amy_lee Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 bu oyun da üstteki kullanıcının şuanda benim avatarı mı yoksa imzası mı yok sa nickinin mi hoş olduğunu söylüyosunuz buyurun 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 bu oyun da üstteki kullanıcının şuanda benim avatarı mı yoksa imzası mı yok sa nickinin mi hoş olduğunu söylüyosunuz buyurun :biggrin: :dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 avatarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 avatarı teşekkür ederim..seninde imza güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 avatar güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 nora imzana bayılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(oguz3259 @ 5 09 2006, 17:49 ) 8348[/snapback] teşekkür ederim..seninde imza güsel [/b] yalnız nickin dikkatimi çekti..güzel ama...ŞEYTAN ÇARPMASI adlı filmi izleyen varmı ? oradaki kızın adı amylee idi... ancak filmin bir özelliği gerçek bir olaydan beyazperde ye aktarılmasıydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 emily rose du yanlış hatırlamıyosam sinemada izlemiştim ewet ewet exorcism of emily rose Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(vhercle @ 5 09 2006, 17:52 ) 8353[/snapback] emily rose du yanlış hatırlamıyosam sinemada izlemiştim ewet ewet exorcism of emily rose [/b] yok şarkıcının adıymış...başka bir başlıkta söyledi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 amy lee evanescence grubunun solisti ben de de şarkı söyleme merağı baya olduğundan ad öyle yane filmden fln deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 nick güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 avatar da nick de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 2 side iğrenç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(WaN_HeLSinG @ 5 09 2006, 19:37 ) 8490[/snapback] 2 side iğrenç [/b] baya açık sözlüsün avatarı güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 avatar o 2 si de iğrenç diyen arkdadaşa da teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(amy_lee @ 6 09 2006, 09:42 ) 8869[/snapback] avatar o 2 si de iğrenç diyen arkdadaşa da teşekkürler [/b] o arkadaşı tanıyorsun değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 hangi arkadaş whan helsing mi onu tanımıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 nick kişisel resim imza bayaa güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 blaze güsel nick eğer kanatlar uçmya yarıyosa avatarda güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 imzan güsel V Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 seninde nick çok güsel siber_keşiş zaten imzaya her zaman güsel bişi buluyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hadi bakalım en güzel imza ve avata kimde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 kaç üzerinden ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 100 üzerinden olsunki bol bol olsun senin avatarda imzada sade 68 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 %99,9 verdim ilginç buldum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.