kaderaelegram Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2007 arkadaşlar, size bazı şeyleri itiraf etmeliyim.bu itiraflar saçma gelebilir, ama duyduktan sonra beni daha iyi tanıyacaksınız. tanımanız açısından çok iyi olucak. ben aslında ukrayna da doğdum. 15 yıl orda kaldım. arabistan dan göç etmişiz. önce kafkas sonra ukrayna ya göç etmişiz. bu bölgelerden önce siirt ve diyarbakırda da kalmışız. yani o bölgelerde. bizim anne tarafı kureyş kabilesine dayanıyor. zamanla çeşitli yerlerle kaynaşarak bölünmüşüz. aslımızı kaybettik demiyelim ama. sonuçta ben ukraynada doğdum büyüdüm ve istanbula geldim. artık istanbulda iyi bir yaşamımız var. türkçem iyi değil. bazı yazılarımda da bu anlatım hatta yazım bozukluğunu görmüşsünüzdür. oks sınavına ben de girdim. türkçe 3 net. matematik 21 net fen full net. yaptım. fen lisesine girebilecekken acemiliğim sayesinde oraya girmedim. anadolu liseside türkçe 15 net barajı istiyormuş. işte kısaca ben. ben bu itirafları yaptım çünkü beni daha iyi tanıyasınız diye. yani bazı yazılarımı görmüşsünüzdür. anlatım bozukluklarıyla dolu. bunun itirafı ise, türkçe yi iyi bilemememdir. bu itirafı yaptım çünkü bir arkadaşımın msn de bana garip garip söylemleri oldu. ön yargılı olmadan önce beni daha iyi tanıyasınız diye bu yazı yazdım. umarım doğru yerde yazmışımdır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Bence son derece düzgün ve anlaşılır yazıyorsun kaderaelegram. Hele senin yazılarını "evet" yerine "ewet" veya "eet", "vallahi" yerine "walla", "değil" yerine "diil" veya "deil" yazanlarınkilerle, yazım kurallarınına uymaya üşenenlerinkilerle karşılaştırınca, o sözünü ettiğin anlatım bozuklukları o kadar önemsiz kalıyor ki. Lütfen endişelenme, eminim bütün üyelerimiz senin yazdıklarını anlamakta hiç zorlanmadıkları konusunda hemfikirdir. İçtenliğin, iyi niyetin ve düzgün Türkçen için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Bence son derece düzgün ve anlaşılır yazıyorsun kaderaelegram. Hele senin yazılarını "evet" yerine "ewet" veya "eet", "vallahi" yerine "walla", "değil" yerine "diil" veya "deil" yazanlarınkilerle, yazım kurallarınına uymaya üşenenlerinkilerle karşılaştırınca, o sözünü ettiğin anlatım bozuklukları o kadar önemsiz kalıyor ki. Lütfen endişelenme, eminim bütün üyelerimiz senin yazdıklarını anlamakta hiç zorlanmadıkları konusunda hemfikirdir. İçtenliğin, iyi niyetin ve düzgün Türkçen için teşekkürler. teşekkür ederim tesellin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 bencede ifadelerin gayet düzgün,takma sen bunun muhabbetini yapanda ayıp... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.. Özellile SCARRED'in yazdıklarına katılıyorum.. Madem bu kendini tanıtma konusu oldu, aramıza tekrar hoşgeldin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 bencede ifadelerin gayet düzgün,takma sen bunun muhabbetini yapanda ayıp... Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.. Özellile SCARRED'in yazdıklarına katılıyorum.. Madem bu kendini tanıtma konusu oldu, aramıza tekrar hoşgeldin.. msn de biri türkçemin ayıbını yüzüme vurmuştu. (sadece türkçe değil). sonra anlatınca mahçup olsa da geç kalınmıştır. ben de kendimi kısaca tanıtarak, türkiye ye yabancı oluşumu anlatarak, sizin de içinizde bir yerde böylesine önyargılı bir olgu oluşmuşsa, gidermek istedim. böylecene benim hakkımda bilgileri birleştirerek bir çok çelişkiyide atmış olursunuz ve yazılarınızda ki ön yargıları kaldırmış olursunuz. tekrardan hoş buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 scarred e katılıyorum. ayrıca benim senin yazılarında anlayamadığım bir yer olmadı hiç. hatta karalama defterine yazdıklarını gayet iyi bulmustum:) sıkma canını sen hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Kadera kadim dostum İçindeki güzellik ve iyi niyet yazılarının bozuk olmasını görmezden gelmemiz