mervemaje Oluşturma zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2013 ya sıkılan bitek ben miyim niye herkes cok egleniyomus ben dısında ki herkes cok mutluymus gibi geliyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 haaa seni partiye çağırmayı unuttuk dimi biz ondan böyle oldun sen. Aman pek sevmiyorduk seni zaten ya isabet olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duramayansular Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 ben de sıkılıyorum hij mutlu değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Aa hadi top oynayalım beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 ya bu gercekten tuhaf bisi yaa bütün insanlık bir olmus inanılmaz mutlu bi ben evde kahve sigara gnoxis takılıyorum sanki. nasıl cagırmazsınız beni partiye satın ptahba sorarım ?? ben olmadan parti olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Aa hadi top oynayalım beraber lee ama top oynarsak mahalleli olay cıkarır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 aynen sistem bakım alındı off Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 way demek parti yok herkes sıkılıyo yalnız degilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 ya bu gercekten tuhaf bisi yaa bütün insanlık bir olmus inanılmaz mutlu bi ben evde kahve sigara gnoxis takılıyorum sanki. nasıl cagırmazsınız beni partiye satın ptahba sorarım ?? ben olmadan parti olmaz dedim ya sevmiyoruz seni diye bu arada tipik yaşlı amcalık yapıcam tutamıyorum kendimi içmeyin evladım şu zıkkımı şaka bir yana şimdi anlamıyorsunuz ama ileride çok sıkıntısını çekiyorsunuz hayat kalitenizi etkiliyor, sağlığınızı bozuyor. Bunu size 14 sene günde 2 paket sigara içmiş bir adam olarak yazıyorum. Birde seni sevmiyoruz yazdım ama gözünden kaçmışsa diye Kahve içerim şekersiz olsun lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 tabiki efendim hemen geliyor kahve:) haklısınız aslında yaslı amcalık degil icilmemesi en güzeli ama gercekten denildigi gibi bir özentilikle baslanıp bırakılamayan bisey. inkar edilemez ki kahveyle de cok cok iyi gider:) bende sizi sevmiyorum zaten ptahba sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 dedim ya sevmiyoruz seni diye bu arada tipik yaşlı amcalık yapıcam tutamıyorum kendimi içmeyin evladım şu zıkkımı şaka bir yana şimdi anlamıyorsunuz ama ileride çok sıkıntısını çekiyorsunuz hayat kalitenizi etkiliyor, sağlığınızı bozuyor. Bunu size 14 sene günde 2 paket sigara içmiş bir adam olarak yazıyorum. Birde seni sevmiyoruz yazdım ama gözünden kaçmışsa diye Kahve içerim şekersiz olsun lütfen Kesinlikle katılıyorum. Kardeşim Absenth için Vodka için viski için Rakıyı bile sek için ama sigara içmeyin mesela ben kullanmıyorum ama alkol kullanıyorum haa alkolüde hergün içmeyin sadece özel günlerinizde doğum günü partisi olur. Yılbaşı kutlaması olur. Sonra benim yüzümden alkolik olmayında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 hah o absenth değil absinth mavi melek hakkaten içip melekleri gösterir adama. Evde olacaktı ya canım çekti durduk yere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 hah o absenth değil absinth mavi melek hakkaten içip melekleri gösterir adama. Evde olacaktı ya canım çekti durduk yere. Neyse ne ya yeşil periyi duydumda mavi periyi duymadım hiç internettede baktım bulamadım mavi melek diye bişey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 alkol dostlarla güzeldir. yesil peri mavi melek sorun degil. iki kadeh parlatırken bi güzel muhabbet bi dost sesi yoksa pekte bi anlam ifade etmiyo malesef ama ne yalan söyliyim bnmde canım cekti simdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Boş konuş alanı sıkılanlar için var.. Bu linkten devam ediniz >>> http://www.gnoxis.com/bos-konus-alani-10214.html konu kilit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar