thenightmare Oluşturma zamanı: Mart 21, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2013 merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim:).neyse size bir şey anlatmak istiyorum.nerdeyse hergün başıma geliyor bu.ne olduğunu bilmiyorum.gece yatağa yattığımda üzerimde bir basınç oluyor.ilk gün karabasandır diye korkmuştum ama öyle bir şey değil.enerjisini hissediyorum arkamda, bana yaklaştığını hissediyorum ve üstümde bir basınç oluyor.sonra sırtımdan başlayıp öne doğru ilerleyen bir sıcaklık oluyor.sıcaklık beni çok bunaltıyor.diğer arkadaşlarıma anlattım dua oku geçer dediler zaten okuyorum ama birşey olmuyor.aileme söyledim kendini korkutuyorsun dediler.bilmiyorum. bu nerdeyse 3 aydır sürüyor.yardım edin lütfen. nerdeyse hepinizin deneyimleri olmuştur bu konularda siz benden daha çok bilgilisiniz.yardımınıza ihtiyacım var.o artık her neyse çok korkuyorum!!! uzun olduysa özür dilerim sizi sıkmak istemem.şimdiden teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Buradan yardım alamazsan bir doktora görün bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 bence ailen haklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enki74 Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 merhaba arkadaş bu iki gündür banada oluyor doktorlukmu diye düşündüm bende!! harabeler ve mezarlıklarda iki gündür dolaşıyorum çok eski dönemlere ait sanırım yüzümde şiddetli bi sıcaklık sonra tüm bedenime yayılıyor diken diken bi his arkasından... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Doktora gitmelisiniz, dönem dönem olur böyle şeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 arkadaşlar doktora gitmeyi de düşündüm ama sonra geçer herhalde psikolojiktir felan dedim kendi kendime.ama geçmiyor bu şey.haklısınız doktora gitmeliyim.ayrıca evimizin tam karşısında mezarlık var.belki yatır felan vardır dedim bir aralar :Dama binamız yeniymiş ve altında herhangi bir şeyde yokmuş.ruh olabilirmi bilmiyorum,belkide melektir.ve şunuda eklemek istiyorum bu şey sanki beynimi okuyormuş gibi:confused:Tüm yorumlarınız için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Defol şeytan,defol!!!O ne arkadaş düşüncelerimi okuyor falan .Önce bir doktora gidin eğer çözülürse anlarsınizki psikolojikmiş,çözülmese hocalara gidin(emniyetli gidin belli olmaz ) eğer çözülürse anlarsınız ki psikolojikmiş,yine çözülmezse yapacak bir şey yok.Tek çare kalır bakırköy,orada anlarsınız zaten psikolojikmiş. Şimdi kısacası diyorum ki;Bir akıl hastahanesine gidin veya bir psikoloktan bu tip olaylar hakkında bilgi alın büyük ihtimalle endişeleriniz geçecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 kedidir o, pssst de gider... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alkyone Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 doktorluk bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum.. bana kalırsa bir varlık olabilir yani ruh gibi ama burada alabileceğin en doğru bilgiyi sana sayfa yöneticileri verebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Dostum dini inancın nedir bilmiyorum ama kendi inancıma göre sana bir önerim bulunacak . Yatmadan önce abdest alıp , Ayetel Kürsi 'yi 7 defa oku. Elinde bir sopa tarzında bir şey olsun. Oklava falan da olabilir. Yatağının etrafında sopayı yere sürterek sürekli daire çiz. Her ayetel kürsi sonunda kendine ve yatağına üfle. Yatağının etrafında dönerken okuyacaksın. Ayetel Kürsi çok güçlü bir manyetik alan oluşturur. Ve Gece boyunca hiç bir varlık yatağının yanına yaklaşamaz. Kısaca ayetel kürsi ile yatağını daire içine alıyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yapmayın bu kadar.Hiçbir varlık yatağa yaklaşamaz falan .Kedi olduğunu sanmıyorum ama sıcaklık veren biri,demekki iyi biri.Hem korkutmak istese gece kalktığınızda aynaya bakarken arkanızda belirir ,bence iyi bir varlıktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ateist Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 psikolojiktir rahatla biraz geçer 2 3 güne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Defol şeytan,defol!!!O ne arkadaş düşüncelerimi okuyor falan .