MajoRkiNq Oluşturma zamanı: Mart 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2013 Herkese İyi Günler Efendim.. Şuan Çok Mutluyum Çünkü Kaç Aylık Denememin Karşılığını Şimdi Aldım Yani Sonunda Psi-Wheel Yapabildim.. Neyse Dün Akşam 5-6 Tur Dönderebiliyordum Ama Şimdi Denedim Yarım Tur Falan Döndü Herhalde Heyecandan Olsa Gerek. Neyse Arkadaşlar Şimdide Pc Başındayım Ve Müzik İle Deneyeceğim Konsatre Olamıyorum Bir Türlü Önerilen Müzik Varsa Alta Yazılabilir mi Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 tavsiyemdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 kapalı kapta çevirene kadar oldu deme bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Bende ilk psi wheel denememde çok heyecanlıydım ama sonra alışıyorsun.Havadan etkilenmemesi için kapalı bir kaptada deneyebilirsin.kendine güvenin artar.Başarılar dilerim dostum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Psi wheel nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Psi wheel nedir ? hani şu kağıt döndürme:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kpln04 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Arkadaşlar bende deniyorum ama imajinasyon birtürlü yapamıyorum enerjiyi almak ellerinle kağıdı döndürmek felan hiç yapamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Arkadaşlar bende deniyorum ama imajinasyon birtürlü yapamıyorum enerjiyi almak ellerinle kağıdı döndürmek felan hiç yapamıyorum ellerinin arasından bir elektrik hortumu geçtiğini hayal et.sonra kağıdı çeksin.yada kağıdın her köşesinde ipler varmış gibi düşün.ipleri tutuyormuş gibi düşün ve çek.biraz denemende fayda var.umarım yapabilirsin.Başarılar dilerim dostum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Yorumlar için teşekkürler Kapalı kapta hiç yapamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Belki odaklandığınız nokta yanlış olabilir mesela her insan aynı şeye aynı şekilde bakmaz. Senin bakış açına göre değişir odaklanmak. Mesela bir insan o kadar inançlıdır ki onun kendi kendine dönebileceğine inanabilir fakat kimisi sıcak havadan ve ya rüzgardan dolayı döndüğünü savuna bilir. Bunu insan kendi birden belirleyemez. Yaşadığı döneme göre değişir. İlk önce kağıdın gerçekten döndüğünü mü yoksa bir etki ile mi döndüğünü kendine sor. Eğer gerçekten dönebileceğine inanıyorsan işi zaten kapmışsındır kolaylıkla döner. Ama mesela hava akımından dolayı döndüğünü savunuyorsan kağıdın döndüğünü değil hava akımının olduğunu düşün. Böylelikle daha rahat odaklanırsın. Zaten daha sonra kağıdın kendi kendine döndüğüne inanmaya başlarsın bu yüzden uzmanlaşırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Kapalı kap plastik olmamalı ve psi whelli eli ile döndürenler beyin gücünüzle döndürmeden denemeyin pek bir sonuç alamazsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Hipnoz sana katılmıyorum.Enerji hapsedilemez plastikte dahil(Sen statik elektrik benzeri bişey sanmışsın)Bide arkadaşlar neden psi wheel?Bu işler imajinasyonla alakalı sitedeki bir arkadaşımız demiştiki kaşık bükebiliyorum ama psi wheel döndüremiyorum dedi.Biz neden diye sirduğumuzda psi wheeldeki enerji hortumunu falan imaje edemiyorum ama kaşık eğerken imaje ettiğimiz yanan elleri çok iyi imaje ettim.Şimdi size soruyorum neden inatla psi wheel bi kezde biokinezi dene belkide psi wheeli imajine edemiyorsun ama biokineziyi edebileceksin.Psi wheel başlangıç değildir önce 1haftada psi wheel yap 3 haftada kaşık bük 1 aya biokinezi yaparsında yanlıştır.Adam resmen ders programı veriyor.şimdi güzel kardeşim önce sen pyrokineziyi bir dene istersen (ateş kontrolüdür) başaramazsan üzülme kaşık bükme, biokinezi, elektrokinezi vb. yeteneklerde dene deneyerek öğrenin hayallerinizi kısıtlamayınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 (düzenlendi) plastik suni bir madde olduğu için öyle bir şey dedim ben ayrıca burası bir forum farklı gürüşler olmasaydı burası bir forum olmazdı ikinci olarak sana katılıorum telekinezi sadece psi-whell değildir bakıyorum konulara psi-whell de psi-whell abi yaratıcılığınızı kullanın mesela madeni para falan bükün ya da cam.Bu konu o kadar geniş ki bunu sadece siz kısıtlayabilirsiniz. Nisan 23, 2013 Hipnoz tarafından düzenlendi imla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Hipnoz vallahi niyetim senin görüşünü küçümsemek değildi kusura bakma kardeşim yazıyı okurken laf sokuyomuşum gibi gelebilir vallahi özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 yok arkadaşım burası bir tartışma platformu böyle şeyler olabilir hem sende beni aydınlatmış oldun hiç önemli değil dediğim gibi tartışma platformu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zemlya Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Arkadaşlar ne zaman telekinezi yapsam sonrasında uyku bastırıyor. Dönmesini istemem yetiyordu şimdi ise çok zorlanır oldum. Gözlerimi bile açamayacak duruma geliyorum bir yerden sonra. Ayrıca bu aralar zihne girmeye çalışıyorum. Bunun etkisi olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DroGeus Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KBcfe3ljooA öneriyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.