turab Oluşturma zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2013 Evet arkadaşlar bir forum sitesinde böyle bir videoya rastladım gerçekten ilginç. Sonuna kadar izlerseniz ne kadar çoğaldığını görebileceksiniz. Sizce bu hidrokineziye girebilir mi ? http://www.seyrusefa.net/musicvideoif.php?vid=f1ed6f6a8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 çok ilginç.hidrokineziyi suya hükmetmek olarak biliyorum ama bu adam ellerini birbirine sürterek ve bence yine düşünce gücüyle (ama ne olduğunu bilmiyorum) yapıyor sanırım.yalnız adamın elleri çeşme gibi maşallah,susadığında lıkır lıkır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 hiperhidroz, aşırı terleme hastalığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 hiperhidroz, aşırı terleme hastalığı istediğinde çıkartıyor istediğinde durdurabiliyor ? bu hastalıkta bunlar var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Adamın eli terliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 hiperhidroz, aşırı terleme hastalığı sayın serpentine hiperhidroz hastalığı aniden gerçekleşmez diye biliyorum yani günlük hayatta oluşabilen bir hastalık ve burada adam kendi isteği ile yaptığını savunuyor gerçekten garip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Eğer akan su tuzlu değilse su masraflarını yarıya düşürür bu beleşe çeşme. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Eğer akan su tuzlu değilse su masraflarını yarıya düşürür bu beleşe çeşme. doğrudur.. doğal kaynaklar da tükeniyormuş ya insan da çok temiz bir varlık... yayında da söylenildiği üzere iski'nin acilen el atması lazım bu ehli dervişe. besmeleyle hayrat çeşmesi gibi nice zemzemler de akıtır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Sanırsam koruyucu bir şey takıyor onu çıkarınca terliyor tekrar. Kontrollü sayılmaz yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Ben de bi' hastalık falandır diye düşündüm. Su fışkırdığını görmediğim sürece inanmıyorum bunun bi' yetenek olduğuna. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 çölde çok işe yarar bi yetenek aslında ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rehikland Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 bendde aynı şey oluyor açıklayamaıyorum ama oluyor ama ellerımden akan su damlaları daha beyazımsı doktoorlar da anlam veremedı.., Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Adam çölde seyahat ederken gayet rahat olur heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackWar Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Adam çok ilginç fışkırttıyorum bazen diyo Ömer Çelakılın programında görmüştüm birde ama tam izleyememiştim terlemek değil bu bence analizde yaptırmış telninli bişi dedi anlayamadımda orayı nikotin her türlü şey varmış toksin atıyor karbondioksit gibi şeyler diyor eksozgazlarından falan adamın özelliğini anladım galiba o gün aldığı zehirli gazları,havayı vs vücudundan atıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.