için yeter de artar bile diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 bu yazilarini baskasina yazdirmadiysan gayet guzel bir Turkcen var.. .. bence sana bu konuda satasan utansin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 kader. karsındakiler senin konusmanla dalga gececek kadar zavallılarsa hiç yorma kendini derim..direk onlarla iletişimi kes ondan sonra evrimlerini tamamlayıp konuşmaya çalışsınlar seninle..ayrıca kötü bir türkçenin olduğunu düşünmeyenlerdenim tekrar hoşgeldin aramıza:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Ayıp etmiş kim ettiyse... canını sıkma başlığa yazan herkes doğru söylemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Çoğu insanlar kendi hatalarını görmezden gelir karşısındakine sataşır böyle...Çok güzel bir uslubun var Üzülme sen boşver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Anlaşılmayan birşey yok gayet anlaşılır yazıyorsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 üzülme hocam senin gibi insanlar sayesinde türkce ayakta kalmaya çalışıyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 yaa bn yne zıt olmak istemem ama belki sna bunu söleyen kişinin de kötü niyeti yoktur hem zaten sonra pişman olmuş dediine göre...baya gezmişsin yaa yerinde olmak isterdim:)bu arada kaderaelegram ne deemk? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 benim anlıyamadığımda bir tek mesaj panomdaki yazındı onuda anlattın.. biraz kinci olduğum için ufak bir gıcıklık güdüyodum sana ama şimdi oda gitti:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 (düzenlendi) merhaba. bu siteye ihtiyac duydum çünkü insanın yaşadığı paranormal olayları bi şekle sokması gerekiyor. hem yardım ve yol isteyeceğim hem de kendimi tanıtmış olacağım. öncelikle cadı içerikli diziler sayesinde cadılık olaylarına büyük bi ilgim başladı. hafif bi heves değildi. ben cadı olmak ister ve bununla ilgili araştırmalar yaparken metafizikle ilgili bilgisi olduğuna inandığım bi adamla konuştum ve büyü gücü kazanmam için şeytanla imanım karşılığında pazarlık yapmam gerektiği söyledi. her neyse cadılığı bıraktım çok üzülerek. geçenlerdeyse birisi bi elemente daha yakın olabileceğimi söyledi. ateş çıktı (burçtan biliniyor) ben de mum ile pyrokinezi yapmaya başladım ve şu an ucunu uzatıp kıvılcımlandırabiliyorum. bu çok güzel. sizden cadılığın kaynağı hakkında bilgi ve pyrokinezi konusunda nasıl pratik yapmam gerektiğine dair somut yollar rica ediyorum. yoktan ateş varedebilir miyim bunu da merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim bu sitedeki üyeleri seviyorum. Ağustos 29, 2012 Ratata tarafından düzenlendi unutulmuş cümle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 MErhaba adım fırat ve ben bİr Cadı avcısıyım PEşindeyim dostum şaka şaka memnun oldum tanıştığıma.bu forumun çok yardımı olacak sana şimdiden başarılar. Bildiğime göre yoktan hiç bir şey varedemessin karşılığında eşit bir takas yapman lazım. Fullmetalachimist :DDD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 takas.. herşey karşılıklı kahretsin foruma gelince. evet üye olmadan önce de bi süre takip ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 aramıza hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 çokhoş buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 yo yo yo yoo! Yeni Geldim, Tanıyın Beni... varken.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 sorularıma cevap da almış olurum diye sağolsunlar özel mesajdan yardım edenler oldu sevdim burayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Sana tavsiyem forumdaki taban konuları araştırman önce çünkü genel bir platform ve herkesle tek tek ilgilenilemiyor bazen.Ayrıca birisi sana birşeyler anlatırken fransızda kalmamış olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Hoşgeldinnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.