Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2007 Eyfel Kulesi’nin en üst katında, balkonu çevreleyen korkulukların üzerinde, "Gülü bir gün, seni her gün, gülü solana kadar, seni ölene kadar seveceğim" yazıyormuş. Notre Dame Kilisesi’ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafına bakan duvarda koca koca harflerle "T.C. EMİNE" yazısı varmış. Avustralya’daki ünlü Bonde Plajı’nı çevreleyen duvarın bir yerinde devasa harflerle, "Nuray, ara beni kuşum" yazıyormuş. İsviçre’nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarında, "İbrahim Tatlıses tek tek" yazıyormuş. Suudi Arabistan Medine Garı’ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş. Altında da, "Osmanlı" imzası varmış. Malum, Londra’nın Greenwich kentinden, 0 (sıfır) meridyeni geçer. Temsili olarak, duvara metalden bir çizgi çekilidir. Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayı da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem!" yazıyormuş. Meksika’daki Maya Tapınakları’nda, en büyük piramitin bir odasının duvarına, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazısı kazınmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 parg'da mimari yapıların çoğunun üzerinde çarşı burada yazıyomuş teşekkürler kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 ee heryeri biz inşa ediyoruz bir imzamız olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 süperiz ya bayılıorm şu halimize ama en çok medine otogarı hoşuma gitti hehehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Küba'da Atatürk'ün heykeli olduğu ve Küba sokaklarında bile nuri alço yazısını görebileceğinizi biliyor musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 kübalı liderlerin atatürk hayranlığı vardır zaten hayran olmayan yoktur.. sevmemek demiyorum.. hayran kalmak başşka birşeydir...bir de en uygun düşeni maya tapınaklarındaki olmuş bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 vayy valla rezil bişey sanmıştım ama bence bazıları super elinize saglıkkk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 biz neymişiz yff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 yahu böyle önemli tarihi eserleri imzalarla vs işlerle kirletmek,doğal yapısını bozmak nasıl hoşunuza gidiyor anlayamıyorum.. onu da geçtim; biri gelip Anıtkabir'e ''sen rahat uyu Atatürk,zeus un çocukları finansbank sayesinde aç karnına çalışan türk işçilere kredi kartı vererek bize borçlandırıyoruz'' dese ne kadar hoşunuza gider acaba? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Ben de Viyanada her yerde Naro görüyordum bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.