvela dünyevi işlerden elini eteğini biraz çekmesi gerekmektedir. Cin ırkından bir varlığı çağırmadan önce 3 gün bir odada (acil ihtiyaçlar haricinde) çıkmadan oruç tutulur, ibadet edilir ve Süfli alemin, bağlı olduğu uydusunun (öyle geçer) ve bu uyduya bağlı olan yıldız takımının vaktinin gelmesi hesap edilir ki bu da ayrı bir hesap kitap işi yada vekf denen bir hesaplama yöntemidir. Vekf yöntemi biraz zahmetli ancak bu işler için öğrenilmesi ŞARTTIR ! Tüm yukarıda yazdıklarım yolunda giderse; süfli alemin kapısını açabilirsin. Ancak açıldığında sanma ki cinler bana itaat eder, ahanda gördüm oldu bu iş.. Yok öyle bir şey. Cin = vahşi hayvandır. Ehlileştiremez, şayet ırkını, soyunu sopunu bilmezsen o zaman başına cidden bela almış olursun. Sonuçta sen bir arı kovanına çomak sokuyorsun. Nasıl ki kovandan bal almak kolay değilse, Cinlere hükmekmekte aynı derecede hatta çok daha zordur. Eski alimlerin bu konuda çok deneyimleri olmuştur ancak adı üstünde, adam bu yola kendini adamış Bizim gibi 2 elham bi fatihayla girmemiş bu işe.. Yani anlayacağın, bence sen bu işlere hiç kalkışma. Ne kendi huzurunu boz, ne de cinlerin huzurunu Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Ancak söylediklerin bir dine dayaniyor mu? Yani dinlere göre farklı yöntemler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Öncelikle uzun süredir bu sıteye gırmıyordum herkese merhabalar ! suan telefondan gırıyorum sıteye imla hatalarım var o yûzden kusura bakmayın. Konuya dahil olmak istedim çünkü deneyımlerım var. Deneyim derkende öyle komik ve sıradan şeyler degil. Lakin isterseniz anlatırım 3. Yorumda ki arkadaş olayların ve anlatım şeklini alıntı yaparak anlatmıs kendi deneyımlerı yok belli oluyor.. Konuyu açan arkadasa gelınce oncelıkle cin çağırmak ıcın öyle tabak canaga ihtiyaca yok sadece 3 adet malzemeye ihtiyacın var.. Cınlerle konuşmak ıcın aramice konusmana gerekte yok onlar seninle beyınsel olarak konuşuyor. Cin gördüm dıyende yalan soyler cınlerı kimse göremez Süleyman peygamber bile gorememıs... Sımdı arkadaşım oncelılle bana yaşını soylersen bende ona göre anlatırım cin nasıl cagırılır.. Şeytanı rahmanı veya olgunlaşmamış ifrit :/ ne istiyorsan onunla muhattap olursun.. He bu arada unutmadan o cin dedilerıne hukumdarlık yapamazsın oyle kuçuk sevimli şeyler gelmesin aklına.. Neyse çok uzatmıyım eğer yaşını burada soylemek ıstemıyorsan ozeldende yazabılırsın. Ama konuya buradan devam ederim madem millet cin çağırmak ıstıyor cagırmayı anlatıyım da millette emelıne ulassın Buradan anlatırsan sevinirim. 19 yaşındayım. Şuan çağırmayı düşünmüyorum.Belki ileride denerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Ancak söylediklerin bir dine dayaniyor mu? Yani dinlere göre farklı yöntemler var mı? Tabikide. Okuduğun dualar ve yapacağın ibadet gereği müslüman olman şart. Sonuçta inanarak iman etmen gerekir ki havas ve benzeri tüm çalışmaların temeli de kişinin Allaha kendini teslimiyetidir. Yani ben hem inanmıyorum hemde yaparım dersen bu şuna benzer; bir kapta toz krem şanti vardır (bu havastır) diğer taraftada süt vardır (buda inançtır) sen bunların ikisini karıştıracaksın ki krema elde edesin. Yoksa hiç bu işlere kalkışma ... verim alamadığın gibi ciddi anlamda zararda görürsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Cin çağırmaya gelince; Bu hazırlık için öncelikle ciddi bir bilgi birikiminin olması şart. Çünkü "Cin" dediğimiz kavram sadece bir ırktır. Yani sen bir ırk genellemesi yapamazsın. Sınıflarına, krallıklarına, soylarına, isimlerine göre bir çalışma yapmak zorundasın ki bu da oldukça zahmetli ve bir o kadarda risklidir. Oh ya bunu ben şimdiye