godra Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Atatürk'e hediye edilen halı. Dikkatle bakın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 arkadaşlara kolaylık olsun diye bu şekilde yaptım umarım kızmazsın:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 çok ilginç cidden varmıı gerçekte öyle bi halı gören var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonspell Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 entresan :S şatım kaldım ama ne kadar doğrudur bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 hindistandan geldiyse inanırım abi adamlar mistik falan yani biliyolardır bişiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 beyin ölümü 5 dakikada gerçekleşir benim bildiğim 2 dakikada değil.1938 i niye belirtmemişler karıştı şimdi kafam.09:07:30 da durmuş birde dikkatli bakarsanız görürsünüz.ayrıca 10 tane kasım çiçeği göremiyorum ben.sabahmı akşammı oda belli değil.halının orjinalini görmek lazım.yada resmini tam çekselerdi.iyi olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mosssss Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 mantıklı senin dediğin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ettkilyeci biliyorum bunu tşk paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ben duymuştum ama görmemiştim gerçekten çok ilginç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ya işte böle duyuncada beyin karışıyor.. Geleceği sadece allah bilir. O zaman eksik bir tanımlama.Geleceği sadece ALLAH bilir ve istediğine de bildirir.Öylemi s,zcede? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mosssss Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ama hiç bir zaman geleceği bildirip bildirmediğini anlıyamayız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 arkadaşlar ben bunu msn den herkese gönderdim yakında size bile ulaşabilir konu için saol +rep Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackapfelsine Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Bunun gerçekten doğru olduğunu nerden anlayabiliriz? Yani hangi kayıtta var Atatürk'e böyle bir halı gönderildiği? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşırsa mutlu olurum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 beyin ölümü 5 dakikada gerçekleşir kahin atanın ölümünü dakikası dakikasına bilmiş olamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 ya tam dogru olup olmadıgını hatırlamıyorum ama ATATÜRK'un sabah erken saatlerde öldugunu ve o saatte tören yapmanın zor oldugu ıcın saatın 09:05 olrak tarıhe gectıgını duymustum nekadar dogru bılmıorum ama gercek olabılr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuhrer Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Atatürk'e kefen biçen bir halıyı, üfürkçü zihniyetle yorumlamak hainliktir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osmanlikrali Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 var ben daha önceden biliodum. ben görmedim maalesef ama bizzat gren bir tanıdığım anlatıyodu. ya bide bir kaç arkadaş okadar irdelemiş ki hangi kahin bir olayı saniyesi saniyesine bilmişti. nostradamus olayların gün yer saat dakika saniyesini vermişmiydi. veya sabah olcak akşam olcak die bişey sölemişmiydi insaf yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 bu konuyla ilgili açılan başka başlıklarda yazmıştım ama kısaca geçeyim tekrar... vedic astrolojisinde bu tespitin yapılması mümkündür şaşırmadım... insanlığın hala keşfedemediği ya da keşfetmekten korktuğu veya görmek istemediği bir çok formül bulunmakta çevresinde... çok da anlamlı bir hediye olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 konu vardı... -------------------- Atatürk'e kefen biçen bir halıyı, üfürkçü zihniyetle yorumlamak hainliktir. sanada dicek bişi bulamıyorum artık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thegar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Buna dokuyan büyücü acaba kain filan mıydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Buna dokuyan büyücü acaba kain filan mıydı? eh işte büyük ihtimal öyledir yoksa sıradan insanların böyle birşeyi bilmesi güç Güzel paylaşım sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Bu hediye, Atatürk'ün sağlığında ona verilmişse, Pera Palas'da ne işi var? Hazinede bulunması gerekmez miydi? Bu hikayenin kaynağı neresidir? Kilim üzerindeki tarih ve saat göstergeleri gerçekten ilgi çekici. Peki bu kilimin, Atatürk'ün ölümünden sonra dokunmadığını nereden biliyoruz? Pera Palas'a gidip gören, bilgi mi alan olmuş? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
recai91 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2018 arkadaşlar Atatürk bilindiği gibi 09:05 te değil gece 02 saatlerinde vefat etmiştir. Daha verimli tören yapılabilmesi ve herkese uyması açısından 09:05 te karar alınmıştır.BU FORUMDA BİR ÇOK ATATÜRK ÇÜ VAR VE BU BİLGİYİ YAZAN OLMAMIŞ AYRICA BUNA İNANIP BUNUN ÜZERİNDEN TEORİLERE GİRMİŞ HERKES GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Gerçek mi bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2019 Neredeyse bir yıl olacak, Pera Palas ziyareti yapıp gören oldu mu kilimi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.