ChinaSorrows Oluşturma zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2013 Arkadaşlar bugün annem ile şeytanlar, cinler hakkında uzunca bir süre konuştuktan sonra tuvalete gittim. Tuvalette geçen bir kaç dakikanın artından birden nefesim kesildi. Göğüs kafesimde ve boynumda baskı hissettim. Sabahtan beri ağrıyan boynum baskının ardından daha da ağrımaya başladı. İçimden birkaç kez besmele çektikten sonra birden kesildi. Yavaş yavaş nefes almaya başladım. Ancak boyun ağrım devam etti. Sizce bu ne olabilir ? Bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi vs. yazabilirmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Bence kendini şartlamandır,bir pskilogdan yardım almanı öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 bir hastalık olabilir yani hemen cine ,demona bağlamayın olayı bir hastaneye gidin araştırın yani söyleyeceklerim size değil ama artık sinir olmaya başlıyorum . Modern tıp ilerliyor,bir çok sorun çözülüyor ve insanlar bunu kullanmıyor gerçekten garip . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChinaSorrows Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Ben herşeyi ona bağlayan bir insan değilim ancak olay zincirini takip ettiğinizde ve o olayı yaşadığınızda aklınıza gelen ilk şeylerden birisi oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 bir hastalık olabilir yani hemen cine ,demona bağlamayın olayı bir hastaneye gidin araştırın yani söyleyeceklerim size değil ama artık sinir olmaya başlıyorum . Modern tıp ilerliyor,bir çok sorun çözülüyor ve insanlar bunu kullanmıyor gerçekten garip . Şiddet hareketi durdurur,düşünceler ek olarak durgunu harekete geçirir. Tıp ilerlese ne olacak?Cin,demon daha havalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Bak arkadaşım ya spazmodik segmental distoni hastalığına sahipsin yada basitçe boynun tutulmuş. Bana öyle geliyor ki o kadar çok ilgilenmişsin ki cinlerle şeytanlarla,bildiğin kafayı onlarla bozmuşsun. Rüyalarında el ele geziyorsun şeytanla, gece seni rahat bırakmıyorlar, boynuna bastırıyorlar falan... Kendine yapma bu eziyeti bence. Biraz bırak böyle inleri cinleri. Klasik müzik dinle. Meditasyon yap. Tamam her birimizin hayatı monoton hepimiz biraz renklendirmek heyecan katmak istiyoruz ama delirmek var işin ucunda değmez inan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChinaSorrows Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Öncelikle her şeyi bu tarz paranormal olaylara bağlayacak bir kişiliğim yok. Bu tarz olaylar ile her şeyi bağdaştırmamak gerektiğini çok iyi biliyorum. Yalnız olay zincirini takip etiğim zaman bu konuya bağlayarak düşünce istedim. Bu şekilde dalga geçmenize gerek olduğunu sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 ergenler böyle kuruntulu mahalle karıları gibi illa bi paranormallik aranacak. forumda kim hakikati yazıyor ya da yazmıyor ayırt edemiyorum vakit inanın gereksiz yere harcanıyor. karşınızdaki kişiyi tanımadan bir kanıya varmanız çok üzücü ve o kişiye '' mahalle karısı'' gibi aşağılayıcı bir kelime kullanamazsınız ! Ben herşeyi ona bağlayan bir insan değilim ancak olay zincirini takip ettiğinizde ve o olayı yaşadığınızda aklınıza gelen ilk şeylerden birisi oluyor Fakat şöyle bir durumda var bu varlıklar bizi adını anınca hemen rahatsız etmezler yani psikolojik olabilir onların bize böyle bir şey yapması için belli olaylar gerekir Syn Northice adlı üyemizin bu konularla ilgili bir çok konusu var onları okursanız sorununuzun açıklığa kavuşacağını düşünüyorum İyi forumlar .... ( ayrıca ayandranın dediklerini yap bu gün yaşadığın olayı düşünme yoksa bunla ilgili rüyalar göreceksin eminim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Dalga geçmedim. Çok ciddiyim. Takıntı yapmış olabilirsin bu doğal bir şey. Zihninin verdiği bir tepki olabilir bu şekilde hissetmen. Sadece sende bize biraz hak ver son zamanlarda çok fazla arttı bu şekilde konu açan kişi sayısı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Dalga geçmedim. Çok ciddiyim. Takıntı yapmış olabilirsin bu doğal bir şey. Zihninin verdiği bir tepki olabilir bu şekilde hissetmen. Sadece sende bize biraz hak ver son zamanlarda çok fazla arttı bu şekilde konu açan kişi sayısı. Evet çok sayıda var fakat bu da bizi herkese bağırma hakkı uyandırmıyor maalesef ama artık bunaldı bütün üyeler istemeden oluyor tabi bunaldık diye insanlara '' mahalle karısı '' demiyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 İnanadırıcı gelmeyenleri hiç cevaplamıyorum zaten bazıları bariz kafadan yazılma oluyor. Ama bu tarz psikolojik olayları olabildiğince cevaplamaya çalışıyorum