kadar kimseye anlatamadım insanların aklına cin deyince tek bir varlık geliyor nedense ? :S Kuranda da bu böyledir. İns= İnsani bunun karşıtıda Cinni dir Cin yani İnsani olmayan tüm toplulukların genel adı. Bunun içinde Melek peri şeytan da dahildir. Kuranda Cin kelimesi tek bir anlamda kullanılmamıştır Konuyu dağıtmadan Teşekkürler tekrar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Cin sadece Müslümanlıkta mı var ki ? Başka dinlere ait yöntem, hazırlık nasıldır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sevgili Mystics: Öncelikle şunu rahatlıkla yazmak istiyorum ki cinler fincanla, tabakla, çatalla, bıçakla çağrılmaz Cin çağırmak için öncelikle bir cinden nasıl korunulur onu öğrenmek şart. Çünkü cinler, insler gibi mantık yürütemezler. Yani karşısında her kim olursa olsun eğer o kişiyi tehditkar hissederse kendini savunmaya alacaktır. Bu yüzden, bir duadan çok daha fazlasına ihtiyacın olacaktır. Cin çağırmaya gelince; Bu hazırlık için öncelikle ciddi bir bilgi birikiminin olması şart. Çünkü "Cin" dediğimiz kavram sadece bir ırktır. Yani sen bir ırk genellemesi yapamazsın. Sınıflarına, krallıklarına, soylarına, isimlerine göre bir çalışma yapmak zorundasın ki bu da oldukça zahmetli ve bir o kadarda risklidir. Okuduğum sağlam kaynaklarda ki en önemli bilgiyi yazayım sana; Cin ırkından bir varlık çağırmak ve ona hükmetme yoluna girmek için, kişinin evvela dünyevi işlerden elini eteğini biraz çekmesi gerekmektedir. Cin ırkından bir varlığı çağırmadan önce 3 gün bir odada (acil ihtiyaçlar haricinde) çıkmadan oruç tutulur, ibadet edilir ve Süfli alemin, bağlı olduğu uydusunun (öyle geçer) ve bu uyduya bağlı olan yıldız takımının vaktinin gelmesi hesap edilir ki bu da ayrı bir hesap kitap işi yada vekf denen bir hesaplama yöntemidir. Vekf yöntemi biraz zahmetli ancak bu işler için öğrenilmesi ŞARTTIR ! Tüm yukarıda yazdıklarım yolunda giderse; süfli alemin kapısını açabilirsin. Ancak açıldığında sanma ki cinler bana itaat eder, ahanda gördüm oldu bu iş.. Yok öyle bir şey. Cin = vahşi hayvandır. Ehlileştiremez, şayet ırkını, soyunu sopunu bilmezsen o zaman başına cidden bela almış olursun. Sonuçta sen bir arı kovanına çomak sokuyorsun. Nasıl ki kovandan bal almak kolay değilse, Cinlere hükmekmekte aynı derecede hatta çok daha zordur. Eski alimlerin bu konuda çok deneyimleri olmuştur ancak adı üstünde, adam bu yola kendini adamış Bizim gibi 2 elham bi fatihayla girmemiş bu işe.. Yani anlayacağın, bence sen bu işlere hiç kalkışma. Ne kendi huzurunu boz, ne de cinlerin huzurunu Elham denilen sure, zaten Fatiha suresi değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Cin sadece Müslümanlıkta mı var ki ? Başka dinlere ait yöntem, hazırlık nasıldır? Başka inançlarda da spiritüel varlıklar var tabi ama benim bilgi alanıma girmiyor ne yazık ki Bu konuyu forumda iyice araştırabilirsin aslında Miko1634: misalen yazdım onu toplumda tekerleme gibi çok kullanılır ya ondan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Aramızdaki fark şu,siz cinleri hayvansal formlar dışında görenlere psikolojik rahatsızlığı var diyorsunuz ben ise hepsine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Aramızdaki fark şu,siz cinleri hayvansal formlar dışında görenlere psikolojik rahatsızlığı var diyorsunuz ben ise hepsine. yoo cinler illa hayvan şeklinde olacak diye bir şey yok. hatta ilk sizden duydum bunu. bakın size şöyle izah edeyim. ben cinliyim diyen hastaların %60ı değil yani çoğunun psikolojik hastalığı var. gördükleri hayalleri cin sanıyorlar. ama bazıları bu tür şeylerle ugraşıyorsa şayet mümkün. cinler kimseye durup dururken sırf eğlence olsun diye musallat olmaz olamazda. Cinler başka bir kişi aracılığıyla veya kişi çağırdıysa ancak öyle musallat olur. Cinleri düşünmekle yada cin demekle musallat olunmaz. 