thenightmare Oluşturma zamanı: Mart 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2013 video.cnnturk.com/actions/video/forward/190307 Arkadaşlar bu video da kameranın önünden çok hızlı bir şey geçiyor.Sizce ufo mu? Ayrıca sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.bu hafta perşembe günü eve gelirken gökyüzünde çok farklı bir şey gördüm.gökyüzü masmaviydi ve gördüğüm şey yuvarlaktı.güneşte parlıyordu ki buda dışı parlak anlamına geliyor.uçak olabilir diye düşündüm ama değildi.çünkü gökyüzünde uçaklarda vardı ve hepsinin ardında beyaz bulutumsu şekiller oluşuyordu ama bu cisim hem parlıyor hemde direk gökyüzüne yukarı doğru çıkıyordu.sanırım dualarım kabul oldu. ufo gördüm(herhalde):blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 (düzenlendi) Belki yansımadır Mart 29, 2013 c1han42 tarafından düzenlendi yanlış konuya yanlış yorum :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Belki yansımadır otobüsteydik.arkadaşımada gösterdim uçaktır dedi.pek emin değilim ama yansıma gibi gelmedi resmen gökyüzünde asılı duruyordu.göz yanılsaması da olabilir sadece paylaşmak istedim:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Bana sahte gibi geldi.Hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 ufo olsa ne yazar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 ufo olsa ne yazar... benim gibi hiç (bu gördüğüm hariç) ufo görmeyenler için çok mutluluk verici bir şey..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.