Jump to content

Evakasyon soru

Daath

Önerilen Mesajlar

Merhabalar,

2 gün önce demon furcas'ın bedenime evoke etmek için çalışmalara başladım..Meditasyon ve mantra çalışması, bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1- 2 gündür çok yorgun kalkıyorum, çok öfkeliyim, insanlar bana tuhaf geliyor neden ?

2- Yaratanı sorgulamaya başladım 2 gündür..Sistemini ve herşeyi sorgulamaya başladım mantığını çözmeye başladım..Ne gariptirki ilahi kitaplardaki şeytanı kendime çok yakın hissetmeye başladım..Ona hak veriyorum artık..

Bu mdeğişimlerin çalışmalarla bir ilgisi varmı..Bu çalışmaların karşılık bulduğunumu gösterir. Şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben direk cevaplarım.

1=Ara sıra bende de oluyor,herkeste olabilir.En çirkin yer insan yüzüdür,Niçeden alıntıdır.

2=Ben de 1-2 ay oldu sorgulamaya başlayalı,devem et güzel bir yere varırsın.Şeytanı kendine yakın hissetmen doğal,çenem açılıyor sanırım...

Şeytan şimdiye kadar insanın hayvan diyebileceğimiz benliğine yatkındı,işte bu yüzden şeytan fikri aşağılandı çünkü tanrı diye nitelendirdiğimiz üst bölgelerimiz ile tanrının düşmanı yani alt bölgelerimizin bir karşılaşmasıydı tüm masal.Ancak sorgulayan beyinler var ki bu beyinler en az tanrı kadar mantıklı buldu şeytanı,bu beyinler bir yere duraklayıp şeytan oldular başka bir yerde tanrı sonra ise zamanın geldiği anlaşıldı ve ahlak ile kuralcılık kalktı kafalarından.İşte şimdi bu sürecin parçası olacaksın sende,sorgulamayan için yüzyıllar az kalır 2 gün sorgulamak bile seni ileri taşır şimdi durmamaya özen göster.Her insan şeytana yakındır ancak kimileri tanrının fırçası ile boyanmaktan kendini alamaz.

Ekleme yapayım,umarım tanrının yardımcısı olan insan görünümlü şeytan olmazsın.Çünkü en beteridir sahteliğin bu denlisi,kendi yapıtları şaheser sanar ancak aslında birer kopyadır.

Eğer şeytan olacaksan tanrının karşısındaki şeytan ol,daha dürüst olursun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şeytanı kendinize çok yakın görüyorsunuz demek :)))) burda böyle yazmak çok kolay . Ah ah biraz derin düşünün ya hu .

Allah göstermesin fakat bu örneği veriyim ki ne demek istediğimi anlayın.Özür dileyerek konuya giriyorum. Sizin canınızdan çok sevdiğiniz bir sevgiliniz var.ya da anne babanız. Eğer bunlardan birisi cinayete kurban giderse ? Cinayeti işleyende şeytanın vesvesesi yüzünden aklı karışmış ve çok öfkeli birinin işlediğini düşünün. Hala şeytanı haklı bulacakmısınız acaba. Cinayetin de dereceleri vardır unutmayın. İşkence , anlık ölüm, vurulma. şeytan kötülük işleyen insanları sever.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar,

2 gün önce demon furcas'ın bedenime evoke etmek için çalışmalara başladım..Meditasyon ve mantra çalışması, bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1- 2 gündür çok yorgun kalkıyorum, çok öfkeliyim, insanlar bana tuhaf geliyor neden ?

2- Yaratanı sorgulamaya başladım 2 gündür..Sistemini ve herşeyi sorgulamaya başladım mantığını çözmeye başladım..Ne gariptirki ilahi kitaplardaki şeytanı kendime çok yakın hissetmeye başladım..Ona hak veriyorum artık..

Bu mdeğişimlerin çalışmalarla bir ilgisi varmı..Bu çalışmaların karşılık bulduğunumu gösterir. Şimdiden teşekkürler..

Bu konuda hiç bir bilgim yok ancak farklı yoldan bir tavsiye verebilirim.

Akşam yatmadan önce ve sabah uyandığınızda ışık meditasyonu yaparsanız durumunuzda baya bir düzelme olur diye düşünüyorum :D

Bir sitede buldum güzelde açıklamışlar;

Gözlerinizi kapatın..Nefesinizi alın..Nefesinizle birlikte Yedinci chakranızdan kuvvetli parlak beyaz ışığı çağırın ve sizi yıkadığını hayal

edin ve bedeninizi bu vesile ile iyice gevşetin .

Derin bir iki bebek nefesi alın ve verin.

Enerjiyi bekleyin. Gelişi ya alnınızda bir ağırlık yada bir ısınma olarak belirir ...

Herhangi bir farklılık size onu hissetirir. Geldiğine güvenin..

Onu nefesinizle iç yolculuğunuza davet edin .

Nefesi alın ve kök şakranıza gönderin ve orada parlak kırmızı ışığı imgeleyin.

Yerini biliyorsunuz o noktaya sevgi duyarak yoğunlaşın ve nefesinizi o bölgeye verin.

Hissedin. Zihninizden geçen yargı kalıplarına akmaları için izin verin.

Yeniden nefesi alın ve kırmızı ışığa gönderin ve onu bir üst bölgeye yükseltirken

parlak turuncuya dönüşmesine izin verin ve aynı yüksek sevgi ve şevkati imgeleyin ve hissedin.

Nefesiniz verin.

