birminikpenguen Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Selam! Öncelikle hepinize başarılar. Şimdi bi kaç tavsiyem var. 1) Uyku. Günde 6 saat uyuyupta sınav öncesi 10 saat uyumayın sersem gibi olursunuz. Düzen neyse o! 2) Kahvaltı. İnsan gibi yiyin dersem yeterince anlaşılır olur 3) Kuru üzüm vs. herhangi bir faydası yok, bilimsel olarak bilinen bir şey bu. Tatlıya fazla abanmayın yani. 4) 160 soru 160 dk. Yanınıza yiyecek almayın, ne ara vakit bulacaksınız? 5) Sorularla boğuşmayın, adam 1 dk verdiği soruya 2 sayfa çözüm istemez. Göremediğiniz bi yer vardır, geçiniz. Sonra dönersiniz. 6) İşinize yarayacak soruları yapın. Örneğin sayısalcı için en yüksek katsayı matematiktir, gidip türkçeden başlamayın. 7) Sorunun tamamını okuyun, sözellerde şıkların da tamamını okuyun. Anlamadığınızda dönüp bakarsanız daha çok zaman kaybedersiniz. 8) Okunmuş su falan verirlerse "olur mu öyle şey" demeyin alın. Size bi zararı yok, onlar mutlu oluyor. 9) Yorulduğunuzda gözünüzü kapatıp bi 30 sn. dinlenin. O kafayla soruyu 2-3 kez okursanız daha fazla zaman kaybedersiniz. Bi de uyarayım, fizik yazacaksınız o okul 4 yıl değil bi kere yalan o Ben 22 yaşındayım saçımda beyaz var Bi de Türkiyede kalacaksanız asla yazmayın temel bilimleri! Hepinize bol şans! Benim unuttuğum yerler olabilir, eklerler zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 İyi olmuş,okudum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Çözüm enerji içeceği.Şaka değil samimiyim Özellikle uykunuz geliyorsa.Uykuyu uyutun,unutun : ) Dinç tutuyor.Ne demişler ne olursan ol ayık ol : ) Ben denemiştim,süper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sınavın girişini çıkışını bilmemde sonuçlar açıklandıktan sonra düşük puan çekenlerden duyacağınz ilk şey,hep o tubitakın yüzünden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Bir de sınavi cok abartmamak lazim. Girecek olan bi kac kisi var etrafimda bakiyorum adamlar 1 hafta onceden bilmem ne çayı, zem zem suyu, i cok sıkı giyineyimde grip falan olmayayim sinavda vs. seylere kafayi takmislar. la alti ustu bi sinav. gec rahat rahat yap ne kasiyorsun kendini sayisalcilar dışında kalan kısmın sure sıkıntisi cekecegini zannetmiyorum. zaten fen yapmiyorlar. sozelciler fene bakmadiklari gibi matematigide fazla bakmiyorlar. yani ortalama bi 130 dk lari falan sosyal ve Turkceye kaliyor. sadece sayisalcilar biraz sure sıkıntisi cekebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yarın bu saatlerde sınavın sonlarında oluyor olacağım dualarınızı eksik etmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Valla sınav öncesi kola kahve türü şeyler iyi oluyor. Es kaza ayran, süt falan içeyim demeyin de . Bu saatten sonra başka da yapacak bir şey yok. Sınavda vahiy falan gelmiyor bir sorunun başına takılıp kalmayın, kabullenmek lazım başarısızlığı da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Bence önemli olan diğer dünya takılmayın bu kadar,zaten hayatınızı neyse işte biliyorsunuz:D Sınava girmeden önce iyi bir muhabbet rahatlatıyor insanı,ama dikkat babanızla muhabbet etmeyin ters etki yapıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 dikkat babanızla muhabbet etmeyin ters etki yapıyor. Kesinlikle çok haklısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yarın bende sınava giriyorum nasıl bir heyecansa bildiklerimi unuttum yemin ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thamples Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 sınava gireceklere başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sınava girecek tüm arkadaşlarıma dua edicem.Başarılar dilerim arkadaşlar.:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sene olmuş 2013 hala sınav mı var yahu??? Neyse başarı dileyeyim madem öyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ghostroque Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Bende yarın sınava giriyorum.İnsanda hiç mi heyecan olmaz ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sınava anahtar götürebiliyor muyuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 şimdiden sınava girecek olanlara başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.