Senaryoekibi Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 1. Online Yaratıcı Drama Atölyesi 24 Nisan Çarşamba günü Türkiye'de ilk defa verilecek olan Online Yaratıcı Drama Atölyesi başlayacaktır. Dersler çarşamba günleri saat 20.00-22.00 saatleri arasında yapılacak ve 5 hafta sürecektir. 5 Nisan'a kadar kayıtlarda % 10 erken kayıt indirimi yapılmaktadır. Sorularınız için [email protected] adresine e-mail atabilirsiniz. Tüm derslerimiz interaktif olarak yapılmaktadır, hocamız canlı olarak karşınızda olacak, sorularınızı sorabileceksiniz. Mikrofon ve kulaklığınızla bağlanabilir, isterseniz webcam'inizi kullanabilirsiniz. İsteyen katılımcılar sadece yazılı olarak da katılım sağlayabilirler. Derslerimiz kaydedilmektedir, her dersi bilgisayarınıza indirebilir, tekrar tekrar izleyebilirsiniz. *Online Yaratıcı Drama Atölye İçeriği: Ben, Sen, Biz, Onlar Atölye Programı 1. Hafta: Ben Kendini tanımak kavramı: Psikoloji, Felsefe ve Edebiyat’tan kesitler Farklı "ben"leri oynamak Kendinize nostalji yapmak 2. Hafta: Sen "Sen"i tanımak: Psikoloji, Felsefe ve Edebiyat’tan kesitler Farklı "sen"leri oynamak "Sen"de nostalji yapmak 3. Hafta: Biz "Biz" olabilmek: Psikoloji, Felsefe ve Edebiyat’tan kesitler "Biz" dediğimiz durumları analiz etmek "Biz" kavramı üzerine düşünmek, konuşmak, yazmak ve oynamak 4. Hafta: Onlar "O, onlar ve ötekiler"i düşünmek: Psikoloji, Felsefe ve Edebiyat’tan kesitler Empati yapmak Dışlamak ve dışlanmak üzerine düşünmek, konuşmak, yazmak ve oynamak 5. Hafta: Sürpriz Senaryo 2. Online Yaratıcı Yazarlık-2 Roman Atölyesi Yaratıcı Yazarlık-2 Roman atölyesi 5 hafta sürecektir, haftada 2 saat ders işlenecek ve 11 Nisan perşembe günü başlayacaktır. Şu andaki yaratıcı yazarlık atölyemizin devamı olarak verilecektir. 15 Nisan'a kadar kayıtlarda % 10 erken kayıt indirimi yapılmaktadır. Sorularınız için [email protected] adresine e-mail atabilirsiniz. Program içeriği: 1. Hafta Niçin Yazıyoruz? Fikir üretme ve ilham alma Dergi makalesi yazma Blog yazarlığı 2. Hafta Çocuk kitabı yazarlığı Masal 3. Hafta Romana giriş Karakter yaratmak Romanda zamanı kullanmak: Neden – Sonuç ilişklisi Romanda mekânlar kullanmak 4. Hafta İnandırıcılık mevzusu Çatışma ve/veya dönüşüm Karakterin seçenekleri ve seçimi Romanda “Gizli Bilgi” “Bardak Telefonu” 5. Hafta Bazı yazarları tanıyalım Yazarların haya öyküleri Yazarlık süreçleri Bazı eserlerini inceleme Senaryo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Ben bunu neden Ekim ayında gördüm acaba? Tekrar yapılır mı bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.