Bu şekilde tepe Chakranıza ışığın tayflarına sevgi yükleyerek zihninizden geçenlere seyirci

olmayı deneyerek gönlünüzün çektiği kadar sakin oturun.

Gözlerinizi açtığınızda gülümsediğinizi , içinizin sevgi dolduğunu,hafiflediğinizi

hissedeceksiniz.

Hayat enerjisi içinizde tıkanmadan akma imkanı buldukça neşeli,

sıhatli ve genç kalacağınızı yargılamadan kabul edin.

İlk baştarda zihniniz daima devreye girecektir.. Onu da fark edin yanlız akmasına izin vererek dikkatinizi parlak renklerinizde tutmayı deneyin. Zor geliyorsa her rengi bir imge ile ve koku ile besleyin .Mesela portakal turuncusu ve portakal çiçeği kokusu gibi..Beden nasıl belli zamanlarda dinlenmek, beslenmek isterse zihin de aynı şekilde muntazamlığı sever..Gün ışırken yada yatmadan önce bir yarım saatiniz yeterli olacaktır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şeytanı kendinize çok yakın görüyorsunuz demek :)))) burda böyle yazmak çok kolay . Ah ah biraz derin düşünün ya hu .

Allah göstermesin fakat bu örneği veriyim ki ne demek istediğimi anlayın.Özür dileyerek konuya giriyorum. Sizin canınızdan çok sevdiğiniz bir sevgiliniz var.ya da anne babanız. Eğer bunlardan birisi cinayete kurban giderse ? Cinayeti işleyende şeytanın vesvesesi yüzünden aklı karışmış ve çok öfkeli birinin işlediğini düşünün. Hala şeytanı haklı bulacakmısınız acaba. Cinayetin de dereceleri vardır unutmayın. İşkence , anlık ölüm, vurulma. şeytan kötülük işleyen insanları sever.

Bence şeytanın işinden çok doğadan kaynaklı bunlar,her hayvan yapar bu söylediklerinizi.Ayrıca ölüm her zaman kötü bir şey değil,bazen bir ilaçtır yaraya.40-50 yıl çalışıp hala borç ödeyenler ile bir yolsuzlukla köşeyi dönenler varken adalet ve ahlaktan eser kalmaz bu nedenle ölmek/öldürmek yalnızca günümüzde suç.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence şeytanın işinden çok doğadan kaynaklı bunlar,her hayvan yapar bu söylediklerinizi.Ayrıca ölüm her zaman kötü bir şey değil,bazen bir ilaçtır yaraya.40-50 yıl çalışıp hala borç ödeyenler ile bir yolsuzlukla köşeyi dönenler varken adalet ve ahlaktan eser kalmaz bu nedenle ölmek/öldürmek yalnızca günümüzde suç.

ölüm bazen kurtuluştur insana

bazen ceza,

fakat kim ister sevdiğinin ölmesini onursuzca...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuyu dağıtan mesajlar silinmiştir lütfen konu dışına çıkmayın.

Sorularınıza gelirsek ikiside sizin şartlandırmanızdan öte bir şey değil. "bir gariplik olacağına" inandığınız için psikolojik olarak kendinizi o ruhsal duruma sokuyorsunuz. İnsanların size baktığı ise tamamen algıda seçicilik... Büyü yaptım zannedip yapamayanlarda çok olan bir psikolojik durumdur. Zihninizde "demon" ile etkileşime geçtiğinizi düşündüğünüz için size şeytani şeyleri algılattıran (Yaratıcı'yı sorgulama, isyan, öfke vs.) duygu durumunu kendi kendinize yaratıyorsunuz. Yani tamamen psikolojik yaşadıklarınız gerçek evokasyon belirtileri bu şekilde değildir emin olun.

Evokasyonunuzun başarısız olduğunu, burada yazmanızdan yola çıkarak çok rahat bir şekilde söyleyebilirim... Evokasyon bir kaç foruma bakılarak yapılan çalışmalar değil çok uzun süren enerji pratikleri, meditasyonlar ve ön çalışmalar (az yemek oruç vs. gibi) gerektiren bir eylemdir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şeytan'a yalnızca islamik kökenle bakamazsınız bu bir. İkincisi nefis denilen şeyle şeytan arasında fark vardır ve üç arkadaşın demek istediği şeytanın sorgulayıcılığı bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuyu dağıtan mesajlar silinmiştir lütfen konu dışına çıkmayın.

Sorularınıza gelirsek ikiside sizin şartlandırmanızdan öte bir şey değil. "bir gariplik olacağına" inandığınız için psikolojik olarak kendinizi o ruhsal duruma sokuyorsunuz. İnsanların size baktığı ise tamamen algıda seçicilik... Büyü yaptım zannedip yapamayanlarda çok olan bir psikolojik durumdur. Zihninizde "demon" ile etkileşime geçtiğinizi düşündüğünüz için size şeytani şeyleri algılattıran (Yaratıcı'yı sorgulama, isyan, öfke vs.) duygu durumunu kendi kendinize yaratıyorsunuz. Yani tamamen psikolojik yaşadıklarınız gerçek evokasyon belirtileri bu şekilde değildir emin olun.

Evokasyonunuzun başarısız olduğunu, burada yazmanızdan yola çıkarak çok rahat bir şekilde söyleyebilirim... Evokasyon bir kaç foruma bakılarak yapılan çalışmalar değil çok uzun süren enerji pratikleri, meditasyonlar ve ön çalışmalar (az yemek oruç vs. gibi) gerektiren bir eylemdir...

Teşekkür ederim..İyi ce hazırlanıp tektat yapıcam o zmn..Tekrar teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...