Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2007 Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2007 olm şu evi bi temizleyelim artık bee, mutfaktan başlayalım. - tamam girelim anasını satiim banyo da benim, elleşmeyin. - ama bugün olmaz zaten yorgun gelmişim hiç halim yok. - yarında benim işim var geç gelicem. - e o zaman sonra bi ara yaparız - ii madem.. -ketçap varsa getirsene içerden şu makarnaya koyalım -ulan su yok evinde ketçap mı olacak? -abi çekyatın altındaki dergiyi kim aldı ?abi alıyorsunuz madem geri yerine bırakın ya! -abi tüp bitti nasıl yapcaz yemek olayını? -olm okulda yeriz kasma kendini.. -para mı var lawuk okulda yiyelim! -tamam buldum abi yatır elektrik sobasını yere.. -eee? -tavayı ustune koyup yumurta yapcaz!!! -olm super aklın var ama 2 yıllık okulda 5. yılın ya helal olsun diyorum baska bisey demiyorum,susuyorum -olm bundan sonra plastik tabak kullanalım -ne oldu beyim bulaşık yıkmak zoruna mı gitti. dedik sana sıran geldiğinde yıka diye -olm mimarlıktaki kız yine beni kesti kantinde lan -tabi tabii -gerçek diyorum king yapınca bir bağırdım öyle bir bakışı vardı ki -o senin salaklığına bakmıştır -göreceksin iki güne kalmaz buraya getirir bulaşık yıkattırırım -abi yiyecek bişey var mı? -yok hocam olsa ben yerim değil mi? -(buzdolabını açar)- bu ne lan sucuk var burda birde bizden saklıyor... -hadi be ... vallahi varmış... yalnız dur bir saniye - (sucuk sanılan şey ele alınır) -allaah bu sucuk değil kararmış metamorfoz geçirmiş bir muz! - abi bugün süper bişey yiyelim olur mu? - tabi ne mesela? - ne bilim abi ya makarna mi yesek? - bi sus olm hergün yiyos zati makarna. daha süper bişi yiyelim.. (akabinde o gün makarna yiyilerek doyulmuştur) -olum, para bitti lam... -valla haci, ben de de yok, napcaz? -ne bileyim, evden de isteyemiyom. -lan, şu senin hemşo ahmet vardı, ondan istesek... -tabii be, ama, olum herif heykelde oturuyo, dolmuş parası lazım... -hımmm... ha buldum, bira şişeleri vardı mutfakta, iade edelim.. -haci ben verdim onları markete. -eee... -bi LM aldım.. -hımm.. ii yapmışsın, ver bari bi tane.. -al abi... -abi o sigarayı içip banyonun deliğine hangi hayvan attı! Alıntı
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 haikaymış yalnız aldığın sitenin linkini versende bizde ordan okusak Alıntı
vegeta Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 :rofl:züleyhahahahahahaha :rofl:ne diyeyim benim eski evdeki muhabbetlerin neredeyse hepsi var paylaşım için sağol Alıntı
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 heyt beee:Döğrencilik işte:Dufff:rofl: Alıntı
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 makarna ve temzilik:D sanki ben hep yapıorm bu muhabbeti:D Alıntı
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 :Dewet sen hep makarnacııııı:Dn zmn arasam dur şimdi harika bi yemek var onu yicem -ne yiceksiniz pınar? -ooo muhteşem soslu makarna,kıskan snn yook:D Alıntı
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 istatistikcii aip oluo ama:D forum ortasında söölenr mi bu:D:D:D:D Alıntı
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 haaaa bn öcümü fena alırım:dokuldan eve dönüşte nasıl açtım bilio musun?ühüüü Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.