Jump to content

Üsttekini Nasıl Tanırdınız?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

AMANIIIINN BİSÜRÜ YENİ OYUN AÇMIŞSINIZ.uy büyük harf olmuş..norayı çok iyi bilmiyorum.en son afla ilgili konuştuk..

Yanıtlama zamanı:

sağol bea konuşkan arkadaş canlısı iiii hemde çok iii

eftalya sende bişi yaz senin hakkında da bişiler yazalım

Yanıtlama zamanı:

eveet mescalin sitemizin sahibi kesinlikle sakin olaya hakim tavırları olan bilgili az ve öz konuşan bunun yanında da esprili olan biridir bençe :yes:

Yanıtlama zamanı:

öyle diolarsa öyledir

ben deli dolu çılgın birisiyim yakında tanırsınız doğla biişi tanımamanız 1 gün bile olmadı daha :p

Yanıtlama zamanı:

selam bende yeni geldim ama heralde iyi birisidir :acute:

alttaki sen benim üstümdekini anlat en iisi

Yanıtlama zamanı:

alttaki,üstteki,sağdaki,soldaki,ilerideki,berideki,siz,biz,onlar,şunlar,:wacko:

hayırlı uğurlu olsun,siteye sıkı bir geyik daha geldi,hoş geldi :biggrin:

Yanıtlama zamanı:

Eveet efenim Eftalya arkadaşımız bıcır bıcır her konuya yetişebilme kabiliyetine sahip sinirleri gerilmemesi şiddetle tavsiye edilen tatlı bir arkadaşımızdır :clapping:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(Nora @ 5 09 2006, 22:21 ) 8630[/snapback]

Eveet efenim Eftalya arkadaşımız bıcır bıcır her konuya yetişebilme kabiliyetine sahip sinirleri gerilmemesi şiddetle tavsiye edilen tatlı bir arkadaşımızdır :clapping:
[/b]

senden tatlı olmasın :biggrin: evet öyledir.
hiç mütevazide değiliz hani :biggrin:
Yanıtlama zamanı:

dipp!! hoşgeldin :biggrin:

çook sıcak, yardımsever ,hoşsohbet ,saygılı,kontrollü ve bir numaralı oyun dahisi :dance2:

Yanıtlama zamanı:

nora çık aradan :mad:

dipp e yetişemedim.

üstümdekinin bir üstü,aklı başında,polimiğe girmeyecek kadar iradeli,iyi bir anne.zekiiiiiiiii :biggrin:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...