godra Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Washington Üniversitesi Kimya Fakültesi lisans örgencilerine yazili sinavda su soru gerçekten soruldu : 'Cehennem isiniyor mu, soguyor mu? Tezinizi bir örnekle ispata çalisin.' Öğrencilerin çoğu, teorilerini 'gazlar sıkışınca ısınır, genleşince soğur' diyen Boyle Kanunu ile desteklediler. Bir öğrenci hariç!! Öğrenci su cevabi verdi: 'Bu soruya cevap verebilmek için ilk bilmemiz gereken,Cehennem'in kütlesinin zaman içinde gösterdiği değişim. Özetle, Cehennem'e belli bir sürede ne kadar ruh giriyor, ne kadar ruh çıkıyor, bunu bilmeliyiz. KAÇ RUH GİRİYOR ??? Hipotez olarak 'Bir ruh Cehennem'e bir kere girince bir daha çıkamaz demek zannediyorum yanlış olmayacaktır. Demek ki, Cehennem'e sürekli giriş var ama çıkış yok. Elimizde olması gereken ikinci veri, Cehennem'e nekadar ruhun girdiğidir. Bazı dinler 'Benim dinimden olmayanlar Cehennem'e gider' der. Buradan da herkesin (yani bütün ruhların) Cehennem'e gittiği sonucunu çıkarabiliriz. ruh nüfüsü artıyor!!! Simdi, üçüncü olarak, Cehennem'in kütlesine bir göz atalım. Böyle Yasası'na göre, Cehennem'in ısısının ve basıncının ayni kalması için, hacminin yeni ruhların hacmi kadar artması gerekir. Bu durumda iki olasılıkla karsı karşıyayız: 1- Eğer Cehennem, yeni gelen ruhların hacminden daha yavaş büyüyorsa, ısısı ve basıncı, Cehennem'in sağının solunun delinmesine kadar artar. 2- Eğer Cehennem, yeni gelen ruhların hacminden daha hızlı büyüyorsa, ısısı ve basıncı, Cehennem buz gibi olana kadar düşer. Peki bu iki olasılıktan hangisini doğru kabul etmeliyiz? Elimizde delil var mi??? Var : (a) Üniversiteye ilk girdiğim yıl Miss Therese Banyan'in koyduğu şartı geçerli kabul edersek (Miss Banyan bana 'Cehennem'de soğuk bir gece yaşanmadan seninle yatmam' demişti)... (b) Ben de dört yıldır bu okulda olup hala Miss Banyan'i yatağa atamadığıma göre... © Aksi ispat edilene kadar Cehennem ekzotermiktir (isi verir). ' O yıl bitirme imtihanına girenler arasında sadece bu öğrenciye yıldızlı A notu verildi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaHSeN Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 :) Süperdi öğrenciyide Godra yıda tebrik ediyorum paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Cehennemin ekzotermik olması kuvvetle muhtemel.Muhtemelen o artan ısı dünyaya doğru geliyo.Nasıl bi sıcaktır bu ya:confused: Süper paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 gayet bilimsel bir açıklama olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aysen Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 paylaşım harikaaa...olay anladığım kadarıyla boyle yasasının üzerinde kurulmuş daa cehennemin bi hacmi gerçektende varmı acaba??? ıııım insan merak ediyo doğal olarak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Cehenneme giriş de çıkışta vardır ama cehenneme bütün ruhlar mahşer günü girecektir ve yaratıcı cehennemi buna göre yaratmıştır ve hayır cehennemden çıkış vardır,ruhlar cezasını çektikten sonra cennete gidebilceklerdir,ama mekanı sürekli cehennem olan günahkar ruhlarda vardır,önce ısısı biraz artan cehennem sonra zamanla biraz soğur ama ısısı ruhları yakacak kadar sıcak kalacaktır.Anti-tez'im budur! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 komik yaa..herşei blimselleştirirsek olay buna döner..herşeyin bu kadar maddeleştirilmesi yanlış. ey7allah paylasım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 gitmedigin yeri bilemessin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CorpseBride Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 cehennem die bi yer olmayablr. insanlara kotuluk yapmasnlar die ancak bole bisi denebilirdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 süpermiş ya:) ama bence soğukluğuda siz götürüsünüz eğer içiniz soğuksaaa Allahın işine