2. konu ise , Örneğin siz diyorsunuz ki aman ben cinlerden çok korkuyorum bana zarar verebilirler uzak dursunlar falan. BÜYÜ içinde aynısın gecerli. Kendinizi ne kadar çok inandırırsanız o kadar etki görürsünüz. Bende diyorum ki büyü bana zarar veremez cinler bana yaklaşamaz. yani zarar veremezler anlamında inançsız bir tavır sergiliyorum. ve gerçekten bana zarar veremezler. Kişi ne kadar çok kendini kaptırır inanırsa enerjisini buna karşı açar. Fakat ne kadar inanmazlarsa ( cinlere inanmaktan bahsetmiyorum ya da büyü, zarar gelmez anlamında) enerjisini bu tür tehlikelere kapamış olur. Cinler tüm dinlerde , kuranda incilde hatta tüm farklı ekol majilerde mevcuttur. sadece isim değişir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 İlk benden duyduğunuza göre önceki mesajlardaki arkadaşa cevap yazdığımı anlamadınız:D Haklısın,inanca göre değişir tabi.Peki kuran,incil,tüm dinler,farklı ekol majiler kanıt olarak yeterlimidir? Bana yetersiz geliyor,tabi inanan inanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Peki bu fincan ile filan gelen varlıklar neyin nesi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Bak onu bende yaşadım,haklısın oluyor bir şeyler :DAma dediğim gibi bakışına göre değişir,fal baktığım fincana tamah edip ayağıma gelen cinden ne anladım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 İlk benden duyduğunuza göre önceki mesajlardaki arkadaşa cevap yazdığımı anlamadınız:D Haklısın,inanca göre değişir tabi.Peki kuran,incil,tüm dinler,farklı ekol majiler kanıt olarak yeterlimidir? Bana yetersiz geliyor,tabi inanan inanır. Sevgili arkadaşım istersen konuyu dağıtmayalım. Konuyu açan arkadaş bence yeteri kadar (şimdilik) bilgi sahibi oldu. Sonuçta burası paranormal olayları anlatan, konu alan ve bunları yaşayan insanlarla dolu. Kalkıpta farklı konuların peşine takılmayın. Forumda bilim ve felsefe hakkında zaten bölümler var.. Bu konular da daha çok bilgili olduğunuzu görmekteyim. Bence orada çok güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Sorunuzun cevabını da vereyim; inançtan inanca değişen bu varlıklar hakkında bilgileri biz havadan sudan öğrenmediğimize göre elbette herhangi bir inanç mensubuna bağlı arkadaşların bu konuda bilgi sahibi olacaklarının kanısındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Konu ile ilgili bir moderator bulun ve izin ısteyın cunku olumsuz bir şeyde bundan sorumlu olmak ıstemıyorum.. Kolaylıkla yapabılıcegınız bir yöntem.. Bu arada bazı arkadaşlar psikolojik tranvaları cin musaallatı olarak goruyor..herşeyi karşı tarafa yıkmak seni haklı cıkartmaz.. Neyse dediğim gıbı bir moderatorden izin alabılırsenız yöntemi yazarım.. İyi günler dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 İlk benden duyduğunuza göre önceki mesajlardaki arkadaşa cevap yazdığımı anlamadınız:D Haklısın,inanca göre değişir tabi.Peki kuran,incil,tüm dinler,farklı ekol majiler kanıt olarak yeterlimidir? Bana yetersiz geliyor,tabi inanan inanır. umarım hiç görmez inanmazsınızda en iyisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Evet belkide haklısınız.Şeytan,cin var olabilir.Ben bir ara melek gördüğüme inanıyordum yani bende yaşadıklarım üzerinden konuşuyorum.Fincan olayını bende yaşadım pek sarsıcı gelmedi onu söyledim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 umarım hiç görmez inanmazsınızda en iyisi Sağol .Bazen tek sorun görülecek bir şeyin olmamasına rağmen kör ilan edilmek oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.