çünkü sonunda ciddi anlamda delirme imkanı var. Şaka değil bu hani. İnsan sürekli boynuma bastırdılar rüyalarıma giriyor gece nefesini hissediyorum tarzı bir korkuyla yaşarsa bunun sonucu ne olabilir her birimiz az çok tahmin edebiliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 özür dilenecek birşey yazmadım kinayeli teşbih yapıyorum. aklı başında biri olan ne demek istediğimi anlar sizi hedef alarak söylemiyorum bunları. artık konuyu geçtim inanın forum başlıkları içeriklerle hiç uyuşmuyor. sonra böyle muhabbet şamataya dönüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 en basitinden uyku bağlama büyüsünün etkileri gibi bir şey oluyor adam psikolojik olarak çıldırıyor ve ölüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Herseyi cinlere bağlamayı ne de çok seviyoruz . Bence Bi hasteneye git problemini anlat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 ya hakikaten bu çok sevdiğim forumda herkes kafasına göre konu açar oldu bi cevap yazmayayım diyorum ama yok bende öyle çok eski bir üye sayılmam ama şöyle bir şey de var yok gece ateş bastı acaba cinler mi ? yok şuram ağrıyor onlar mı yapıyor. hakikaten TethNun arkadaşımı da dediği gibi bir çok konuda konu ismi ile konu uyuşmuyor. Buraya bilgi almaya veyahut bildiğimiz bir konuda bilgi aktarmak için giriyoruz ve bir sürü kişi saçma sapan konular ile araya giriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Geçmiş olsun bir şeyin yoktur umarım, bir daha tekrarlanmamasını dilerim. Öncelikle cin,peri,demon tarzı "efsane"lere inanmayan biri olarak, fakat yine de onlar hakkında zamanında çok araştırdığım bilgiler ışığında söyleyebilirim ki, bu tür varlıklar "gel dedim gel buraya" tarzında konuşmakla, bahsetmekle veya düşünmekle gelmez. Fiziksel etkinin olabilmesi için bu varlıkların fiziksel dünyada bir form bulması gerekli. Bunun içinde özel davet, çağırma ritüelleri gerekiyor. Eğer bunlar gerekmeseydi her an bir demon falan tarafından patlatılıp gidebilirdik. Umarım için rahat olur. Tekrar geçmiş olsun. Tekrar ederse artık söylememe gerek yok tıp mıp bişeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Geçmiş olsun bir şeyin yoktur umarım, bir daha tekrarlanmamasını dilerim. Öncelikle cin,peri,demon tarzı "efsane"lere inanmayan biri olarak, fakat yine de onlar hakkında zamanında çok araştırdığım bilgiler ışığında söyleyebilirim ki, bu tür varlıklar "gel dedim gel buraya" tarzında konuşmakla, bahsetmekle veya düşünmekle gelmez. Fiziksel etkinin olabilmesi için bu varlıkların fiziksel dünyada bir form bulması gerekli. Bunun içinde özel davet, çağırma ritüelleri gerekiyor. Eğer bunlar gerekmeseydi her an bir demon falan tarafından patlatılıp gidebilirdik. Umarım için rahat olur. Tekrar geçmiş olsun. Tekrar ederse artık söylememe gerek yok tıp mıp bişeyler. "Fiziksel dünyada bir form bulmalı" mı ? Aldığınız bilgiler Supernatural'dan mı geliyor ? Öyle bir gereklilik yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 'fiziksel form bulmak' tan kasıt alan yaratmak olabilir. Bir varlık çağrılmadan fiziksel etkide bulunmuyor yahut davet sebebi olacak çeşitli durumlar yaşanmadan. Ki artık daha özel bir enerji alanı kapladığından bu tarz varlıkların öze dönüşleri gerçekleşti, artık daha büyük, fiziksel ve zihinsel etkileri korkulardan sıyrılmış daha güçlü alanlarda çalışmalar yapılıyor. elbet birileri yerinde saymaya devam edebilir fakat, daha etkili ve gerçekçi yöntemlere yönelmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 İçine cin kaçmış. Saçma. Ya çok düşündüm öyle cindi periydi banada olur çünkü ya lavabo ortamı sıkışıksa bi an darlanmış olabilirsin yada tansiyonun falan düşüp bi şey olunca bi anlık öyle bi durum olmuştur. Hemen öyle şeylere yorma durumları. Yada 2 konuşmaysa şeytanlı perili bişey geldi diyelim sende onları duanla kaçırdın. Sonuçta bişey olmadı boşver o yüzden çok düşünme dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duramayansular Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 ben inanıyorum, konuşmak dahi onları çekiyor. her şeyi zihin oyununa bağlayıp işin içinden çıkmak çok kolay. ama alakası yok, resmen rahatsız olup tepki veriyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonlight08 Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 bu tür konuları ilk defa ciddi bir şekilde konuşup ögrenmişsen seni etklilemiştir,tavsiyem aklına böyle düşünceler gelince onları uzaklaştırmaya çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satelcom Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Sadece vesvese. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.