TethNun Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2013 izlerken içiniz cız edecek.... Kim olursanız olun bu fedakarlık karşısında kendinize geleceksiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 hayır anlayamadığım şey şu ben mi çok duygusuz bir insanım yoksa senin dediğin şey mi abartılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 cidden nefesimi tutup izledim ben çok korkuyorum böyle yolda hayvanlara birşey olacak diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 hayır anlayamadığım şey şu ben mi çok duygusuz bir insanım yoksa senin dediğin şey mi abartılı bu abartının nedeninin insan teknolojisinin insan olmayan canlılara hakkı olmadığı cehenneminden kaynaklı olabilir mi insanın bu canlılara ne kastı olabilir ki abartarak neyi kaybetsin? dalga mı geçiyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 bu abartının nedeninin insan teknolojisinin insan olmayan canlılara hakkı olmadığı cehenneminden kaynaklı olabilir mi insanın bu canlılara ne kastı olabilir ki abartarak neyi kaybetsin? dalga mı geçiyorsun? dalga mı geçiyorum ? ben o hayvanların ölmesini veya o korku ve telaşla o devasa arabaların altında kalmaktan kaçışlarına demiyorum üstte annelik sınır tanımaz diye başlık açmışsın evet fakat ben ördek annenin yaptığı şeyi çok fedakarca bir şey olarak bulamıyorum yani . Nedeni ise orada küçük ördek yavruları ve annesi sırayla geçmeye çalışıyor fakat yanlış yerde çok zor bir şekilde ve telaşla .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Annelik sınır tanımaz. En az 15 çocuk. O değil de dünyada fedakarlık görünce ağlayacak hale geldim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 dalga mı geçiyorum ? ben o hayvanların ölmesini veya o korku ve telaşla o devasa arabaların altında kalmaktan kaçışlarına demiyorum üstte annelik sınır tanımaz diye başlık açmışsın evet fakat ben ördek annenin yaptığı şeyi çok fedakarca bir şey olarak bulamıyorum yani . Nedeni ise orada küçük ördek yavruları ve annesi sırayla geçmeye çalışıyor fakat yanlış yerde çok zor bir şekilde ve telaşla .. yanlış yerde mi? dediğim gibi insan olmayan insandan aciz canlıya insan rakip gibi bakıyorsa doğru yanlış yerdedir.. helal olsun. hanginiz insan, hakim çözemedim açıklar mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 yanlış yerde mi? dediğim gibi insan olmayan insandan aciz canlıya insan rakip gibi bakıyorsa doğru yanlış yerdedir.. helal olsun. acaba sana soruyorum olay nerede gerçekleşiyor ??? Ben söyleyeyim bir otobanda geçiyor . Evet peki ördekler nerede yaşar ? Genel olarak sulak bölgelerde yaşadıkları doğrudur . Ama bazıları sürülerinden ve yaşam alanlarından ayrılabiliyor . Otobanın kenarında sulak arazi olup olmadığını bilmiyoruz ama yüksek ihtimalle yoktur . Yani bu ördek o sürülerinden ayrılan ve dolaşan özgür bir aile olamaz mı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 kıvır kıvır kendine iyi bak daha da diyeceğim yok hadi son defa söyleyebileceğim ifade; insan doğayı ve insanlığı tahrip ettikçe tüm algılarını hayvanlardan öğrenecek... bak burda hayvan kelimesini kullandım. olayı büyüten sendin. benimkisi insana eş koşmak değil sadece ortak bir ifade hemde gerçek bir ifade. sen istediğine yormaya devam et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 kıvır kıvır kendine iyi bak daha da diyeceğim yok hadi son defa söyleyebileceğim ifade; insan doğayı ve insanlığı tahrip ettikçe tüm algılarını hayvanlardan öğrenecek... bak burda hayvan kelimesini kullandım. olayı büyüten sendin. benimkisi insana eş koşmak değil sadece ortak bir ifade hemde gerçek bir ifade. sen istediğine yormaya devam et. olayı büyüten mi ama lütfen yani konuyu yanlış anlaşılmalarla ileri götüren sizsiniz ! yani ben hayvanlara eziyet eden onları kovalayan bir insan değilim yani ben sadist biri değilim ki !