tugba Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 BiR ERKEK, BiR KADINI MUTLU ETMESi içiN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR... 01. bir dost 02. bir yoldas 03. bir asik 04. bir agabey 05. bir baba 06. bir usta 07. bir asci 08. bir elektrikci 09. bir marangoz 10. bir muslukcu 11. bir tamirci 12. bir dekorator 13. bir stilist 16. bir psikolog 17. bir hasere yok edici 18. bir psikiyatrist 19. bir sifaci 20. iyi bir dinleyici 21. bir organizator 22. iyi bir baba 23. cok temiz 24. sempatik 25. atletik 26. sicak 27. kibar 28. k 29. zeki 30. komik 31. yaratici 32. sefkatli 33. guclu 34. anlayisli 35. hosgorulu 36. sagduyulu 37. hirsli 38. yetenekli 39. cesur 40. kararli 41. dogru .... .... .... 11987. guvenilir 11988. tutkulu TABii, SUNLARI DA UNUTMADAN: 11989. ona duzenli olarak iltifat etmek 11990. alisverisi sevmek 11991. durust olmak 11992. cok zengin olmak 11993. onu strese sokmamak 11994. baska kizlara bakmamak VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR: 11995. kendinden cok ona odaklanmak 11996. ona, ozellikle kendisi icin cok fazla zaman ayirmak 11997. nereye gittigine aldirmadan ona cok fazla yer sunmak SUNLAR DA ÇOK ÖNEMLi: Asla unutulmayacaklar: 11998. dogum gunleri 11999. yildonumleri 12000. onun aldigi kararlar *BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR!!!* : 1. Karnini iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat birakin Huzursuzluk belirtisi gösterirse Madde-1 den tekrar baslayin:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yada benim gibi Wahsi olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 #.soyunun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 ah aha nerde böle biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 erkek gözden çııkarılmı anlaşılan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 erkek gözden çııkarılmı anlaşılan evet biz nasıl mutlu olurus die hiç düşünmüyorlar zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 bir kadını hiç bir şey mutlu etmez hep sorunludurlar hep bıdı bıdı konuşurlar en önemliside onları sadece aşk ve para tatmin eder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 evet biz nasıl mutlu olurus die hiç düşünmüyorlar zaten bizi düşünen mi var bak duygu sömürüsü yaparım ama aaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 *BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR!!!* : 1. Karnini iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat birakin göüznüzden kaçtı galiba yazmış ama ne yazmış vay yaaa bu kızlar varya ne diyim bak kızdım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 noluyor yaw burda bi erkek dayanışması görüyorum ve hemcinslerimi ezme çabası. ben olduğum sürece kimse ezemez bayanları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 ...edilemez... gönülden yapmadıkça ağzınızla kuş tutsanız mutlu edemezsiniz... gönül meselesidir herşey...gönülden yapmadığınız hiçbirşey sadece kadınları değil kimseyi mutlu etmez.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 anaa bak ya hem suçlular hem güçlüler bakın sonra majiyi çağırırım hepniz dağılırsınız ona göre:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 tamam ya bak okadar şeye gerek yokmuş hem orda yazanlar kadını mutlu etmek deil saedce egosunu tatmin etmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 eee siz ancak kumanda elinizde karnınız doymuş bir şekilde maç izlerken mutlu olursunuzz biz ince varlıklarız yaşasın kızlarr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hı hı onun için bayan futbol takımları var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 aman allah size zeval vermesin ne diyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 o evli erkekler için gecerli ben bekarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 bekkarlara sözümüz yok ama sizde evlenince bir 5 sene sonra öyle olursunuz bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 ben hiçte öle olmaam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 o kadar madde uyamam ama bi gül ve arasında sıcak iki kelime sıkıştırırım hiç yoktan iyidir abi kızın yanında ana yasa kuralları gibi maddeleremi bakcan söle işte içinden gelenleri odun deillerya inceler anlarlar snn halinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 ya varya bu kızlara hiç bişi yapılmaz aslında ama aralarında öle değer verilcekler çıkıoki insanın kalbi ısınıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 al işte bnm kafadan insanların içine bakmayı sefio anlaşılan kanım ısındı sana :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 evet artık insanların içinin ne kdr önemli oldunu anladım çok zor bulunuyor gerçek bir sevgi hemde çok zor keşke beni gerçekten sevicek bir kız olsa:( bu arada bnmda kanımn sana kaynadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 2 sorum olacak.. 1.Bunları oldugumuz zmn bayanlar mutlu oluomu ? oluosa razıyım.. 2.Bana kumandayı,çayı verip doyurdugunuz zmn mutlu olmuorum...Ne demek bu ben erkek deilmiyim şimdi? hemen başka yönlere çekmeyin sakın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.