masal perisi Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 Yapım:2009 - Hindistan Tür : Dram , Komedi , Romantik Süre:170 dakika Yönetmen:Rajkumar Hirani Oyuncular:Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Madhavan, Boman Irani Senaryo:Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi, Yapımcı:Vidhu Vinod Chopra, Sanjiv Kishinchandani, Vir Chopra, Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta. http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/3/3-Idiots-1281820372.jpg [video=youtube;dv-EzxgRUc8]http://www.youtube.com/watch?v=dv-EzxgRUc8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 komedi ağırlıklı bir film olarak süresi biraz uzun gelebilir ama izlediğinize kesinlikle pişman olmazsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 En güzel filmlerden bir tanesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Bir makine mühendislik öğrencisi olarak durumumuzu özetliyor diyebilirim . Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi ve bollywood filmleri çok kaliteli . Hollywooda taş çıkartır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Bitmesine kaç dakika kaldı diye baktırmayan film İzleyin pişman olmazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Kesinlikle çooookk çoook eğlenceli bir flim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 en sevdiğim film çok ama çok güzel kesinlikle izlenilmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Ben de makine mühendisliği okuyan biri olarak derslerin zorluğundan ve hocaların zorlamasından şikayetçiyim.. İnşallah sonumuz o intihar eden arkadaş gibi olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Aamir Khan deniz yıldızı dizisinde oynasa o diziye bile başlarım. Filmi kendi çekiyor, kendi yazıyor, alt yapı ve müziklerde ona ait. 3 idiot muhteşem bir komedi, ve bir yığın ders veriyor insana. Hiçbirşey kaybetmezsiniz. Ayrıca '' Yerdeki yıldızlar '' Aamir Khan ın bir filmi daha, sadece bir öneri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Al iz well ... Hintliler ve İranlılar gerçekten çok güzel filmler çıkarıyo. Bu da izlenilmesi gereken filmlerden. Eğitim sisteminin çarpıklığını, tutucu aile yapılarını çok iyi işlemişler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bir de dans etmeseler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bir de dans etmeseler... O zaman Hint filmlerinin bir farkı kalmazdı...Bence müzikler Hint filmlerine yakışıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bu filmi izlediğim gece, rüyamda taytla dans eden Hintli kabusları yüzünden çok sevdiğim saatimin kayışı kopmuştu. Filme sözüm yok, zaten müzikallere bayılırım. Ama birazcık daha az dans lütfen diyorum kendi adıma... : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 taytla dans eden Hintli kabusu mu :D Benim senin gibi bir arkadaşım var Hint filmlerinin senaryolarını seviyor ama müzikleri sevmiyor filmi izlerken oraları hep geçiyor yahu dur dinlersen ölür müsün diyorum beni dinlemiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bence bırak geçsin oralarını, ölmese de benim gibi sürünebilir geceleri. : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayiS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Hatırlıyorumda izlediğimde çok beğenmiştim ve izledikten sonra uzun bir filmdi diye aklıma o an gelmişti. Gerçekten uzun ama sürekli bir olay halinde olunduğu için sıkıcılıktan uzak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Aamir Khan'ın filmleri gerçekten güzel oluyor . Taare Zameen Par en etkilendiğim filmiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Abartısız en iyi filmlerden biri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 zorlarsam güler miyim acaba, makine tanımı sahnesine baktım basit geldi. Neyse bu çikolata renklilerin filmini izlemem daha uzun yolları var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OpenYourEyes Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Düşünmeden izleyin derim süresine bakıpta ertelemeyin benim gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 aşık oldum galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.