Lee Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 http://img255.imageshack.us/img255/4879/73375844981803842716567.jpg Twitter'da dolaşanların ya da sosyal herhangi bir sitede takılanların çoğu görmüştür sanırım. Twitter'da @Kahinherif olarak tweet atan bir üyenin maç skorlarını önceden bilmesi kısa sürede yayıldı. Şuan 11.130 takipçisi var. Henüz gerçekleşmemiş tahminlerinden birisi de '' Galatarasaray 5 - 1 Real Madrid '' Yazdıklarının sadece maç üzerine olması da ayrı bir olay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 ya gercekten kahin yada icerde adamları var:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Hadi bakalım galatasaraya 5-1 skor oynucam bi tutmasın kahin mahin dinlemem dalarım kafa yumruk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 @KahinHerif 10 misli gircem galatasaray maçına eğer öyle olmassa kendini feriköy mezarlığından yer beğen :D Yapmayın şimdiden daha çok maç var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Hilesi ortaya çıktı. Maçların olabilecek tüm skorlarını yazmış ,tutmayanı silmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Hilesi ortaya çıktı. Maçların olabilecek tüm skorlarını yazmış ,tutmayanı silmiş. Oo harika çözüm.. Şimdi onbin takipçisi varken sadece 5-1 yazmasının nedeni ne acaba.. Aman tanrım sakın 5-1e oynamayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Oo harika çözüm.. Şimdi onbin takipçisi varken sadece 5-1 yazmasının nedeni ne acaba.. Aman tanrım sakın 5-1e oynamayın Göreceğiz bakalım , doğru tahmin ederse ne ala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Aslında İnternet sitelerindeki tarihi geriye alma diye bi site vardı onu bulabilsem anlıcamda o siteyi bulamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Çekemiyor bazıları .Adam biliyormuş işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 3-2 oldu, nerede 5-1 . Sazan.avi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Öyle deme,ard arda 2 gol atınca aha dedim tuttu tahmin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Öyle deme,ard arda 2 gol atınca aha dedim tuttu tahmin . Ben de dedim aha tutuyor valla sonra 80.dakikaya geldik yattı dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.