karışılmaz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uhud dagi Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 inanki uni-ögrencisi güzel bir literatür tez hazirlamis.. ama tamamiyle yanlis.. yanlis,, yanlis... simdi anlatacaklarim bir müslümanin degil bir hiristiyanin bilimsel calismasidir.. herkes izgara yakmistir,yapmistir beraberinde bulunmustur... izgaranin üzerine bir ET pismesi icin attinizmi o et yagiyla öyle kizarir öyle yagi disari verirki,, ne kadar etYagi asagiki közAtesine deydimi; köz o kadar alevlenir, ateslenir ve sicak olur.. bu konuda incil kitabinda ATESLEME olarak gecer.. zaten bu konu ayni bir sekilde kurandada gecer; herkes kendi zerre kadarda olsa yaptiklariyla mükafat veya ceza görür.. bir insanoglu cehennemi kendi atesler,, insanoglunun eti, vücudu cehenneme girmedikce cehennem ateslenmez.. kiyamet kopmadiki, insan cehenneme girmediki icine, cehennem ateslenmeye dursun.. ici bostur su an.. dikkat ettinizmi ATESLENMEYE dursun dedim= adam iNCiL ehli-kitaptan bu konuyuda arastiriyor, ve atesleyici anlamini buluyor.. ve C-Atomunu (kökürt atomunu) buluyor.. bu konu cok kere ""biz onlari atesleyici azab ile.... (((-Fi NARi...)))"" diye KURANI-KERIMDEde gecer.. incildede aynidir.. ama adam incilden aldi.. kendisi kimya'ser oldugu icin meteryal isinma ve yanma konumlarini arasitiriyor.. her maddede C-Atomu var oldugu icin= C-Atomu isinma noktasini, kendisini yakma noktasini 450°C. (derece) buluyor..., fiziksel bohm denge yasasi ayni oldugunu gören bu adam;;; 450+70= 520° dereceyi buluyor.. VE ADAM SU KANIDA VARIYOR; CEHENNEM ATESI== 520° DERECEDEN BASLIYOR:: gerisi insanin ve cinin atese ve cehenneme katkisidir, --yagi, eti... yasam tarzi... vasaire icine girer.. nasil insanin yasantisi varsa ona göre ceza görecek.. ============ bu Adam dindar birisi degil, sadece bir dergiye KiMYACI olarak yazi hazirlamis,.. bana bunu bir alman arkadasim dergisinden okuttu.. (die zeit das magazin dergisi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 yıldızlı A kurdelesi yok mu ? çok hoş bi paylaşım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uhud dagi Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 kaedes düsünsene 500küsür derceden sicaklik basliyor,, nasil dayanilir..?? ben simdiden ürperdim,, elime biraz matal-kaynak sicakligi geldimi delleniyorum,, oda cok az,, bu sicaklik beni yakar arkadas.. - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Bazen dünyanin gittikce sicaklasmasi yüzünden, Günesi cehenneme, Ay, ida cennete benzetmeye basladim. Neden olmasin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 valla ıstedıgı kadar sıcak olsun ceza bıtene kadar vucut parcalansa bıle yenıden bırlesıp kaldıgın yerden devam edılecekmıs dıye bılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uhud dagi Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 haklisin danny,, ahirette ölüm yokki, parcalanma yokki zaten.. ahirette ölümü öldürcekler,, sonsuz yasam oldugu icin parcalansanda birlesmen olacaktir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
admina Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 yaa cehennem zaten sıcak degilmiydi küresel ısınma onudamı etkilemiş soguyormu yoksa serin serin iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 A verilmesinin sebebi bu kdr saçma bir konuya bile bilimsel olarak yaklaşılmasıdır. Sonuç olarak hiptez tez sonuç gibi döngülerden oluşan yapının gösterimi içindir. Olaya nerden bakıldığını bilmek gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 cehennem ne zaman üşüdüde ısınacak yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 her zaman bronzluk hafif yanmışlık iidr..nerdeydin baba, cehennemdeydik be abi C.Y cehennem sıcaktır ulan işte ne acıklama yapıon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.