efIatun Oluşturma zamanı: Mart 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2013 sadece komplo diye anlatıyorum. İbranicede 22 harften oluşmaktadır. Ve her harfin bir sayısal değeri vardır. İbranicede W sesi bulunmazken W sesi olan yabancı kelimeler için çift vav kullanılır. w yani v 6 rakamına denk gelir. www-666 http://www.av1611.org/666/images/hebrewy.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 efsane bunlar efsane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 eee sonra ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Bu komplo teorisi senin mi anlamadım ? ama öyleyse bi çık dolaş hava al sinemaya git sosyalleş bunlar beyni yorar hiç gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 yani en demek istiyorsun bu da mı illimunati devamı gelmemiş yazının kaldım böylece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Arkadaşlar ben bir hükümdarı temsil ettiğini duymuştum.Duyduğum yer bir belgesel.Şeytanın Tarihi yahut Tanrının Tarihi.Belgesellerden birinde geçiyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 bilinç çağına hoşgeldiniz ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 yani en demek istiyorsun bu da mı illimunati devamı gelmemiş yazının kaldım böylece dikkat ettiğin üzere şu müzikler çalmıyo https://www.youtube.com/watch?v=ihF_aXi-Huk ve yönlendirme yok, bu internette bulduğum bi araştırma ilgimi çektiği için koydum, benim araştırmam falan değil, zaten bunun ne olduğunu bende bilmiyorum sen veya bir başkası illuminati dedi diye inanıcak deilim . :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.