Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2007 - Bakın arkadaşlar şu anda Ünlüler Çiftliği'nin üzerinden uçuyoruz. Heeeyy nereye laaan? Geri dönüüüün. Geç kalıyorz... - Ulan göçün de içine ettiniz ya tebrik ederim valla. Harun Kolçak görecez derken kışı burada geçirince sorucam ben size. - Abi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji olayı anlıyor musun? - Ohooo be güzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı. - Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli kıçımız bi yer görmedi. Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla... - Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?' - Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika şimdi? - Çökün çökün ilerde çevirme var. - Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum... - Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leyleği... - Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya. Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla. - W şeklinde uçmakta nereden çıktı lan? Bırakın özentiliği aslınıza dönün. - Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip, öyle göçseydik Şekip! - Saçmalama Nurten. Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 süpermiş bu ya çok güldüm :D:D ellerine sağlık... -------------------- - W şeklinde uçmakta nereden çıktı lan? Bırakın özentiliği aslınıza dönün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 - Çökün çökün ilerde çevirme var. - Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum... Amoress sen çok yaşa emi saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 günaydin arkadaslar, bu günde "J" seklinde ucmayi deniycegiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.