PLaZMa Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 http://deli-anne.com/wp-content/uploads/2013/03/Taare-Zameen-Par.jpg Yapımı: 2007 - Hindistan Tür: Dram Süre: 165 Dak. Yönetmen: Aamir KhanAmole Gupte Oyuncular: Aamir Khan , Darsheel Safary , Abhishek Bachchan , Tanay Chheda , Tisca ChopraTüm Oyuncular Senaryo: Amole Gupte , Yapımcı: Aamir Khan , Ajay Bijli , Sanjeev K. Bijli , Diğer Adı: Stars On Earth Taare Zameen Par, 2007 yapımı, yönetmenliğini Aamir Khan, Amole Gupte ve Ram Madhvani'nin yaptığı bir dram filmidir. Başrollerini Darsheel Safary ve Aamir Khan paylaşmaktadır. Film Internet Movie Database sitesinde 10 üzerinden 8.4 puan almıştır. Ayrıca film Internet Movie Database en iyi 250 film listesinde 231. sırada yer almaktadır. Konusu: Harfleri sayıları algılama problemi yaşayan Ishaan çevresi ve ailesi tarafından tembel gerizekalı muamelesi görür. Çalışmayı öğrenebilmesi için yatılı okula verildikten sonra tanıştığı resim öğretmeni ile değişen hayatı ve başarısını anlatan bir film. Ishaan derslerinde başarısız, yaptığı işlerin çoğunda tutarsız bir çocuktur, yazı yazmayı ve okumayı 3.sınıfta olmasına rağmen öğrenememiştir, kitabı her açtığında kelimeler sanki dans ediyor gibi gelir ona. Bu başarısızlığın sonucunda içine kapanık ve karamsar bir ruh haline bürünür, mutluluğu ve özgürlüğü insanlardan uzaklaşmakta bulur. Annesinin ilgisine karşın babasının katı tutumu Ishaan'ın zihinsel dünyasında gidiş gelişler yaşamasına sebep olur. Tam herşeyden ümidini kesmişken biri Ishaan'ın hayatını tam anlamıyla değiştirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 İzlemeye değer görünüyor fakat film isminin çevirisine bittim hangi sitede yazıyordu bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Google'da biraz araştırırsan her yerde çevirisinin öyle geçtiğini görebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Google'da biraz araştırırsan her yerde çevirisinin öyle geçtiğini görebilirsin. Kızma sana yönelik söylediğim bir şey değildi bazen film siteleri falan baştan savma işler yapabiliyor böyle ve komik oluyor ondan söyledim yoksa filmi kesinlikle izlicem teşekkür ederim paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Bu sabah izlemeye başladım ve yeni bitti tek kelimeyle mükemmel bir film. Ağlama garantili özellikle emir hocanın izlemesini istiyorum Şiddetle hararetle izlemenizi tavsiye ediyorum kaçırmamalısınız bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Beğenmene sevindim. “Ağaca Bağırmak”, NLP Haber Ayrıca Nikumbh orada Ishaan'ın babası ile "ilgi" hakkında konuşurken verdiği Solomon Adaları'ndaki ağaç örneği bu siteden alınmış galiba. Bir de Ishaan'ın göletin yanında yaptığı gemi gibi olan şeyi götürdüğü ev Aamir'in kendi eviymiş.Gemiyi koymak için yerini değiştirdiği fotoğraf ise Aamir'in anne ve babasının fotoğrafıymış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Beğenmene sevindim. “Ağaca Bağırmak”, NLP Haber Ayrıca Nikumbh orada Ishaan'ın babası ile "ilgi" hakkında konuşurken verdiği Solomon Adaları'ndaki ağaç örneği bu siteden alınmış galiba. Bir de Ishaan'ın göletin yanında yaptığı gemi gibi olan şeyi götürdüğü ev Aamir'in kendi eviymiş.Gemiyi koymak için yerini değiştirdiği fotoğraf ise Aamir'in anne ve babasının fotoğrafıymış. İlginç.. Teşekkür ederim PLaZMa NLP >> Nörolinguistik Programlama diye biliyorum açmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Izledigim günden beri bir buçuk yıldır hiç aklımdan çıkmayan film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Gerçekten çok etkilendiğim filmlerden biri. Hem bunu hemde yine Aamir Khan imzası taşıyan 'Peekay' ve 'Talaash'ı öneriyorum. Film bittiğinde iyi ki izlemişim dedirten türden filmler bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Şarkılaın filmin akışını çok bozması dışında iyi filmdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Hint filmlerindeki şu samimiyet milyon dolarlık bütçeyle çekilen Hollywood filmlerinde yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Canım Ishaan'Im Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.