masal perisi Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2013 Yapım:2013 - ABD Tür:Aksiyon , Fantastik , Macera Süre:111 dakika Yönetmen:Harald Zwart Oyuncular:Jonathan Rhys Meyers, Lena Headey, Jamie Campbell Bower, Lily Collins, Robert Sheehan Senaryo:Cassandra Clare, Jessica Postigo, I. Marlene King, Yapımcı:Martin Moszkowicz, Robert Shaye, Robert Kulzer, Don Carmody, Dylan Sellers, Michael Lynne, Hartley Gorenstein, Vizyon Tarihi :23 Ağustos 2013 On beş yaşındaki Clary Fray, New York’ta Pandemonium Kulüp’e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi. Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary’den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı!Clary’nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı. Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile! http://img04.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/216821/olumcul-oyuncaklar-15.jpg [video=youtube;hc4CiTvQ-YE]http://www.youtube.com/watch?v=hc4CiTvQ-YE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Güzel bir filme benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
addicted Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Kitap olarak seri halinde de okudum. Ama nedense oyuncuları sevmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Hehe ilk 3 kitabını okumuştum film cici olmuş gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Sırf şu Misfits deki eleman var diye izlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Süper bir film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraLethe Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 konusu degisik ve hostu diger bölümlerini bekliyoruz heyecanla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 İzledim, sonunda işler biraz farklı bir hal almaya başlıyor o yüzden puanım 6. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 çok büyük bi hayalkırıklığı bnm için o kadar muhteşem oyuncu varken bu ezikleri neden seçtiklerini anlamıyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.