serpentine Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Grubun kendi sitesinde de '26 Temmuz - İstanbul İnönü Stadyumu' şeklinde görünmesinden sonra kesinlik kazandı. Bilet fiyatları henüz açıklanmadı ama minimum 90 lira civarında olacağı söyleniyor. Ve maalesef konser Cuma? günü. Sonisphere'da yaptıkları gibi Run to the Hills çalmadan gitmezler umarım. http://www.ironmaiden.com/tourdates.php http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Bu sefer kaçırmam Pazartesi biletler satışa çıkıyormuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordBelial Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Kesinlikle orda olmak istiyoruum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Maiden!, Maiden!, Maiden! Eddie geliyor Bu arada asııl bomba Rock in Rio... Mâbetleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Keşke İstanbulda yaşasaydım :wallbash:yaşasaydım yaşasaydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Tüm kadro konsere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Tüm kadro konsere Ankaraya gel diye illa demir çelik mi yığıcaz memlekete Kalabalık fobim olmasa kaçırılmaz bir etkinlikti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Gidiyoruuuuuuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Of! Yurtdışında olacağım tarihe denkgeldi, metallica'ya da gidememiştim zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Alıştık artık gideriz yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Yaşasııınn Bu sene benim senem ya bütün sevdiğim gruplar geliyor ne güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 biri bana para versin de ben de gideyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz ben gidemiyorum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Hadi gidin bakalım kategori 1 - 320.00 tl - sahne önü ayakta kategori 2 - 270.00 tl - tribün kategori 3 - 220.00 tl - tribün kategori 4 - 170.00 tl - tribün kategori 5 - 140.00 tl - vodafone saha içi ayakta kategori 6 - 110.00 tl - tribün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Bak şimdi olmadı bu ama olabilir de belli olmaz benimki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 hiç fark etmez işte hep bunlar zenginlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Hadi gidin bakalım kategori 1 - 320.00 tl - sahne önü ayakta kategori 2 - 270.00 tl - tribün kategori 3 - 220.00 tl - tribün kategori 4 - 170.00 tl - tribün kategori 5 - 140.00 tl - vodafone saha içi ayakta kategori 6 - 110.00 tl - tribün vodafone'lulara torpilmi var aa eğer varsa o torpilden en haşin şekilde yararlanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 hiç fark etmez işte hep bunlar zenginlik Saha içi akar Hesaplarıma göre sadece 2 hafta sonu seninle buluşup içmezsek alkole yatırmadığımız para ile sahne önü bileti alabiliyoruz yavrucum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Saha içi akar Hesaplarıma göre sadece 2 hafta sonu seninle buluşup içmezsek alkole yatırmadığımız para ile sahne önü bileti alabiliyoruz yavrucum Peki o iki hafta sonu ne yapmayı düşünüyoruz parkta başbaşa oturup kelebeklerin uçuşlarını mı izleyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Peki o iki hafta sonu ne yapmayı düşünüyoruz parkta başbaşa oturup kelebeklerin uçuşlarını mı izleyelim İşte ona bir çözüm bulmak lazım dur bir hesap daha yapayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Ben şu telefonu satim, bit pazarında gitarımı satim kolyemi saatimi satim birde bi klavye satim heralde tribünden size el sallarım yaşasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Denizime doğum günü sonrası günü hediyesi. 2 yaşına iron maidenle gircek hep diyorum ben bu çocuk şanslı, şanslı işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Şu oynadığım kuponlar bi tutsa sahne önü yada tribün almayı planlıyorumda malum işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Şu oynadığım kuponlar bi tutsa sahne önü yada tribün almayı planlıyorumda malum işte Katılmaktayım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Sahne önü akar Babam 40 yılda bir bi işe yaradı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.