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 ya..doğru haklısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Açıkçası bende başlığı abartılı buldum. Sadece yavruları uçuştukça durup bekliyor bunda bir şey yok ki. Ama içim öfkeyle doldu diyebilirim rahat rahat. Bir insan evladı da durup beklememiş ki. Bırak aynısını ,o hızla giden araç kendi çocuklarının uzağından geçse ödleri kopar. Bende mi hata varda yolda hayvan görünce şartlar ne olursa olsun durup ya karşıya geçmesini bekliyorum yada alıp kendim koyuyorum ? Bugün mesela bir kedi yavrusunun patisi rögar kapağının üzerindeki deliklerden birine sıkışmıştı. Annesi de boynundan tutup onu çıkarmaya çalışıyordu. Üzerlerinden arabalar geçerken hemde. Bunu görmek daha iç cızlatan bir şey. Ama bu videodan pek etkilenmedim ne yalan söyleyeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Açıkçası bende başlığı abartılı buldum. Sadece yavruları uçuştukça durup bekliyor bunda bir şey yok ki. Ama içim öfkeyle doldu diyebilirim rahat rahat. Bir insan evladı da durup beklememiş ki. Bırak aynısını ,o hızla giden araç kendi çocuklarının uzağından geçse ödleri kopar. Bende mi hata varda yolda hayvan görünce şartlar ne olursa olsun durup ya karşıya geçmesini bekliyorum yada alıp kendim koyuyorum ? Bugün mesela bir kedi yavrusunun patisi rögar kapağının üzerindeki deliklerden birine sıkışmıştı. Annesi de boynundan tutup onu çıkarmaya çalışıyordu. Üzerlerinden arabalar geçerken hemde. Bunu görmek daha iç cızlatan bir şey. Ama bu videodan pek etkilenmedim ne yalan söyleyeyim. o davranışa bende dahil çoğu kişi aynı tepkiyi veriyor veya benim yanımdaki kişiler duyarlı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Duyarlılıkla alakası yok. İnsan olmakla alakalı bu Ben köpek yavrularını sopalarla ezerek öldürürken kahkahalar atan bazı varlıklar gördüm. İnsan der misin o gereksiz mahlukata sen ? Demezsin. Bazı duygularından aciz olunca insan insanlıktan çıkıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 ne insanlar var... yanlış anlaşılmalara istinaden başlığı "Ördek Ailesi" olarak değiştirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Abi otobanda arabaların nasıl durmasını bekliyorsunuz allah aşkına. Ani bir duruş yapsa kazanın alası bu olur zaten, benim de içim cız etti ama öyle bir durumda da durulması daha büyük bir tehlikeye sebebiyet verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 O kadar trafik yok yavaşlayabilir en azından. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Tabiki öyle, ama boyu en fazla 20 cm olan bir şeyi de koca otobanda, süratli bir hızda farketmekte biraz güç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Neyse işte ezilmemişler en azından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TethNun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 azimle karşıya geçmeleri mutluluk verici. ben her enerjimi kaybettiğimde bu vidyoyu izleyip moral buluyorum çünkü hayat hep inişli çıkışlı gidip gelmelerle ve hayat korkakları affetmez. bu vidyodan çok olumlu anlamlar çıkarılabilir. fakat bu olumluluk içerisindeki çok yönlü mana kartelasında konuya ilk açtığım başlık adı "Annelik" kavramına ait olması arkadaşların nedense negatif tepkisini çekti.. her ne olursa olsun bu kötü yoldan karşıya yaşam enerjisiyle olumlu anlamlarla geçebilip gereksiz tepki vermeden mana bulabilene yinede sağlık olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Güzel video ama etkilendiğim söylenemez:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Duyarlılıkla alakası yok. İnsan olmakla alakalı bu Ben köpek yavrularını sopalarla ezerek öldürürken kahkahalar atan bazı varlıklar gördüm. İnsan der misin o gereksiz mahlukata sen ? Demezsin. Bazı duygularından aciz olunca insan insanlıktan çıkıyor. Bana soran olmadı ama,ben derim.İyilik ve vicdan bir palavradan ibaret,kudret istemi...He şuda var,köpeği öldürmek kudret kazandırır mı?Kişiden kişiye göre değişir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 İnsan düşünen bir varlıksa eğer, düşünme yetisini kullanmak zorunda bence. Bir köpeği öldürmek insanlık dışı bir davranıştır. Çünkü akla ve mantığa hitap eden bir açıklaması ve mazereti yoktur. Aklı selim bir insan köpek öldürmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 İntikam olmasaydı bir canlıyı öldürmemek için hiçbir sebep bulamazdık,bu nedenle öfke ve öç almak önemlidir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 o değilde izlerken çok zevk aldım desem alınmazsın umarım küçükken atarim de buna benzer bir oyun vardı karşıya geçmeye çalışıyordun araba gibi şeyler gidip geliyordu sürekli, videoda bulunan melodide aynı onu anımsattı bi an eski günlere döndüm çok heycanlandım Fikirlerine saygısızlık yapmış olmak istemem ama her insanda farklı duygular uyandırabiliyor işte bazı şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.