Önce bir doktora gidin eğer çözülürse anlarsınizki psikolojikmiş,çözülmese hocalara gidin(emniyetli gidin belli olmaz ) eğer çözülürse anlarsınız ki psikolojikmiş,yine çözülmezse yapacak bir şey yok.Tek çare kalır bakırköy,orada anlarsınız zaten psikolojikmiş. Şimdi kısacası diyorum ki;Bir akıl hastahanesine gidin veya bir psikoloktan bu tip olaylar hakkında bilgi alın büyük ihtimalle endişeleriniz geçecek. psikoloğa gideceğim en kısa zamanda:)umarım geçer:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yapmayın bu kadar.Hiçbir varlık yatağa yaklaşamaz falan .Kedi olduğunu sanmıyorum ama sıcaklık veren biri,demekki iyi biri.Hem korkutmak istese gece kalktığınızda aynaya bakarken arkanızda belirir ,bence iyi bir varlıktır. bende böyle düşünüyorum ayrıca gece aynaya baktığımda arkamda belirmiyor.iyi birimi artık kötümü bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Dostum dini inancın nedir bilmiyorum ama kendi inancıma göre sana bir önerim bulunacak . Yatmadan önce abdest alıp , Ayetel Kürsi 'yi 7 defa oku. Elinde bir sopa tarzında bir şey olsun. Oklava falan da olabilir. Yatağının etrafında sopayı yere sürterek sürekli daire çiz. Her ayetel kürsi sonunda kendine ve yatağına üfle. Yatağının etrafında dönerken okuyacaksın. Ayetel Kürsi çok güçlü bir manyetik alan oluşturur. Ve Gece boyunca hiç bir varlık yatağının yanına yaklaşamaz. Kısaca ayetel kürsi ile yatağını daire içine alıyorsun. ruh olduğunu düşünüyorum belki iyi biridir:Dinancım tamdır yani yatmadan önce ayetel kürsi,fatiha gibi sureleri okuyup yatıyorum ama bunu deneyeceğim kesinlikle.çook teşekkür ederim bana hepinizin yardımı dokundu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 yok canım. sıcak su torbasıdır o. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 yok canım. sıcak su torbasıdır o. sıcak su torbasımı????:blink:sıcak su torbası yla uyumam dostum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Ha arkadaşlar şunu da ekleyeyim.Bu konuyu açtıktan sonra bir konuşmayı deneyim dedim.Önceden hiç denememiştim.Hem sesli bir şekilde,hemde telepatik olarak konuşmaya çalıştım belki cevap verir diye.Ama hiçbir şey konuşmadı benimle:DYanımda olduğunu ve bana daha çok yüklendiğini hissediyorum.Bana görün dedim onuda yapmadı.Hani melekler bazen insanlara görünüyor ya o bakımdan...Forumda bununla ilgili bir bilgi bulamadım.Gerçekten ne olduğunu söyleyecek biri var mı??Çünkü gerçekten merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyChieF Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 bana da öyle oluyo...arkamda bi varlık hissediyorum hep, onun enerjisini hissediyorum...muhtemelen cin falandır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChinaSorrows Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 İlk gün olduğu zaman beyninde onu yer etmişsindir. Bu durumda da psikolojik olarak aynı şeyi tekrar tekrar hissediyorsun. Veya paranormal bir olayda olabilir bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 bana da öyle oluyo...arkamda bi varlık hissediyorum hep, onun enerjisini hissediyorum...muhtemelen cin falandır... Cin olsa benimle bir şey konuşmaz mı?Yani öyle düşünüyorum benden bir şey felan ister herhalde ama bu hiç konuşmuyor ve bana görünmüyorda.Arkamda çok güçlü bir enerji hissediyorum ve işte diğer şeyler oluyor ve tekrarlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 İlk gün olduğu zaman beyninde onu yer etmişsindir. Bu durumda da psikolojik olarak aynı şeyi tekrar tekrar hissediyorsun. Veya paranormal bir olayda olabilir bilmiyorum. Bence psikolojik değil çünkü mesela dün gece de oldu arkamda hissediyorum enerjisini ve önüme geç dedim,bu kez sıcaklık önümde oldu.dediğimi yapıyor ama ben ondan bilgi almak istiyorum,konuşmuyor.nasıl iletişime geçebilirim?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChinaSorrows Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Bence iletişime geçmeye çalışma. Belli ki bu konularda pek bilgin yok. Bence ondan kurtulmaya çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Bence iletişime geçmeye çalışma. Belli ki bu konularda pek bilgin yok. Bence ondan kurtulmaya çalış. beni bırakmıyor ki nereye gitsem yanımda hissediyorum.özellikle geceleri oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyChieF Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Cin olsa benimle bir şey konuşmaz mı?Yani öyle düşünüyorum benden bir şey felan ister herhalde ama bu hiç konuşmuyor ve bana görünmüyorda.Arkamda çok güçlü bir enerji hissediyorum ve işte diğer şeyler oluyor ve tekrarlıyor. Eğer onlarla hiç uğraştıysan belki bir isteği falan olabilir.belki sırf eğlenmek için yapıyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.