amy_lee Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 ilk kurban benim nasıl bilirdiniz üsttekini bakim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Bilmeyiz... ben bilmiyorum yani en azından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Wan_Helsing den bilirim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Bilgili saygılı dürüst ve samimi bilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 AMANIIIINN BİSÜRÜ YENİ OYUN AÇMIŞSINIZ.uy büyük harf olmuş..norayı çok iyi bilmiyorum.en son afla ilgili konuştuk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 estağfurullah arkadaşlar..o sizin tevazunuz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ben onu çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 valla ben daha bugün üye oldum kimseyi tanımıommm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 bende seni bilmiorum iisindir inşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 esprili anlayışlı kesinlikle iyimseeeeer: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 sağol bea konuşkan arkadaş canlısı iiii hemde çok iii eftalya sende bişi yaz senin hakkında da bişiler yazalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 nora, forumun en eski ve en çok paylaşım yapan üye listesinde 1. sıradaki arkadaşımız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 eveet mescalin sitemizin sahibi kesinlikle sakin olaya hakim tavırları olan bilgili az ve öz konuşan bunun yanında da esprili olan biridir bençe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_lee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 öyle diolarsa öyledir ben deli dolu çılgın birisiyim yakında tanırsınız doğla biişi tanımamanız 1 gün bile olmadı daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 valla mescalin için az ve öz konuşur lafı çok doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 selam bende yeni geldim ama heralde iyi birisidir alttaki sen benim üstümdekini anlat en iisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 alttaki,üstteki,sağdaki,soldaki,ilerideki,berideki,siz,biz,onlar,şunlar, hayırlı uğurlu olsun,siteye sıkı bir geyik daha geldi,hoş geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Eveet efenim Eftalya arkadaşımız bıcır bıcır her konuya yetişebilme kabiliyetine sahip sinirleri gerilmemesi şiddetle tavsiye edilen tatlı bir arkadaşımızdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(Nora @ 5 09 2006, 22:21 ) 8630[/snapback] Eveet efenim Eftalya arkadaşımız bıcır bıcır her konuya yetişebilme kabiliyetine sahip sinirleri gerilmemesi şiddetle tavsiye edilen tatlı bir arkadaşımızdır [/b] senden tatlı olmasın evet öyledir. hiç mütevazide değiliz hani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 hassas...kırılgan....bi okadar güçlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 dipp!! hoşgeldin çook sıcak, yardımsever ,hoşsohbet ,saygılı,kontrollü ve bir numaralı oyun dahisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 nora çık aradan dipp e yetişemedim. üstümdekinin bir üstü,aklı başında,polimiğe girmeyecek kadar iradeli,iyi bir anne.zekiiiiiiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 noracım utandım yemin ederim ... nora : saygılı, samimi, DOST, bide çok sabırlısın yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 eftalya harbi utandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 utangaç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.