nazirella Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 Her normal insan uyurken rüya görür.bilim adamları,eğer rüya görmüyorsak ,uyuşturucu, ilaç, uyku hapı ..vb. maddeler kullandığımızı, böylece dikkatimizin dağıldığını ve beynimizin karıştığını keşfettiler. rüya görme sağlıklı bir beyin için gereklidir. rüya bilinçaltının beyinle iletişime geçmesiyle gerçekleşir. bilinçaltı bizimle iletişim kurmak için semboller ve kelimeler seçer,rüyalar genelde bir şeylerin sembolleşmesidir. bilinçaltı genelde şartlanmaları kullanır,bazen oldukça zorlu şekillere dikkat etmeliyiz. eğer bilinçaltı bizim duygularımıza katlanamadığımızı hissederse,problemlerimizi bize parçalar halinde sunmaya başlar.bu genellikle olayların şu anki durumunun sembolik olarak açığa çıkmasıdır.ilk yazılanları kabul ediyorsak,rüya görebiliriz demektir.sonra rüya huzurla beraber gelişmeye başlayacaktır. rüyalar cevapları içerir.önemli bir şey hakkında düşünüyorsanız ve sorununuz varsa karar vermeden önce uyuyun,bilinçaltınız size çözümleri ulaştıracaktır.imajlar ve olaylar herkesin kişisel bilinçaltına göre şekillenir.böylece de birkaç tabir kitabının neden hiçbir işe yaramadığında açıklamış olduk )rüyalarınızı hatırlarken,kişisel tabirlerinize göre değerlendirmeler yapabilir ve birebir hatırladığınız sembolleri gözünüzün önüne getirebilirsiniz.her nasılsa,birkaç evrensel sembol vardır ve bunların evrensel yorumları mesela: çamur ve gübre;para ve bereket demektir. belirli amaçlar için rüya yastığı yaparken en iyi yol bilinçaltınızın problemler ve çözülmelerde sizinle çalışmasını sağlamaktır.rüya yastığı aynı zamanda kabuslarla başa çıkmanız dada size yardımcı olur. geleneksel olarak,bazı bitki ve yağlar belirli amaçlar için kullanılır.aşağıdaki listede kişisel rüya yastığınızı hazırlamak için otların listesi vardır.kararı siz vereceksiniz. YAĞLAR: bergamot nane içermemeli : stresi alır,rahatlatır ve sakinleştirir. yasemin: ruhsal rüyaları sağlar,sakinleştirir,depresyonu kaldırır,huzur verir. sümbül: kabusları durdurur. lavanta: rahat ve derin uyku sağlar. leylak: Geçmiş yaşamın anımsanmasına yardımcı olur. mimosa: Gerçekleri gösterir,gelecek olayları gösterir,kararlara yardımcı olur. BİTKİLER: melekotu: geleceği gösterir ve rüya görme gücünü arttırır. anason: kabusları geri püskürtmek için bir parça kullanılır. defne yaprağı: negatif enerjiyi geri iter,yaratıcılık sağlar. sedir: kötü rüyaları uzaklaştırmaya yardımcı olur. karanfil: güçlü kokusu olduğu için ufak bir miktar kullanın. geçmiş acıları tarihe gömmenize yardım eder. şerbetçi otu: şifa ve rahat uyku verir. mercan kök: depresyonu azaltır. pelin otu: kehanet rüyaları ve imgeleme katır tırnağı: kötü rüyaları kovar biberiye: güçlü kokusundan dolayı az kullanın .kabuslardan uzak tutar,baş ağrılarını engeller. baldıran/kedi otu: derin rahatlama,bazı kediler kedi nanesi gibi bunu da severler onları bu bitkiden uzak tutun!!! sarı kantaron:ruhları kovar. yastığa konulacak yada sürülecek. Yazar : J CONWAY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Şu ana kadar karşılaşmadığıma üzüldüm "rüya yastığı" ile en kısa zamanda yapacağım, teşekkürler güzel konu oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Şu ana kadar karşılaşmadığıma üzüldüm "rüya yastığı" ile en kısa zamanda yapacağım, teşekkürler güzel konu oldu. Ben genelde çok kabus gördüğüm için yardımcı oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Pelin otu 3 gecedir yastığımda ve gerçekten etkisini gösteriyor, rüyalarımda ki olaylar daha net belirgin ve daha geçmiş gelecek hakkında rüyalar görmeye başladım. Melek otunuda bulabilsem tam olucak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Yarın bende bi deneyeyim sonucunu bildiririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 melekotu: geleceği gösterir ve rüya görme gücünü arttırır. bunu istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Pelin otu ve melekotu bulsam herşey hallolacak ama sanırım çok şey istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 İşin islami boyutunu düşünen arkadaşlar bu günah değildir .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Melek otu ve Pelin otunun satışı yasakmış. Absent yapımında kullanılıyormuş. Zehirleyici etkisi varmış. 3 yere sordum bugün 2 si aynı şeyi söyledi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Melek otu ve Pelin otunun satışı yasakmış. Absent yapımında kullanılıyormuş. Zehirleyici etkisi varmış. 3 yere sordum bugün 2 si aynı şeyi söyledi Ben pelin otunu aktardan aldım, sanırım aldığım yerde yasak değil ... (neyse pelin otunu alamayanlara kargolayabilirim, p.m) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 kemeraltından alabilirsiniz melekotu yasak değildi en son, pelinotu da ayrıca aktarlarda satılıyor, aktar dışında da her yerde çıkan bir ot. Ben şahsen almak yerine kendim topluyorum her yerde rahat bulunduğu için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Şu an izmirde değilim. Ayrıca bugün buldum beni keklemişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Benim deney tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gulce Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Yağları yastık kılıfının altına sürüyoruz değilmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Birden fazla ot aynı anda kullanılabilir mi peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 pelin otu kurutulmuş olsa sıkıntı olurmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 pelin otu kurutulmuş olsa sıkıntı olurmu Önemli olan pelin otunun taze olması bu yıl ki mahsülse olabilir. aylincyl bu koyacağın otların bir biriyle olan bağlantısına göre değişir. Gulce ister birşeye sür koy istersen yastık kılıfına sür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Bugun aktardan melekotu ve pelin otu aldım alakasiz degiller sanirsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.